Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mám kabát, který se dá nosit celý podzim a začátek zimy. Ale už noším šálu, rukavice a tenkou čepici.. Je mi to příjemné a je mi fuk, co si o mně lidi myslí ![]()
@onajeblond
Ještě ne. Nosím pořád jen mikinu. Ale já jsem otužilec.
Ale o víkendu ji hodlám vyprat, ať jsem připravená.
Satek ja nosim, musim ho nosit. Trpim na pruvan za krkem. Uz se mi xkrat stalo, ze jsem byla mimo provoz, masaze, prasky na povoleni, vzdycky i vzpomenu na film Vesnicko ma strediskova, kdyz se mi to stane. Staci mi tenky satek, ale holy krk, neee. Nemuzu si dovolit, abych zustala mimo provoz.
@stinga píše:
hm, a co budete nosit až bude -10 ?
normálně zimní bundu a pod ní tlustý svetr.. ale teď ten přechod z letního na téměř zimní počasí mi nedělá dobře, už to odnesl můj močák..
@stinga píše:
hm, a co budete nosit až bude -10 ?
Kupodivu zimní bundu. Dnes jsem jí taky měla, protože nesnáším výkyvy teplot, hned onemocním… Mrazy mi nevadí vůbec, ale tenhle vlhkej hnus ano. ![]()
Taky nenosím, ani já ani děti. Dneska bylo 10 stupňů
Měla jsem úpletové šaty a na tom lehčí kabát (ne zimní vlněný). Děti nosí tričko, lehčí mikinu a softku.
Zato šátek už nosím relativně dlouho. Taky nesnesu holý krk
Je fakt, ze ted je pocitove chladneji, hnusneji, jak byva v zime.
@lachtanice86 píše:
Není zima. Jen fouká. Tak mikina a softsheelka. Kterou jsem nezapla přes těhotenské břichoco bych potom nosila v mrazech?
Nedá mi to - je to softshell. Kolem lidi nosí „softčílky“ ![]()
Ne, nosím normálně mikinu/svetr. Zimní bunda co mám mi letos nějak neladí do stylu, tak přešlapuju na místě a čekám až narazím na nějakou, co se mi bude líbit. Zatím jsem si koupila místo bundy akorát šaty, boty a kabelku
Ale někde mám dvě podzimní parky, tak až se příští týden přestěhujem, snad je najdu.
Ne, nosím slabou mikinu a podzimní bundu. Ani děti ještě nenosí zimní. A to už tu máme taky pod nulou. Ale, bude mnohem mnohem hůř.
Chodím v mikině, ale dětem už silnější bundy dám, ne teda vysloveně zimní s kožíškem