Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@LadyAndy To říkám, asi si brousí zuby na babičku roku. Možná bylo lepší, když sem jednou za čas došla, udělala tady to její divadlo s prolezením bytu, odnesení pár věcí, popřípadě nějakého zápichu v podobě kupování televize a byl pokoj. Teď se mi po tom stýská-že ji člověk viděl 1× do měsíce. No, už se mi rýsuje obrázek toho, jak to bude vypadat až tady bude malá ![]()
Ale ještě pořád mi to je prdel, protože začínám mít trošku vítr z toho, jak poznám, jestli už je čas vyrazit do porodnice
Asi si pak napíšu do diskuze-Práskla mi voda, co mám dělat?- ![]()
@Šalvějka já třeba dneska kupovala máslo.. šílený. Bylo ve slevě, a beztak stálo 24,– to obyčejný. co dřív ve slevě bylo za dvacku. A prsní řízky? Když je maj za 120,– ta si říkám, bůh ví jak to není super cena.. ale to je se vším. Ovoce jak je drahý, zelenina… dokonce i pečivo. Škoda mluvit. Dneska jsem přerovnala věci ve skříních pro malýho. Už to fakt nemám kam dávat. Je to šílený. Mám oblečení do půl roka, ale toho je.. 3 plný šuplíky a dvě poličky ve skříni.. plus povlečení, dečky, zavinovačky.. fakt docela síla
a dneska jsme si přivezli postýlku.. kdy ji holky budete skládat? Mě se nelíbí, jak ji máme rozloženou a opřenou o skříň ![]()
@Šalvějka no snad mas pravdu,
jinak na cukr jdi, u nas ani se nikdo nepta, proste mi dala sestra zadanku a musela sem tam mazat…jinak si myslim, ze muzeme byt radi, jake mame zdravotnictvi, jelikoz jen za prohlidku dr. nebo podobne banalni veci, ktere berem samozrejmne, ze k nemu jdeme, se ve finale plati zlatem jinde, kde si zdravotni neplatej…a navic sem delalajeste na centru mezinarodnich utrat a vim, kolik pak stojej hospitalizace a ruzny lecby, ver, ze kazdej by nemel ani na jeden pobyt v nemocnici s banalni pricinou..
@Talunka práskla my voda
to byla stejně hustá diskuze.. ještě to tvrdý Y! ![]()
@Talunka mam to podobny, asi mi tou svoji skebli namaha pipku a ja pak chodim jak po porodu, to je bolest, jak kdyz mne tam nekdo nakopal
![]()
@Tůmička ahojda, postylku mame doma slozenou necely mesic a ja ji tak za 14 dni budu „zdobit“ ![]()
@Tůmička ta akcni hrdinka z te diskuze porodila zdravou holcicku, tak sem zvedava, kdy zalozi dalsi povedenou diskuzi ![]()
@Lindii takže je asi brzo ji složit co… :/máme to v tom pokojíčku jak ve skladišti, jak to tam tak stojí všechno v taškách a a rozložený..
@Šalvějka Víš,co si myslím? Že i tady v některých porodnicích je ten přístup fajn. Každá to asi vnímá jinak…uvidíme, co si pak sem napíšeme, pocit nebo ta pravda, jaké to bylo. Já se taky sichruju tím, že tam bude se mnou manžel. Ale jsem děsně vztahovačná a vyletím jak čertík z krabičky, když se o mě někdo jen trošku otře ![]()
V naší porodnici, jak jsem pochopila, to bylo hodně o tom, na kterou směnu člověk narazil. Prý ty otrkané staré por. sestry jsou od tlamy a moc se neserou, ale ty mladé kočky jsou fajn. A doktoři-prý všichni stejní-pokud dobrý, ani o nich nevíš mimo to přijímací vyšetření. Pak jen dojdou poblahopřát ke zdravému miminku.
Uvidíme, uvidíme ![]()
@Tůmička Já mám postýlku složenou od Vánoc. A čančat budu příští týden. To už se vyfinyšuje i pokojík a můžu se vám pochlubit žirafkovým a beruškovým šílenstvím ![]()
A to zdražování je děs běs. A máslo? To jsi kupovala jaké? To je ještě fajná cena. Já mám ráda klasiku, takže jsem ráda, že když ho dostanu do 30 kaček. Manža papká Ramy a Perly-fuuuj
A jinak teda přemýšlím nad dom. pekárnou, páč můj drahý se snaží jíst trošku zdravě a kupuje si ty zrnkové věci. A když si donese chleba, který vypadá jak větší dalamánek a já zjistím, že stojí skoro 25,–,tak omdlívám. No jo no, jíst budeme muset vždycky. Ale nejvíc mě na to sere, že když už to tak zdražují, tak ať to neodrbávají na kvalitě!
@Lindii píše:
@Tůmička ta akcni hrdinka z te diskuze porodila zdravou holcicku, tak sem zvedava, kdy zalozi dalsi povedenou diskuzi
@Tůmička hele to je na vas, nekdy se to nedela predcasne kvuli poveram, ale tak tady sme normalni diskuze..ikdyz ja to tady taky nemam dlouho vcetne kocarku ![]()
@Talunka My máme pokojíček už skoro hotový. Chybí jen závěsy a koberečky. Možná o víkendu poštelujeme ten pokojík
Ty chleby kupujeme taky.. kolikrát i za 30kč. šílený. A to máslo jsem kupovala v kauflandu, jmenuje se přímo „máslo“.. klasika kostka.. taky jsem dřív jedla ty ramy a tak.. ale chutná mi víc klasika.
@Talunka mas dobry, ze budete mit pokojik, to my mame velky byt, ale 2+1 a treti mistnost z toho neudelame, cili mala bude s nama v loznici a uvidi se casem..stve mne to, ale muzu byt rada, ze bydlime ze jo..
A asi si můj drahý už začal uvědomovat, že mi fakt není do skoku a nehraju divadlo, jak mi kolikrát uměl říct. Ráno jak šel do práce, tak jsem vstala s ním a chystala mu sváču, což si dělává sám. A všiml si, že se nemůžu nadechnout a furt se kroutím…sice se neptal, ale hodil na mě takový ten soucitný pohled. A jak šel spát, tak dal pusu mě i na bříško!!!Asi už se taky bojí
![]()