Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@sisinkaaa Teď už to není tak hrozné, jako na začátku. Nevím, jak jsi daleko ty. Podle tvého metříku jsi 47 týdnů ![]()
Jéééé proč mi tam naskočily týdny
dává se tam datum posledních ms nebo ne?
@sisinkaaa já nevím. Mě to taky nefungovalo. Tak jsem si udělala ty na lilipye ![]()
Tak to budu muset nějak vypilovat…no jsem cca 7.tt a pořád bych spala, ale nemůžu… snad se to časem zlepší… u prvního dítka to bylo vše trochu jiné.. nevolnosti i unava se tentokrát dostavily jaksi dřív… tak hlavně jestli to bude lepší ![]()
Tak mně už ten můj drahoušek nakazil
to to moc dlouho netrvalo
Tak jsem hledala na netu co že bych si teda mohla vzít za léky a zjistila jsem že víceméně vlastně nic, ani ten pitomej hnusnej průduškovej čaj!!! Takže do sebe od rána leju litry ovocnýho čaje a už ho nemůžu ani vidět
![]()
Jinak stěry nevim- takový zážitky raděj honem rychle zapomínám
a bastardy 3 jsem viděla ale zklamalo, 1 a 2 podle mě lepší, když už teda…
Mně se první tři měsíce těhu tak nějak v mlze slejvaj do jednoho velkýho období, kdy špatně mi sice nebylo ale jen jsem chodila do práce a spala a spala a spala, a stejně jsem byla furt nevyspalá, jak nějakej zombík ![]()
@LadyAndy prosim te udelej si normalne pruduskovej caj a nehrot! Kdyz ho nebudes pit denne litr, tak to prece neva, ja mam treba vyborny zkusenosti zalit certsvy zazvor, med a citron, ale se zazvorem taky opatrne. Jinak paralen a supky dupky do pelechu ![]()
@sisinkaaa ahojda, ja prvni tri mesice chodila a spala a ted se to lehce vraci, sem hned vyrizena, unavena, tak spim co to jde ![]()
@Talunka to je diskuze co? Pojd na mne z boku, sem nemohla
a ted docitam, ze ji je 17, ale je to cigorka jak stehno..bych tam nejradsi neco pripsala, ale nebudu virit vody
![]()
@Lindii píše:
@Talunka to je diskuze co? Pojd na mne z boku, sem nemohla![]()
![]()
a ted docitam, ze ji je 17, ale je to cigorka jak stehno..bych tam nejradsi neco pripsala, ale nebudu virit vody
![]()
@Lindii o ten průduškovej čaj mi tak ani nešlo, stejně je hnusnej a nikdy mi nepomohl
jen mě překvapilo na čem všem píšou že to neni vhodný pro těhule, dokonce i na blbym čaji
Pořád všichni plnou pusu keců jak těhotenství neni nemoc nebo něco zvláštního… Ten zázvor by byl fajn, ale to bych ho musela běžet koupit
Hlavně si nemůžu odkašlat, dřív mi pomohlo zapálit si cígo, no ale ted… ![]()
Ta diskuze je perfektní a když jsem koukala jaký ještě diskuze slečna založila tak rozhodně neperlí poprvý
![]()
@Lindii píše:
@LadyAndy prosim te udelej si normalne pruduskovej caj a nehrot! Kdyz ho nebudes pit denne litr, tak to prece neva, ja mam treba vyborny zkusenosti zalit certsvy zazvor, med a citron, ale se zazvorem taky opatrne. Jinak paralen a supky dupky do pelechu
@sisinkaaa
Mě taky myslím dělali stěry jen na začátku, pak ne.Pak jen moč a krev.
A únava? Tak na začátku to bylo dílo, celou dovolenou u moře jsem prospala a problinkala.PAk se to jaksi přehouplo a byla čílá jak niky. A teď? Jsem ráda, že si vyčistím zuby a neusnu u toho, teda že hlavně vystačím s dechem ![]()