Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@LadyAndy Brou brou ![]()
Pěkně se vyspi a nech si zdát o tom, jak se zítra napapkáš ![]()
@Tůmička Pokud bude udržovaná v takovém stresu, tak nevím, jestli se jí to rozjede ![]()
Známá kojila v porodce, vše ok. Dojela domů-bydleli s tchýní v jednom baráku-a do 14ti dnů bylo po kojení. Nemusím říkat proč. Stres je svinstvo! Bohužel ![]()
@Talunka To je jasný no. Ale ani to vážení mimina jí moc nepřispěje. Já bych taky chtěla kojit, ale když nepůjde, tak nepůjde. Nenchám dítě řvát hlady.
Ty jo, zase mi to břicho tvrdne jak blázen.. Malý tam asi dělá stojky a štve ho, že se tam už nevejde na stojato ![]()
Holky, tak tomu říkám pech ![]()
Otevřela jsem gmail a tam email od nějakého fotografa-Prý viděl mé fotky u nějaké známé, co mě fotila a že by mi chtěl nabídnout spolupráci na retro fotky do nějakého katalogu k aukcím…No, nevím, jestli mu mám vyfotit břicho a napsat mu, že bych mu mohla leda pózovat jako těhotná dáma z 50tých let
![]()
Pro představu:
@Tůmička On se točí kolem páteře-hraje si
![]()
Mě taky nějak tvrdne. Pořád mám pocit, že ta malá chce vyjít z mého bříška jako ze dveří ![]()
@Talunka Fotky super.. fakt bomba jako
moc ti to sluší. Já mám pocit, že se mi chce procpat ven pupíkem. Jinak jsem snědla 4 kousky štrůdlu, čtvrt krabičky slaných tyčinek a teď půl skleničky kompotované dýně ![]()
Jo a řízla jsem se do prstu
a pálí to, protože se mi do toho dostala šťáva z té dýně ![]()
@Tůmička A ty se divíš, že ti tvrdne bříško? Ten malý tam nemá místo a uhýbá tomu plnému žaludku ![]()
Fotky pěkné, šikovná fotografka.Ale už nikdy víc, docela jsem u toho trpěla. Nebavilo mě to. Známá to měla jako práci do školy, tak jsem jí kývla. A pěkná památka zůstala. Za to nám nafotí pak mimčo s náma.
@Tůmička píše:
Jo a řízla jsem se do prstua pálí to, protože se mi do toho dostala šťáva z té dýně
@Talunka žaludek mám ještě nad dělohou
ten ho utlačovat nemůže
![]()
@Tůmička Aha,tak nic no ![]()
Mám puštěné Sběratelé kostí. Jsou to ty starší díly…nikdy jsem si nevšimla, že ona je jako tak švihlá
Teda když pak měli to dítě, tak to byla síla, jak ji vychovávali ![]()
@Talunka Já koukám každý večer na Prima LOVE na Sex ve městě
dávají dva díly za sebou..
@Tůmička Tak tento program mi je odepřen
Máme DIGI, hlavně kvůli DigiSportu, jak jinak ![]()