Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lindii Já už na tu diskuzi vůbec nechodím a vymazala jsem si ji z upozorňování. Začalo mě to vytáčet a asi bych tam napsala něco, co by musel admin vymazat.
Zajímalo by mě, jak ty chytré ženy by se tvářily, kdyby ta Lucka pročetla komplet diskuzi a pak jim napsala, co a jak. A to, že je taková bohémská-no to je.Ale kde měla vidět vzor, jak se správně postarat o sebe, natož o dítě…Ta holka je vlastně chuděra
A takové ty šťastné konce-změnila se díky dítěti a teď je si žije šťastně a správně-to je jen ve filmech a v málo případech ![]()
@Talunka mne uz spis nebavi, jak je tam v ty diskuzi kazda dokonala a bezchybna, jenom moralizujou a pindaj, spousta z nich by sla stejne radsi na potrat nebo udelala neco podobnyho..jako to uz nema vyznam resit, fakt mne t yzensky nebavej, meldujou porad o jednom a tom samem, jsou trapny..
@Lindii Činžák,panelák=králíkárna, ne?
![]()
Tak my to máme vcelku spravené. Ještě donutím manžela, abysme udělali normální obývák a ne ve stylu svobodného chlapa a bude to super ![]()
@Lindii A to ještě jsou myslím dva díly, ne? Nebo jeden? Nějak to neprožívám
Byl kolem toho takový humbuk a mě to nějak zvlášť nenadchlo.Zase takové nakouknutí do soukromí a to mají lidi rádi, že?
viz. Prostřeno a jejich šmírování! ![]()
@Talunka my tomu taky říkáme králikárna
ale naštěstí my nebydlíme v klasické králikárně.. máme takový ten pavlačový dům, kde na jednom patře je 5 bytů vedle sebe a mají jednu velikou chodbu
a schodiště úplně oddělené od zbytku..
@Lindii k té porodce. Já to řeším kvůli tomu císaři. Při normálním porodu jsou prý nejhorší bolesti před porodem, u císaře po porodu, takže bych uvítala vstřícnější jednání. Ale já už mám beztak jasno.
Dneska jsem nějaká KO. Zítra musím dopo upéct korpus na dort, pak přijde mamka, pak letím k zubákovi a pak rychle dodělat dort. Pak přijde drahý z práce a vyveze mě na véču prý
tak se těším.. Dám si něco dobrýho.
@Talunka Hele prostřeno a jejich šmejdění mě vyloženě tankuje.. jako já bych si v životě nedovolila někomu prolézat skříně nebo šuplíky.. ale to jsou prostě češi
@Talunka tak cinzak bych s panelakem rozhodne nesrovnavala, diky bohu sem v panelaku nikdy nebydlela a ani bych nechtela, my mame tady na samote peknej nizkej cinzak o 7 bytech, je tu pekne, byty velke, jen mohli blbci dat vic oken no
ale zahrady tu mame, fotbal. hriste, si hned v lese, prost pohoda. Tesim se na leto..obyvak svobodneho chlapa??To vam telka stoji na basicce piv apod?
jj v Prostrenu to nenavidim a nechapu vyznam toho smejdeni, to si mi pripomela, ze jednou takhle smejdili jedny takovy „sedy mysce“ v byte a otevreli suplik, kde meli s manzelem snad pul erotic centra
ja myslela, ze se pocuram smichy a baba na ni, ze si vzdy prala dostat neco takovyho k narozkam a ze ji to nikdo zatim nekoupil, to byla pak vecere jak stehno
![]()
@Tůmička jee se mas, taky bych jela na vecu, my byli cca pred 14-ti dny na pizze mnam ![]()
@Tůmička ja vim, ale ver mi, ze bys prezila i tak po cisari a s herodesovym personalem, jen je to logicky neprijemny, to je jasna vec, taky netouzim, aby na mne byl v tu chvili nekdo hnusnej, ale az budu mit po vsem, budu s hrat na hrdinku a zjebu ji jak smrada, kdyz bude neprijemna
![]()
Dobré ráno, přítelkyně. Včera nám to tady opravovali nebo co?! Člověk rozepsané a ono to spadlo!!! ![]()
V noci klasika-jen zaspím, už se po půl hodině budím, protože nemůžu ležet. Maratón na záchod nebo chvilkové sezení, abych malou setřepala do polohy, co mě netlačí. Poslední čas, co jsem viděla na budíku bylo 03:35,pak až jak šel manža do práce 05:20.A teď vstávám. To je hrůza, jak má člověk popřehazovaný celý rytmus.To je asi příprava na to, jak to bude vypadat s malou.Ale doufám, že to nebude tak kritické!
![]()
Psala tchýně-prej plete jak Marfuška. Malá bude mít garderóbu svetříků a čepiček. Ach jo, jsem zvědavá, co to bude. Mám nakoupené sladké mikinky, bundičky a srandovní čepičky s ouškama. Já totiž ty svetry hand made moc nemusím-rypák, no
Kecám, mám jeden kompletek, ale to je tak do poradny pod bundičku, ale to mi tak nějak stačí. Nejhorší na tom je, že je bez práce a tak má čas. A ty malé věci se pletou rychle, tak toho asi bude dost.Chjo,jsem totiž nestačila ani koupit nějakou Burdu 21. století! To budou vzory, jak malý Mates z filmu S tebou mě baví svět! Když totiž vidím, co nosí ona, tak si dokážu živě představit, co uplete prckovi.No,nechám se překvapit. Když to donese, máte to tady mít nafocené ![]()
Ahojte baby, tak já včera spinkala jak miminko už někdy po desátý ![]()
Postýlku už mám v ložnici složenou skoro dva týdny
a pokojík sice bude mít, máme 3+1, ale zatím je to taková místnost jako odkladiště nepotřebných věcí, sice se budu snažit vyšupnout malýho do pokojíku co nejdřív, nejlíp už někdy ve 4 měsících ale tak uvidíme, pokojík mu z toho uděláme až pak za provozu ![]()
Jinak my jsme v typický panelový králíkárně- a navíc 4.patro bez výtahu, ale řikám si díky bohu za vlastní byt at je kde je ![]()
Pekárnu na chleba mám (dostali jsme jí) a pravda že ty směsi jsou pěkně drahý, ale já kupuju přímo chlebovou pšeničnou a žitnou mouku a namíchám si to sama a to pak ten chleba draze nevyjde a 100× lepší než ty směsi, ale holt nějak to nikdy doma neuděláš tak nadejchaný jak to maj v krámě (asi jak jim do toho serou ty krysy a tak
) jinak ta moje umí péct i bagetky a ty jsou z normální hl. mouky tak spíš peču ty…
Dneska jedem nakoupit tak se taky budu zas rozčilovat nad cenama ![]()
Ahojte děvy!
@Talunka králíkárnu bych si taktéž teda vyprosila!
my bydlíme v bytovém domě, který má 6 bytů, jakápak králíkárna ![]()
byteček tam máme vlastní, dáreček od našich ![]()
@Lindii já si taky myslím, že ve chvíli kdy porod udeří, nám všem bude tak trochu jedno kde rodíme, hlavně že rodíme a zdárně porodíme, ale je to takovej lepší pocit, vědět, že jdu do porodnice s lidským přístupem.
a Prostřeno, ráda na něj koukám, a taky nesouhlasím s tím, aby se těm lidem lezlo do skříní a do šuplíků, pochopím projít si byt, prostě se podívat, ale rozhodně nikde se nikomu nehrabat. ten díl s tou erotikou v šuplíku jsem viděla taky
bylo mi hostitelky docela líto, ale každopádně tichá voda ![]()
@Talunka už se těším na fotečky svetříků
taky ich pár mám, taky néé zrovna módních, ale zas si říkám, že na zimu budou super ![]()
Cau zeny, tak mam poklizeno, po obede sem se vratila od dr. a z nakupu a ted uz delam gaucink
dnes byl muj dr. nejakej vtipnej, ale ja s emoc nesmala, prehodil mi termin zas zpet na 11.3. a to rikal + -jeste tyden po, kdyby nechtela ven, no mne vomejou
tem holkam se proste ven nechce
jinak je vse v poradku.
Talunka: JO vcera nam to tu upravovali a ja uz si myslela, ze nas radsi zakazaly, obcas tu vedem teda reci
jinak ja se pletenym vecem nebranim, mam dokonce neco po priteli, kdyz byl mimino a nema to chybu, jeho mama to ma jako novy a je to pekny retro a urco co uplete bude hezky, uvidis, to bych nepodcenovala
jiank mamina uz mi taky sije cepku a rukavicky, marodi, tak se tim taky zabavuje.
Salvejka:ahojda, jak je? Citis se fajn? Jj nekdy mne Prostreno prekvapi ![]()
@LadyAndy vsak neni kam spechat, stejne mimi budes mit ze zacatku u sebe a pokojik jak malovany udelate za provozu..tak fajn, ze te peceni bavi ![]()