Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Rozhodně bez a přes den vím dál raději nosím podprsenku bez kostic.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chci se zeptat, jestli nosíte podprsenku i na noc. Já na spaní ne, lépe se mi spí bez ní. Jak jste na to vy?
Prosím ponechat anonym, některé moje kamarádky ví jakou mám tady přezdívku a takové téma je pro mě docela osobní.
Kamarádky ji nosí a nebo ne.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chci se zeptat, jestli nosíte podprsenku i na noc. Já na spaní ne, lépe se mi spí bez ní. Jak jste na to vy?
Prosím ponechat anonym, některé moje kamarádky ví jakou mám tady přezdívku a takové téma je pro mě docela osobní.
ne
ani by mne to nenapadlo
@Uslava píše:
Kamarádky ji nosí a nebo ne.
To nevím, jen ta jedna mi říkala, že jo.
Momentálně nosím, protože kojím a mlika mám hromadu
ale jak já se už těším až nebudu ![]()
Já kojím, takže podprsenku na noc nosím.
Před mímčem jsem byla v noci na volno. ![]()
Ne, nenosim ji ani pres den doma.. Beru si ji jen kdyz nekam jdu, nebo ma prijit navsteva. Uz i moje mala cacora 1,5roku vi, ze si beru praskacku az kdyz nekam jdeme…
Reknu ze jdeme ven, a ona bezi do koupelny a z háčku mi stahne a donese, jak ona rika prsa..
![]()
Nikdy by mě taková hovadina nenapadla. Nenosím ji ani přes den doma.
@Lulina999 píše:
Nikdy by mě taková hovadina nenapadla. Nenosím ji ani přes den doma.
Doma jí také nenosím.
To já jsem vždycky štastná, když ji můžu po ukončení kojení zase sundat a spát jen tak.
No a pak, že já jsem divná, jak mi řekla kamarádka. Tady kromě kojících maminek, nikdo nenosí ![]()
Na noc jsem podprsenku nosila vždy jen ze začátku kojení, když se laktace ustálila, tak jsem ji s radostí odložila. A když nekojím, tak nikdy. A když nemusím, tak ji nenosím ani doma.