Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12691
12.2.13 22:50

@Talunka Já jsem to chtěla nakoupit, dokud na to máme peníze. Ale babi mě straší, že mám málo malých věcí.. Mám teda dost body 56, ale nic menšího. Prý budu mít malé miminko.. no uvidíme. Hele já jsem taaaak zvědavá na ten verdikt z té ortopedie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
12.2.13 22:50

@Lindii U nás je mrtvo.Aji rybičky už chrní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
12.2.13 22:53

@Tůmička Mě taky mamina říkala, že mám všechno veliké. Tak dneska mi poslala dvě soupravičky vel. 50.To je tak malé, že to ani tak malé to dítě nemůže být :lol: Taky to vypadá, že budeme malý kulihrášek.

A co bys radši? Kdyby ti potvrdili císaře nebo že tě nechají přirozeně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
12.2.13 22:56

Vám sem taky něco šupnu abyste neřekly :lol:
Ta první je když jsme se poznali- před skoro 6lety a druhá loni v září svatba (4tt ale to jsem ještě nevěděla :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
12.2.13 22:58

LadyAndy děkuju :) já chci mít pořádnou památku. Roste pěkně rychle. Ale když se otočím zezadu, tak není vidět nic :D fakt to mám jen dopředu do špičky :) Taky se vyfoť. Já fotím po týdnu. Jen pár jsem jich vynechala a to spíš že jsem na to zapomněla :D to triko pořídil právě přítel :) měla jsem hroznou radost když s tím přišel @Talunka já si říkám, že při nejhorším pošlu chlapa do Kiku, ať něco koupí. Hele mě je to asi vcelku jedno. Každé má své pro a proti. Nějak jsem to neřešila. Jen bych ráda věděla, na co s mám připravit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
12.2.13 22:58

@Talunka @Tůmička já mám jednu mikinku a tepláčky vel.50- všichni mi řikali, že to nemá cenu, že za týden už by to bylo malý :think: takže budeme zahrnovat rukávy no 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
12.2.13 22:59

@LadyAndy moc vám to sluší :) přítel taky fešák. A ta stará fotka je srandovní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
12.2.13 23:00

@LadyAndy já mám taky jen mikču a tepláčky. do porodnice akorát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338

@LadyAndy Vy jste taky sympaťáci ;) Měla jsi nádhernou svatební kytku!

Jo a bavím se nad tou diskuzí-Šílené příhody, co se vám staly-nebo jak se to jmenuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663

@Tůmička taky budu muset něco vyfotit- aspon 1-2 na památku :think: :) jinak mám břicho taky jen dopředu do špičky, na zadku a stehnech jsem sice taky trochu přibrala, ale že jsem těhotná je vidět jen z boku nebo zepředu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
12.2.13 23:03

@Talunka @Tůmička děkuju, ty kytky se povedly- královská lilie- mám je strašně ráda- úžasně voněj :pankac:
Taky tam musim mrknout, marně se snažim vzpomenout si taky na něco ale nějak mě nic nenapadá :nevim: přitom trapasů bylo… Ta tvoje historka se zubní pastou je perfektní :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
12.2.13 23:07

Aha, tak koukám, že tam nic novýho nepřibylo, škoda. Když jsem to včera pročítala normálně mi tekly slzy jak jsem se smála :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
12.2.13 23:11

@LadyAndy Aji mě. Některé jsou fakt dost dobré :lol:
No, tak když jsem to psala, tak jsem se úplně vžila do té chvíle, když jsem zjistila, kde ta pasta byla :lol:

Mrkla jsem do nějaké diskuze, kde je matka zoufalá, že jí dítě nepřibírá. Ona prostě chce hysterycky kojit za každou cenu, ale podle toho, co píše, to mimču nestačí. Od doktorky dostala Nutrilon, ale on chce prostě kojit za každou cenu. Už se dívala i na nějaké preparáty, co podporují kojení. Prý malá furt pláče a ona je zoufalá!
Bych se vysrala na kojení, hlavně aby mimčo bylo spokojené. Když to nestačí, tak prostě přikrmím nebo přejdu na umělé rovnou, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
12.2.13 23:12

Tak já se dneska loučím, sice budu nejspíš zas čumákovat, ale zkusit to jdu, když mě nutěj takhle ráno vstávat :(
Tak dobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
12.2.13 23:19

@Talunka Já to četla taky.. ale pak jsem četla i příspěvky. Ona ji ale vystrašila doktorka. Malá prospívá, ale to vážení doma je podle úplně k ho**u, když dítě vyloženě nehubne.. Jí by se mlíko rozjelo, kdyby jí doktorka pořádně poradila a nestrkala hned nutrilon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí