Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak slecna mela sex pred pul rokem a nevi, zda by mohla otehotnet, to mi stacilo, vic cist uz nebudu
![]()
@Lindii píše:
Tak slecna mela sex pred pul rokem a nevi, zda by mohla otehotnet, to mi stacilo, vic cist uz nebudu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@Talunka no vzhledem k tomu, ze by pomalu mela rodit, to je vazne chytry..no jako nestacim se divit..nejaky novinky s tchyni nemas? Nebo neco? ![]()
@Talunka jo to sem cetla, ja bych sla tak nekam na masaz. ojeee aspon nohou, nebo sije, snad s emi pak zadari se jit trochu po porodu zhyckat, aspon na chvilku, myslim ze to moje telo to potrebuje jako sul, sem zhuntovana jako nikdy ![]()
@Lindii Taky si to plánuju. Jen jak zjistím, že můj drahý bude schopný malou na min. 2 hodinky pohlídat a půjde to i malé být s taťkou sama
tak si zajdu na nějakou masáž či nějaké to rozmazlení
@Talunka no asi tak, hlavne nenaucit byt zavislackem, to se pak zenska nehne na krok..jinak s tim kojenim to taky hrotit nebudu, nebudu se proste stresovat, kdyz to nepujde, tak to nepujde a basta, hlavne aby malinka byla klidna a ja taky
@Lindii Já taky.Jde o klid nás obou. Kočka v té diskuzi byla vyhukaná, ale to budeme všechny, co to zažíváme poprvé. Ale pokud se mi nebude líbit informace od jedné doktorky, tak půjdu ke druhé.
@Talunka vsak jo, dnes je to s dr.na hlavu, dnes uz clovek nemuze verit ani jim kolikrat, coz je dost smutny, ze treba zrovna dr. s detma dokazou veci zanedbat apod..to by se melo fakt tvrde trestat.Je zvlastni jak se mi ted meni nazory a myslenky v tom, ze jednou se desim az bude mala, pak se zas hrozne tesim, ale to je asi normos ![]()
Máš Facebook? To je taková pakárna…Psal mi tam můj bývalý přítel. On to byl takový ťuňťa hodný…je to muzikant B Side bandu, co hraje s Vojtou Dykem. Prý jak mi to sluší jako těhotné a že si díky tomu uvědomil, jak může člověku lehce proklouznout mezi prstama život. Že kdyby šlo pár věcí vrátit, tak to udělá…že už si uvědomil, co je pro něj v životě důležité. Že si mě měl víc vážit. A že mi to chtěl napsat a připojil k tomu písničku z YouTube.
Nebylo to moc vkusné, ta zpráva. Ale moje štěstí je, že jsem toho člověk nemilovala, tudíž mi nezůstal v srdíčku, na tož v hlavě. Když ho potkám, tak je to jak kdybych potkala spolužáka ![]()
@Talunka jj mam, chces si mne pridat?
(Linda Jonášová) no vidis to, stara laska, ale i tak takovej kompliment potesi, no ne? ![]()