Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12691
30.1.13 20:10

@sisinkaaa Jojo :) dělal mi stěry. Hned na začátku někdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
30.1.13 20:10

A jste taky tak šíleně unavený?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
30.1.13 20:12

@sisinkaaa Teď už to není tak hrozné, jako na začátku. Nevím, jak jsi daleko ty. Podle tvého metříku jsi 47 týdnů :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
30.1.13 20:13

Jéééé proč mi tam naskočily týdny :mrgreen: dává se tam datum posledních ms nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
30.1.13 20:14

@sisinkaaa já nevím. Mě to taky nefungovalo. Tak jsem si udělala ty na lilipye :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
30.1.13 20:19

Tak to budu muset nějak vypilovat…no jsem cca 7.tt a pořád bych spala, ale nemůžu… snad se to časem zlepší… u prvního dítka to bylo vše trochu jiné.. nevolnosti i unava se tentokrát dostavily jaksi dřív… tak hlavně jestli to bude lepší :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
30.1.13 20:19

Tak mně už ten můj drahoušek nakazil :zed: to to moc dlouho netrvalo :cert: Tak jsem hledala na netu co že bych si teda mohla vzít za léky a zjistila jsem že víceméně vlastně nic, ani ten pitomej hnusnej průduškovej čaj!!! Takže do sebe od rána leju litry ovocnýho čaje a už ho nemůžu ani vidět :roll: :roll:
Jinak stěry nevim- takový zážitky raděj honem rychle zapomínám :D a bastardy 3 jsem viděla ale zklamalo, 1 a 2 podle mě lepší, když už teda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
30.1.13 20:23

Mně se první tři měsíce těhu tak nějak v mlze slejvaj do jednoho velkýho období, kdy špatně mi sice nebylo ale jen jsem chodila do práce a spala a spala a spala, a stejně jsem byla furt nevyspalá, jak nějakej zombík :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
30.1.13 21:02

@LadyAndy prosim te udelej si normalne pruduskovej caj a nehrot! Kdyz ho nebudes pit denne litr, tak to prece neva, ja mam treba vyborny zkusenosti zalit certsvy zazvor, med a citron, ale se zazvorem taky opatrne. Jinak paralen a supky dupky do pelechu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
30.1.13 21:02

@sisinkaaa ahojda, ja prvni tri mesice chodila a spala a ted se to lehce vraci, sem hned vyrizena, unavena, tak spim co to jde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
30.1.13 21:04

@Talunka to je diskuze co? Pojd na mne z boku, sem nemohla :lol: :lol: :lol: a ted docitam, ze ji je 17, ale je to cigorka jak stehno..bych tam nejradsi neco pripsala, ale nebudu virit vody :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
30.1.13 21:11
Myslíš tu její, co jí praskla? :lol: :lol:
@Lindii píše:
@Talunka to je diskuze co? Pojd na mne z boku, sem nemohla :lol: :lol: :lol: a ted docitam, ze ji je 17, ale je to cigorka jak stehno..bych tam nejradsi neco pripsala, ale nebudu virit vody :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
30.1.13 21:11

@Lindii o ten průduškovej čaj mi tak ani nešlo, stejně je hnusnej a nikdy mi nepomohl 8) jen mě překvapilo na čem všem píšou že to neni vhodný pro těhule, dokonce i na blbym čaji :roll: Pořád všichni plnou pusu keců jak těhotenství neni nemoc nebo něco zvláštního… Ten zázvor by byl fajn, ale to bych ho musela běžet koupit :-O Hlavně si nemůžu odkašlat, dřív mi pomohlo zapálit si cígo, no ale ted… :nevim:
Ta diskuze je perfektní a když jsem koukala jaký ještě diskuze slečna založila tak rozhodně neperlí poprvý :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
30.1.13 21:14
Můžeš i ten Paralen Grip-horký nápoj. Ne dlouhodobě, ale na noc ano. Říkal mi to lékárník. A ten zázvor je super plus pár hřebíčků…prostě se zahřát. Svým způsobem i netěhotným nepomůžou prášky na virózu :think:
@Lindii píše:
@LadyAndy prosim te udelej si normalne pruduskovej caj a nehrot! Kdyz ho nebudes pit denne litr, tak to prece neva, ja mam treba vyborny zkusenosti zalit certsvy zazvor, med a citron, ale se zazvorem taky opatrne. Jinak paralen a supky dupky do pelechu :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
30.1.13 21:17

@sisinkaaa
Mě taky myslím dělali stěry jen na začátku, pak ne.Pak jen moč a krev.
A únava? Tak na začátku to bylo dílo, celou dovolenou u moře jsem prospala a problinkala.PAk se to jaksi přehouplo a byla čílá jak niky. A teď? Jsem ráda, že si vyčistím zuby a neusnu u toho, teda že hlavně vystačím s dechem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí