Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2338
30.1.13 21:51

@Lindii Je to tam. Teď mě vykrkají, slepice :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
30.1.13 21:54

@Lindii to máš super!
Holky ted čtu ty další její diskuze- kolikátý tt, zničený kočárek, divný sen… To je fakt IQ pokojový teploty, hned se mi udělalo líp jak se tady smíchy div neválim pod stolem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
30.1.13 21:56

@Lindii Rukola…no fuuuj :lol: Já se těším na období, když začneme papkat normal jídlo. Budu vařit zeleninku a konečně budeme mít s manželem pestrou stravu s dostatkem zeleniny. Teď to u nás je jen sezóně…U mě ne, u něj ano. Já přes zimu aspoň mrkvu jakkoli, ale jinak nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
30.1.13 21:56

@Talunka ted jsi jí naštvala :mrgreen: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
30.1.13 21:58

@Talunka jo pockej, ty te vynesou v zubech holky sikovny :D :D ja j driv taky nemusela, ale ted rukolu miluju a muzu ji mit v cemkoliv ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
30.1.13 21:59

@LadyAndy ja to jen shlidla, ale nipat se v tech diskuzich nehodlam, pubertacka jak blazen, co ma mimino a dela si z zenskych dobrej den a ony ji zobou z ruky. :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
30.1.13 22:09

@Lindii
Nedalo mi to a napsala sms, té známé, co dělá na porodním. odepsala mi.ten anonym, co je tam bez diakritiky, tak to je ode mě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
30.1.13 22:11

@LadyAndy Booože,to je blbka. A ty ostatní taky.-A proč by nemohla být na emiminu? to rozptyluje!- To mi hlava nebere:lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
30.1.13 22:14

@Talunka vyprdni se na ni, at si jde treba zalyzovat, kdyz ji to prijde tak vtipny, ono az bude mit kontrakce, tak ji to prejde, bude mit jine starosti, samo ze to nikomu nepreju, ale kdyby ji bylo zle, asi by na prvnim miste Emimino nebylo..je to maldy jelito :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
30.1.13 22:15

Dala tam lékařskou zprávu…v tom případě si myslím, že ten doktor je asi trošku jinde nebo nevím. Já bych asi moc v klidu nebyla. :think: Šla bych do teplé vany, pila maliník, nic nejedla…měla nachystané boty u dveří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
30.1.13 22:17

@Talunka no jo no, holt rikam, az to na ni prijde, ani nebude vedet, co je to internet..kalsi na ni, pak clovek akorat vypada, ze chce do ni rejt jen tak..myslim, ze by se tu naslo tolik diskuzi a jetse horsich, by sme s emusely uvztekat :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
30.1.13 22:18

@Tůmička tak pozor dávají, někdy až moc… zase i přílišná péče škodí… a jsem u dr. víc než doma… ale tak zase některé ty chvilky stojí za to, včera jsme s manželem viděli miminko na při 4D ultrazvuku a bylo to fakt něco :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
30.1.13 22:20

@Lindii
Jo, už jsem si to i smazala z diskuzí. Nemám na to, to číst. proto jsem vlastně tady založila tuto diskuzi, kvůli těmto podivným ženám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
30.1.13 22:26

@gummy_bear a co čekáte a kdy??? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
30.1.13 22:27
@Talunka píše:
@Lindii
Jo, už jsem si to i smazala z diskuzí. Nemám na to, to číst. proto jsem vlastně tady založila tuto diskuzi, kvůli těmto podivným ženám :lol:

Nejlepší je že ty jsi te'd ta nechápající furie a ona hrdinka :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky