Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Tůmička jj taky mam dlouhy a zahnuty rasy, ale svetlejsi, no ja bych na to jinak nesla, kdyby to nedelala kamoska za par kacek, ono je to prave v salonech drahy a skoro vsude prej ti to udelaj na prdlacku, ja ji tady dam jednou mesicne 3 stovky a mam jistotu, ze to vypada hezky a nic nevypadava..tak uvidis, treba budes spoky ![]()
@Talunka no jen aby, jen mne tady deptej jeste ty, vis co s nama umej hormony ![]()
@Tůmička No vypleštěná
Ty řasy jsou totiž dost ztočené, tak ti to otevře hodně oko
A pkud máš ty řasy jak písáš, tak to bude hezké.
TAky přemýšlím, jestli říct kamošce o kartáče nebo o trvalou.Ale dívala jsem se na fotky z dovolené, kde jsem měla ty umělé a vypadalo to dobře. jen jsem si pak vzpoměla na to, když to povolovala a pelíchalo
Řasy po celém baráku!
@Lindii mě to vyjde na 250,– a prý to fakt ten měsíc vydrží určitě, pak se začnou zase rovnat. Ale mě fakt stačí, když si jednou přejedu řasenkou a už to vypadá líp, ale musím je nějak vytvarovat, tak musím přejíždět dýl ![]()
@Talunka Jo tak
se tu tlemím jak blbec
mě právě na těch umělých vadí, že ti padají.. tyhle přeci jen budou pořád moje. A nebaví mě si každý den malovat řasy.. ale bez řásy se cítím fakt blbě.
@Tůmička no on je to prirozeny proces, jen diky tomu, ze mas umelou, tak si vsimnes, ze vypadne, jinak normlane rasy vypadavaj a obmnenuji se, proto se chodi taky na doplneni..prave si to chvalim, ze vubec nepotrebuju rasenku, o starost mene
@Talunka tak jestli kamoska je sikovna, tak neni co resit, jsou otiz salony, ktere chteji za prvni aplikaci klidne 4 tisice
![]()
@Lindii Jo a pročítala jsem tu diskuzi-Jak se zbavit tchýně-Něco jsem tam napsala a zastala se zakladatelky.Ale nejvíc mě pobavilo, jak tě tam jedna oslovila jako Fialové oko-sem bečela smíchy
![]()
@Lindii Jojo, já vím, že řasy vypadávají, ale právě s těma umělýma si toho všimneš víc.. ale jinak se mi to taky moc líbí.. mít na to peníze nebo šikovnou kámošku, co to dělá, tak si to taky nechám udělat. Ale tohle je přeci jen levnější no
@Tůmička jasny vsak jo, ono to zas neni tezky se to naucit, se proskolte z youtube s kamoskou a mate to spolecne za par kacek. ![]()
@Talunka jo cetla sem te a ta co mne oslovila, ta tam mela zas nejvic priprcu na vsechny
mne uz je bavi drazdit, jak se samy vytacej slipky to jsou, neumej nezaujate diskutovat o nicem takovyhle zensky a tak si o to rikaj ![]()
@Lindii U nás je max hranice 2500,–.To si bere kočka, co má salon vcelku nadupaný a moc si věří. Jinak se to pohybuje Tak 1500-2000,–.Kamoška mi to udělá taky za 3 kila.
No fuj, já budu muset zítra vstávat
přijede na půl desátou, tak to abych tak na půl devátou vstala. Musím tu trošku poklidit ještě a najíst se.
Ty jo, já normálně přemýšlím, že půjdu do hajan.. ale ještě přemýšelím ![]()