Normální těhotnění :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2338
13.2.13 00:53

@Lindii Šak to jméno nenašlo :lol: NAjdi mě

No potěší-on je takový vysavač energie :lol: Ale asi měl slabou chvilku, chlapeček :)

Příspěvek upraven 13.02.13 v 01:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
13.2.13 00:57

@Talunka no ja te nasla, ale nejak nemuzu najit o zadost na pratelstvi, to zas nejak zmenili na tom fb??bych se tam z toho uz taky zvencla, porad nejaky inovace, o ktery clovek nestoji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
13.2.13 00:59

@Lindii Já tomu taky nějak nerozumím :lol: Už asi na to nemáme věk :lol: :lol:

Už se mi otevírá pusa…že by se mi chtělo konečně spát? :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
13.2.13 01:01

@Talunka napsala sem ti tam zpravu, tak az budes chtit, zkus si men pridat, jestli to nemas nejak nastaveny, jinak uz nevim..no pokud se ti chce spat, tak utikej a vyuzij toho, ja tu budu cumakovat asi :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
13.2.13 01:05

@Lindii OK,zítra se na to mrknu.Tak já pádím směr postel v děcáku.
Brou brou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
13.2.13 01:07

@Talunka :mrgreen: dobros, tak pekne sny ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1217
13.2.13 02:55

tlak pod žebry

Holky, co jste v 8. měsíci a dál - zažíváte taky tupou bolest pod žebry? Já měla pocit, že mám infarkt, když se to stalo poprvé. Tupá bolest těsně pod prsy uprostřed, blíž k srdci. Občas to má takové grády, že se nemůžu skoro nadechnout. Někdo tu psal, že to je tlak bránice, někdo že žlučníkové kameny, někdo že se rozpíná hrudní koš a někdo že náznak preeklampsie… :?
Zítra si zajdu na gyndu, ale teda nemám z toho dobrej pocit :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
13.2.13 12:20

Dobré poledne a ráno dívenky :) né že si budete krafat po FB a na nás se tu vyprdnete :) já teď hezky snídám, štrůdlík a kakao.

Jo hele, jinak mi včera psala jedna pani (nejspíš čte naší diskuzi :D ) že vůbec nemusím jít na ten cukr. Že prý holky do 25 to můžou odmítnout, když není v rodiné anamnéze cukrovka a nemáš problémy, co by naznačovalo cukrovce.. tak nevím. Zeptám se doktora. Jako kdybych nemusela, tak tam fakt nejdu. Stejně bych tu jejich dietu nedodržovala :D ale předpokládám, že kdybych měla cukrovku, tak už to dávno poznám ne,?? :nevim: :nevim:

A dneska jsem se báječně vyspala. A půjdu odházet sníh z auta, a jedu k babi na obídek a pak do krámu koupit věci na dort na zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
13.2.13 13:18

@Tůmička Čauky.Sím tě s tím Facebookem.Je to nějaké pitomé, ani jsme se nenašly. Asi nejsme ty správné závislačky a neumíme s tím :lol:
Ano, ten cukr můžeš odmítnout. Já odmítla chodit na diabetologii, když jsem zjistila, že hodinu i po takovém dia jídle jako je-vepřo, knedlo, zelo, zapité malým pivem-mám hodnotu jako těhula bez těhu cukrovky. A můj doktor po mě nechce ty papíry, co mi tam psali-byla jsem tam dvakrát a doktor vždycky řekl-krásná hodnota cukru, stačí se trošku hlídat v jídle a všechno jde, že? Tak mi bylo blbé mu tam každých 14 dní lhát, a tak tam nechodím :lol: Sladké stejně nemusím, a když, tak nespráskám tabulku čokolády na posezení. Nic nesladím, tak co.Ale prý to je o hormonech nebo co. A jak píšeš, kdybys měla nějaké fakt příznaky, tak to na sobě poznáš. A stejně dáváš při každé kontrole moč, kde se měří nějaké ty látky, které prý taky ovlivňuje cukr…tak kdyby náhodou, tak tě sestra upozorní, ne? Toto nemám ze své hlavy, ale od bývalé spolužačky, co pracuje na porodním ve Vídni. Tam mají trošku jiné metody a přístup-kéž by to jednou zavítalo i k nám :think:

Jo tak tobě vaří babička-se máš. Já čekám na řírek a salátek. Dneska mi ho má manža donést z práce. Takže oběd bude až tak ve 3,ale vzhledem k tomu, že jak otevřu oči, tak jím-tak těžko říct, co je pro mě hodina oběda :lol:
Aaaaaa, není nad to mít autí pěkně v garáži. I když teď bych se asi nedostala ani k té garáži :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
13.2.13 13:23

@Berenikee Ahojky.Kdybych měla až takové bolesti jak píšeš, asi bych taky raději šla k doktorovi. Já už sice taky těžko dýchám-zadýchám se aji u jídla, jak jsem nahlá nad stolem :lol: Ale to se rozdýchá. A takovou bolest tak nějak uprostřed mívám právě tehdy, když se zadýchám-třeba dlouho jdu, u vysávání, vytírání…srdíčko nezvládá to větší množství krve pumpovat.
A teďka je pro mě nejšílenější bolest, když se to mimč chce nějak narovnat či trošku zahýbat. Už nemá místo-takže vím o každém sebemenším hýbnutí. No jo no-těhotenství-to nejkrásnější období v životě ženy(stejně jsem přesvědčena, že to musel vyslovit nějaký chlap či frigidní baba :lol: )
TAk ať ti to dobře dopadne a není to nic vážného :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
13.2.13 14:06

Tak holky test jsem ve zdraví přežila :dance: :dance: nebylo to ani tak hrozný, teda ráno bez tý snídaně nic moc, kručelo mi v žaludku už někdy v půl 7 ráno! ani mi nebrali krev- jen ďobanec do prstu :mrgreen: jo a prej že klidně můžu odejít- ale být v klidu- jenže za hodinu znova krev a za další hodinu znova, takže to moc nemělo cenu někam chodit- a stejně venku kalamita, tak jsem si koupila Svět ženy že si teda něco počtu, mno jenže jejich představa čekárny jsou dvě tvrdý komanč lavice (takový ty vínově červený koženkový) na chodbě, kde neustále cábrujou lidi, takže po půl hodině už jsem nevěděla jak si sednout- všechno mě bolelo a číst se stejně moc nedalo… jo a pěkně tam protahovalo :cert:
Jinak vypít mi dali 300ml tý glukózy, ale ve vodě, ne v čaji, mno pěknej hnus :poblion: jo a že to můžu do 25let odmítnout mi nikdo neřekl, ale mně v létě bude 26 a babička i děda měli tu stařeckou cukrovku (ale tu maj skoro všichni důchodci ne? :think: ) takže je to jedno…
Ale normálně z toho vstávání v 6 ráno jsem úplně rozhozená, přišla jsem dom někdy v půl 10, vyvenčila pejsky, konečně se nasnídala :pankac: a že si na chvíli zdřímnu, jenže jsem musela v 11 zas vstát abych udělala manžovi do práce oběd a ted jsem jak přejetá kombajnem, ale dyž si lehnu tak nemůžu zabrat… takhle mi narušovat režim… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
13.2.13 14:10

Jo a chtěla jsem si teda vyfotit bříško, když už jsem se musela namalovat kvůli tý krvi a zjistila jsem, že mám moc krátkou ruku na to abych se i s tim břichem vešla do objektivu :lol: :lol: :lol: takže nic…
Ale musim se vám taky pochlubit s kočárkem :oops:
Už se děsně těšim až bude hezky a budu vozit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
13.2.13 15:46

Ahojte holky! @Tůmička tak to jsem netušila že se to do 25 let dá odmítnout, tak proto se mě doktor na nic neptal a rovnou mi napsal žádanku, já myslela, že se to dá odmítnout kdykoliv, už mi to je jasný :D
@LadyAndy hezkej kočárek, ten jsem snad ani nikde nezaregistrovala, na to kolik jsem toho na netu projela, když jsme chtěla zmapovat terén :)
joo holky, fejsbůk, to je věc, mě taky trvalo, než jsem ho tak nějak pochopila, ale povedlo se, ale nejsem typ, co by tam trávil veškerej čas, to mě moc neba, mám tam pár oblíbenejch stránek, který navštěvuju a občas čučím na profily lidiček, co už jsem dlouho neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
13.2.13 16:14

@Šalvějka děkuju, já takhle loni v létě jsem s nim potkala tady u nás pani (to jsem ještě ani nebyla těhu) a poprvý v životě se mi stalo, že jsem se za tim kočárkem otočila a hrozně se mi líbil! Pani měla teda takovej malinově růžovej s černym, nádhernej. No a podle nápisu na boku jsem si ho našla na netu, zjistila že ho maj i v mý milovaná tyrkysový barvě a že je cenově dostupnej, takže když jsem pak otěhotněla tak už jsem měla jasno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
13.2.13 17:39

@LadyAndy KOčárek opravdu moc hezký :kytka: Taky jsem měla jako jednu z variant Tako, ale vínový.

Tak prý odmítnout můžeš bar jaká vyšetření, ale vše na vlastní roziko a za podpis.Ale kdo by si to lazl, že :think: A ten cukr-tebe jen do prstu? Takže jsi věděla hodnoty hned?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí