Nosíte venku roušky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6654
25.10.20 12:07

Zrovna vcera jsem mezi poli potkala pani na vychazce s rouskou. Chvili jsem premyslela, jestli ji reknu, ze pro sve zdravi udela daleko lip, kdyz bude dychat ten cerstvy vzduch a ne pres rousku, ale pak jsem to nechala byt. Nechapu proc ji mela, ja ji nenosim krom obchodu nikde, protoze se nikde jinde s lidmi do kontaktu nedostavam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19986
25.10.20 12:09

Nenosim, v planu to ani nemám, raději půjdu trávou s 2m odstupy než ten hadr na hubě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
25.10.20 12:11

Jsem strašný rebel. Venku bez roušky nechodím

• Citovat
  • Upravit
16302
25.10.20 12:12

Ano, mám ji staženou pod bradu a když někoho míjíme na méně než 2m, nasazuju si já i děti. Např. včera jsme byli v lesoparku, v jednom místě byla úzká cesta a kolem bahno, tak se nedalo dodržet rozestup menší než půl metru. Míjelo nás na tom kousku v protisměru asi 8 lidí, z nich měl roušku 1. Cestou několik skupinek pejskařů, bez roušek. V pátek jsem měla revizi kotle, opravář přišel bez roušky a když mě viděl s rouškou, tak vztekle poznamenal „nemusím se vracet do auta pro ten hadr, že ne?“
Cestou jsme u školy viděli skupinu asi 20 dětí na fotbalu (bez roušek), u nich se bavilo asi 10 rodičů taky bez roušek. Těžko to byla 1 domácnost, že?
Lidi z toho mají dobrý den, dokud jim nebude ležet na ventilátoru nějaký příbuzný, tak se neproberou…
V obchodech stále spousta dětí (nevím, proč nemůžou počkat v autě nebo venku), když to srovnám s tím jarem, tak bych řekla, že lidi dodržují ta opatření tak na 10% toho, co bylo na jaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
25.10.20 12:13

V centru, kde se lidem nevyhnu, ji mám, jinak ne. Na liduprázdné silnici ji sundávám, u obchodu, zastávek, prostě v prostoru, kde jsou lidi, nasazuju. Jo, a nenosím roušku, ale respirátor.

Příspěvek upraven 25.10.20 v 12:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9296
25.10.20 12:14

V centru města jí nosím, ale třeba když jdu se synem na procházku tak ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30332
25.10.20 12:15

@kaja00 co jsem četla naposledy, tak máš mít roušku tam, kde nemůžeš zajistit rozestup min. 2 metry od ostatních lidí. Netýká se to členů jedné rodiny.

Takže my nosíme roušku dle nařízení. Máme ji sebou venku, ale většinou ji nenasazujeme, protože není problém dodržet rozestup 2 metry. Nasazujeme ji jen do obchodů, případně na náměstí, kde je víc lidí atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
25.10.20 12:15

Nosím ji, když jsem ve městě. Jsem alergik, takže občas kýchám a fakt nechci riskovat, že mám covid bez příznaků a budu to díky alergii roznášet. Nikdy nevím jestli vedle mě není diabetik nebo jinak riziková osoba. Beru to jako ohleduplnost k druhým. Pokud má tady někdo potřebu dělat z nenošení roušky frajerství, tak je to debil. Já už kolem sebe mrtvý mám, nechci, aby jich bylo víc třeba i mojí vinou. Něco jinýho je nenosit ji, když se k nikomu nepřibližuju, to ani povinný není, ale v davu by to měl dodržovat každý.

• Citovat
  • Upravit
1446
25.10.20 12:17

Dodržuji venku 2m vzdálenost od cizích lidí a roušku nenosím. Jsem těhotná a z roušky mě natahuje, blbě se mi dýchá, takže se vyhýbám místům kde si ji nasadit musím. MHD nejezdím a do obchodu jedu jednou týdně a zbytek obstará manžel. Nechápu lidi co venku tu roušku na puse mají když jdou sami, ale ať si to každý dělá jak chce, pak stejně spousta lidí ji má pod nosem. Prymula sám ukázal co si o těch opatření jako člověk myslí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
25.10.20 12:18
@Zdeněk IV píše:
Ne, nenosím, Prymula se vždy choval, jako levicový politik. Mám ji vždy v kapse, kdybych náhodou potkal Policii. Ten ať chce, tak ať si to nosí, ale já nejsem tupá ovce, nosím to jen v práci a na zastávkách.

Jasně, že nejsi… možná by sis to mohl přidat na ty svoje vizitky… aby to bylo všem jasné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
25.10.20 12:21
@Aspera píše:
@kaja00 co jsem četla naposledy, tak máš mít roušku tam, kde nemůžeš zajistit rozestup min. 2 metry od ostatních lidí. Netýká se to členů jedné rodiny.Takže my nosíme roušku dle nařízení. Máme ji sebou venku, ale většinou ji nenasazujeme, protože není problém dodržet rozestup 2 metry. Nasazujeme ji jen do obchodů, případně na náměstí, kde je víc lidí atd.
:palec: super, tak jsem si myslela, že to je.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
25.10.20 12:23

Roušky nenosim vůbec, pouze respirátor a to hlavně vevnitř. Venku radši udělám 2 kroky stranou a udrzuju si distanc. Kdybych šla do nějakého davu, tak bych si ho taky nasadila, ale zatím se mi to „nepoštěstilo“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1680
25.10.20 12:26

Ja jsem sokovana bezohlednosti lidi. Kdyz jdu po prazdnem sidlisti se psem, tak rousku nosim pod nosem, ale kdykolv se blizim k nekomu jinemu, nasadim si ji. Jsem tehotna Na marodnim a jsem porad doma a zacinam mit z nakazeni strach, i pres to, ze jsem to brala ze zacatku jakl zdravotnik take na lehkou vahu, tak od kolegu vim, ze ti nakazeni opravdu hodne rapidne pribyvaji a nevypadaji vubec dobre. Mam strach o sebe, o dite, o celou rodinu. A potom dneska jsem si objednala jidlo rozvozem domu, lide na chodbe v panelaku bez rousek, kuryr take bez rousky. Bezohlednost. Kdyz uz jim nevadi, ze se nakazi, meli by brat trochu ohled na ostatni, prskat na chodbe na tehotnou nebo starsi lidi, co jdou vencit pred barak psa, mi prijde jako vrchol blbosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2700
25.10.20 12:26

Nosím ji staženou pod bradou, jakmile někoho potkám, nandám si ji. Takhle jsem to praktikovala i na jaře. S dětmi chodím převážně do přírody, aby ji nemuseli nosit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
25.10.20 12:28

@Ignácie ne kvůli takovým ne!! Kvůli těm co vystávali ty posr.. nekonečný fronty na testovani!!! Ti co se dobrovolně nechali testovat, ti co byli trochu nachlazení a pod… proc je tolik nemocných? Protože se tolik testuje!! Místo toho aby byli doma a vyleželi to!! Když cítí že jsou nemocní!!A žádný roušky nepomohli!! Tak jako je spousta lékařů nemocná, proč? Kdyz roušky nosili, protože tě 100%neochrani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí