Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12691
12.2.13 16:40

@Talunka Fakt jsou stejný jo? Tak to je fajn. Ty MAM jsou fakt hezký. Nene, nejsem jak vypleštěná :D moc se mi to líbí. Uvidíme co na to přítel až přijde. Já jsem spala od dvou do čtyř :lol: jo, trošku to pálilo a smrdělo to pěkně :D jsem zvědavá, kdy to začne povolovat.

A pustila jsem se do háčkování. Jsem se rozhodla, že udělám barevnou dečku ze čtverců (ty mi jdou :D ) tak jsem začala. Už mám půlku jednoho čtverce :D ale času dost. Jen si musím nakoupit vlny. Mám jen takovou pitomou a ta není tak hezky hladká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
12.2.13 16:44

@LadyAndy Ten test je v pohodě, žádná křeč. Vyzunkneš 3 dcl čaje s 10 dkg glukózy a hotové :) Mě štvalo, že jsem šla na lačno a ani díky zvýšenému cukru v pití mi nebylo dobře-prostě hladná. Tak se mi po těch dvou hodinách dělalo mdlo z hladu.Do 7. měsíce jsem byla nenažraná víc než normálně :) A to mi ještě dělali kontrolu-ten strávený čas bez jídla a v čekárně-to bylo nic moc.Ale tablet s nataženýma knížkama a hrama mě zabavil :lol:
A i když mi test podle nich dopadl pzitivně, tak jsem si akorát prvních 14 vařila ty blafy, protože jsem měla strach z toho, co mi řekl doktro na diabetologii.Pak jsem se na to vysrala a jedla normálně-jen nejím sladké. Teda teď už jo :lol: Protože má malá krásné míry podle ultrazvuku. Postraší tě totiž, že pokud máš tu těhu cukrovku tak se ti může narodit velké mimino s náběhem na cukrovku, budeš přenášet nebo další jiné vývojové vady. Prostě klídek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
12.2.13 16:49

@Tůmička Háčkovat? Jsi šikula. Tak to bych si určitě vypíchla oko :lol: Nebo jinak ublížila :lol: Já si našla uháčkovaný kompletek, ze kterého jsem úplně odvařená-mám ho ve svých fotkách na emiminu.Jsem zvědavá, která teta ho udělá :) A jedna baba má tady ve fotoalbu pěkné háčkované věcičky na mrňata. A ty bačkůrky-to je prostě síla, co jde udělat :*

Asi za 3 týdny ti to trošku povolí. ale pořád to bude vypadat dobře, když to přelízneš maskarou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
12.2.13 16:51

@Talunka Tak u nás se pije 0,5l :! :! fuj.. úplně nenávidí přeslazené čaje. Normální hrnek čaje si osladím lžičkou. A hlavně to nalačno mě zabíjí. Poprosila jsem Toma, jestli by si nevzal volno na ten den a nejel se mnou. Já na lačno nemůžu ani vyjít z baráku, natož dojet autem do nemocnice a ještě tam se plahočit. A pak tam dvě hodiny tvrdnout. Takže tam bude tvrdnout se mnou :D a pak půjdem někam na dobrý obídek. Jinak jdu první týden v březnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
12.2.13 16:53

@Talunka Jo, začala jsem v prvním trimestru, kdy mi bylo fakt zle, tak jsem začala prostě řetízkem a pak zkoušela jiné věci.. teď chci zkusit tu deku nebo přehoz nebo tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
12.2.13 17:04

@Tůmička ja bumbala taky pullitranek caje s glukozou a muzu ti rict, ze pak mne tak rozpalila zaha, ze se m myslela, ze tam nevydrzim, pro jistotu si vem Rennie, ja bych v tu chvili za ne dala pul zivota :D ale nesmis se hybat, jen tam 2 hodky drepet :zed: jinak ja se v tehu dala taky na siti a o k Vanocum mi dal milacek sici stroj, siju panenky Tilda, jestli ti to neco rika, mne ten design hrozne ucaroval, koukni na net :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
12.2.13 17:05

No právě to nalačno mě nejvíc děsí :,( - já bez snídaně nevylezla ani když jsem chodila do práce na pátou ráno!!! 8o A navíc se nemůžu pořádně nadlábnout ani večer :?
No a doufám, že tam nebudu muset dvě hodiny sedět v čekárně to bych umřela :think:, švagrová řikala, že si skákla dom a v poho. Mám to na polikliniku asi 10min pěšky, tak bych si aspon vyvenčila pejsky… Anebo se možná stavim v práci…
A jestli budou ty výsledky pozitivní tak to bude taky super- já totiž miluju sladký :jazyk: Stačí že nemůžu chlastat a kouřit a ještě by mi zakázali zmrzlinu a čokoládu?! :cert: To snad nééééé :zed: :pocitac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
12.2.13 17:06

@Talunka ja sem dnes taky jak po opici, to je hruza uz…stihla sem ted setrit podlahu, delam veceri a pro dnesek by to zas stacilo…s tim pupikem mi ani nemluv, to jsou muka, potvory jedny… :lol: to jsou primo patvary..koukala si na ten dokument o tech transkach? :mrgreen: to byly miluny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
12.2.13 17:06

@LadyAndy ahojda, bohuzel si tam musis posedet, protoze kdybych chodila, tak budes palit tuglukozu a vysledky by pak byly k nicemu :pocitac: je to oprus, ale nenadelas nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
12.2.13 17:07

Jinak s tem lahvickama neresim, dve mam, kdyztak prikoupim v lekarne dalsi, to vite firmy se predhanej co muzou, ja myslim, ze to je sumak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
12.2.13 17:08

@Lindii to vážně šiješ? 8o To je úžasný :potlesk: já jsem ráda, že si zkrátim kalhoty nebo užiju povlak na polštářek :lol: (ale aspon něco, stroj mám teprv od vánoc ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
12.2.13 17:10

@LadyAndy no ja taky nikdy nic nesila :lol: :lol: a hlavne co sem mela nasito, tak bylo komplet ruco, trvalo to dyl, ale moc mne to bavi, ted mam skvelej stroj a jde to jak po masle..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
12.2.13 17:11

Tildička

Ukazka me prace :)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
12.2.13 17:13

:)

Mam jich nasito uz asi 30 ks :D :D neco sem prodala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
12.2.13 17:13

@Lindii švagrový právě obě řikaly, že tam neseděly :think: a každý to dělali jinde… Uvidim no… :nevim: ale někdy mi fakt přijde, že co město, to jiný medicínský pravidla. Tak třeba Tůmička tu psala ( a i víc holčin v jiných diskuzích), že ví pohlaví mimča od UTZ v 13.týdnu no a mně řekla doktorka( když jsem byla na začátku 14tt na UTZ) že to je ještě brzo, že to se ještě poznat nemůže, že se to teprve vyvine 8o atd atd atd někdy fakt nechápu! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí