Nosíte často sukně?
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Lifka to by také nebyl špatný nápad, ale já si na to určitě netroufnu, nejsem šikovná na tyto věci
Na kolik by vyšlo ušití jedné sukně?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam jich nekolik, z terranovy, tally weijl asi i H&M ale nevim jak aktualne. Ale segra si je objednavala treba pres aliexpress, akorat dodaci doba je trochu delsi jestli ji potrebujes hned ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss Tina z Alli právě moc nechci kvůli těm dlouhým dodacím lhůtám, ale jinak díky za tipy, snad je budou mít v letošních kolekcích.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jajo82 Asi kolem 300 Kč. Ale ušít takovou sukni vážně není tak složité kdyby jsem měla s dětmi čas udělala by jsem fotonávod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obdivuju ženy a slečny, co jsou schopné v každém počasí(ročním období jít v sukni.
Já přes jaro-léto nosím jenom šaty, taky se potřebuju cítit „holčičkovsky“, ale jak začne takové to podzimní lezavé počasí, nosím kalhoty až do opadnutí sněhu.
Nemůžu si pomoct, nohy je třeba mít v teple.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To já také, nosím podle nálady. Když se chci cítit dobře – sukně. Když se chci cítit pohodlně – kalhoty. Bohužel pocit pohodlnosti převládá
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já sukně nosím moc ráda a často. Nikdy ale pod ní nemám kalhotky, chodím naostro.
- Citovat
- Upravit
Další úchyl..
. Každý příspěvek do diskuze se týká jen svlékání…
- Citovat
- Upravit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LuckaMa1 píše:
Já sukně nosím moc ráda a často. Nikdy ale pod ní nemám kalhotky, chodím naostro.
To víš že jo. Udělal sis dobře a čau.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit