Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2338
12.2.13 17:13

@Tůmička Tak mi teda pijeme jen O,375 ml čaje :lol: Tuto přesnou míru mi napsala sestřička :) Ale teda brát mi tolik krve-to není zrovna moc příjemné. To bylo jak v nějaké krevní bance-levá, pravá, levá. Nonic moc :| Ale co bysme pro ty mrňousky neudělaly :andel:
TAky jsem chtěla, aby můj šel se mnou, ale nemohl si vzít volno-měl ten den dlouho.Ale druhý den jsem dostala kytku, za statečnost :)

Já se dívala na ten patchwork.Ale nevím nevím, jestli bych byla kamoška se šicím strojem. Sešiju si záclony, závěsy do pokojíčku jsem si šila, pytlíky na bylinky-prostě jen rovně :lol: U toho se šije taky rovně, ale ty krásné díla jsou z takových kousíčků, že teda nevím :) Ale dají se tím udělat i hračky. Tak přemýšlím, že bych malé udělala takovou tu osobní hračku ke žmoulání…Něco jak je ta žirafka, co mám v profilu.Asi se přemůžu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
12.2.13 17:15
@Lindii píše:
Ukazka me prace :)))))

to je mazec, fakt úžasný!!! :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Já mám 30let starej stroj po babičce ale díky bohu za něj a na to moje rovný šití to stačí bohatě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
12.2.13 17:15

@LadyAndy no jako jedno to neni, jelikoz, kdyz budes delat cokoliv jen ne sedet, tak palis cukr proste, pak je ten test k nicemu, jsou pak zkreslene vysledky a jinak ja mam vybornyho gyndare a taky mi rikal na ten tyden brzy, mne to storpdo potvrdil az nyni..zalezi jak ot mimi tam je a hlavne ja ted nevim do jakeho mesice to je, ale at holcicka nebo chlapecek, tak ty pohlavni organy maji stejne velike

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
12.2.13 17:17

@Talunka jj usij, bude mit pamatku a jinak mne krev brali z jedne ruky, tak ze v poho. jinak ja si vsude musim sama, vim, ze ma muj moc prace a pro nej je to velky zdrzeni, je zivnostnik a musi chudak porad makat a vse mame daleko, cili ja mam dr. na pul dne..gyndare mam 35km daleko, na krev 15km a tak to tady je no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
12.2.13 17:18

@LadyAndy dekuju moc :* no ja nemela zadnej stroj a muj je tak sikovnej, ze volal do te firmy a pani mu poradila, abych casem mohla usit i neco na decko, kdyz budu chtit apod..jinak ty stare sici stroje si chvali, staci ho jen procistit namazat a mas ho na dosmrti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
12.2.13 17:26

@Lindii Nakonec nedívala. Se mi nechtělo přeunout do obýváku k telce.Tak jsem si pustila Bylo nás pět na YouTube a u toho jsem zabrala.Pak blinkání, čúrání atd. :)
Ty panenky jsou úžasné! To by se mi líbilo malé do pokojíčku na poličku, pověsit na lustr a tak.

jojo, jak píšeš. U toho testu máš být v klidu a tu sračku vypít do deseti minut.Teda aspoň u nás to tak je. A sestřička se divila, že tu druhou hodnout mám tak vysokou, když jsem aktivní. Jako čemu se diví, ty voleee! Já jak chroust, nalije do mě ten sladký humus a pomalu tě donutí zatajit dech, aby ten cukr spálilo jen tělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
12.2.13 17:28

@Talunka :lol: jj u nas taky do 10.ti minut, fuj, hnus fialovej..dekuju.mne se to jako dekorace strasne libi, zamilovala sem si je :)tak ze nejakou pro Elenku mam i jako hracku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
12.2.13 17:35

@Lindii Jo a telefonovala jsem dnes s mamkou. Koupila pro malou nějaké to podvlíkací prádélko, no nemohla si pomoc :) Ale bavily jsme se o tom, za jak dlouho si zvyknu na nový příchod do rodiny.Sama mi řekla, že bude nejlepší, když první týden budeme všichni tři sami. Že si na sebe zvykneme a přizpůsobíme se navzájem. Tak jsem jí odkývala, že jsem ráda, že mě chápe. A ona ještě dodala-a taky vím, že se ti budou vyrovnávat hormony. A ty jsi neskuečný nervák! :lol:
Má pravdu, má drahá maminka :lol: Takže tchýně má smůlu! Obrovskou smůlu! Nejsem na ni zvědavá teď, na tož když dojedu z porodnice. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
12.2.13 17:41

@Talunka je videt, ze si mamky :lol: ja to taky taktne naznacila, ale moje mamka uz se moc tesi, je to takova ted jeji jedinna radost, tak bych ji tim nerada stresovala, ale taky potrebujem cas na aklimatizaci..no sem na to zvedava teda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
12.2.13 17:47

Jo to já vám věřim :lol: jen že obě švagrový právě řikaly že mohly odejít tak třeba to tu nějak nehrotěj nebo holky kecaj (to by taky nebylo poprvý :mrgreen: ) uvidim zítra 8)
Mně dr. tvrdila právě že ve 13tt to ještě poznat nejde a i na netu jsem četla, že pohlaví se vyvíjí kolem 16tt a pak tady plno holčin píše jak ve 13tt už to věděly, tak to mi hlava nebere, jsou asi někde doktoři pokročilejší bo co.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
12.2.13 17:47

@Lindii taky doufám že ten stroj vydrží hooodně dlouho, tenkrát to dělali ještě kvalitní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
12.2.13 17:50

@LadyAndy Já byla ve 13 tt na tom Screeningu skrz Downa a to druhé. Sice jsem četla, že by to mohli říct, ale nedělají to rádi. A mě řekli upřímě, že by to šlo, ale ať si radši počkám do toho dalšího ultrazvuku. Nějak mi to nevadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
12.2.13 17:51

@Lindii Si piš-mě zná jak své boty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
12.2.13 17:56

@Talunka mně to taky nějak netrápilo, navíc jsem „věděla“ že to bude kluk, tak mi to pak ve 21tt jen potvrdili :lol: ale to je s víc věcma- prostě mi přijde že co nemocnice (nebo co doktor) to pomalu jiný informace :nevim: a je fakt, že švagrová byla těhotná před rokem a půl rodila a i od tý doby se toho spoustu změnilo!!! a to je jen blbej rok a půl! a takyy třeba známá je taky těhu o měsíc dýl jak já ale má jinýho gyndaře a na velký UTZ musí jezdit do 'Ustí, já jezdila do Liberce, což je o 15km blíž… prostě jiný doktor, jiný mrav :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
12.2.13 18:01

At mi nikdo netvrdi, ze se da nejak rozumne udelat rostenka na minutku, uz to pecu jakou dobu aje to porad zvejkadlo :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí