Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Děvčata, napsala jsem to takto, jelikož hodně těch ovcí potkávám.
Co jdou sami po chodníku, a mají roušku, prostě mi tohle hlava nebere.. To je celé ![]()
@Zwetta píše:
Děvčata, napsala jsem to takto, jelikož hodně těch ovcí potkávám.Co jdou sami po chodníku, a mají roušku, prostě mi tohle hlava nebere.. To je celé
No a? Škodí ti tím nějak?
Nechápu, proč by proto měli být hned ovce. Mimochodem, když je potkáváš, tak asi sami po chodníku nejdou že
Někdo má prostě strach, že ani ty dva metry nejsou dost - o aerosolu, kterej se šíří dost daleko, se taky píše. Tak je nech, jejich rozhodnutí.
@Moringa píše:
Jasně, že nejsi… možná by sis to mohl přidat na ty svoje vizitky… aby to bylo všem jasné
Jo ovce, to je teď v módě. To se zas něco chytlo.
Je to trapné.
@Zwetta A co vymyslet jiný název? tohle slovo už je taková dost obehrana píseň. Kterou někdo někdy řekl a každý to opakuje.
@Zwetta píše:
Děvčata, napsala jsem to takto, jelikož hodně těch ovcí potkávám.Co jdou sami po chodníku, a mají roušku, prostě mi tohle hlava nebere.. To je celé
Tvoje hlava je mi šumák. I kdybych kolem tebe procházela v obleku R4 s nápisem biohazard. Vysmíváš se lidem co mají strach? To je ubohý. Máš tušení, kolik z nich má rakovinu, cukrovku nebo vysoký tlak…? Přitom oni mají strach o svůj život nebo život svých blízkých. Pokud ty jim říkáš, že jsou ovce, já musím konstatovat, že jsi tupá…
@Zwetta píše:
Pořád je mi milejší ovce s rouškou, než debílek mezi lidmi bez roušky.
No a nebo další věc, když je někdo v karanténě, vycházet smí jen za nezbytnýma věcma. Což u někoho je obden vynést koš, u jiného jednou týdně pro jídlo a někdo dvakrát denně aspoň kolem baráku venčí psa. A na to si nasadí roušku, neb nepotřebuje, aby ho nějakej soused udal, že nedodržuje karanténu. To, že si sama neberu roušku, když jdu v deset večer vysypat koš, mě nijak neopravňuje si myslet, že soused, co si ji vezme, je ovce. Jeho důvody neznám a i kdyby to byl „jenom strach“ pod dojmem masáže médií, obtěžuje mě to nějak? Neobtěžuje přesně do okamžiku, než by na mě přes ulici hulákal něco o mé nezodpověnosti.
Já venku nenosím, ale mám ji pod bradou. Dneska policisté kontrolovali na náměstí lidi kdo nosí roušky. Tak jsem byla zmatená, jestli musí být i venku ![]()
Skoro si normálně začínám přát, aby nastal kolaps civilizace, protože neschopní idioti budou první rýt držkou v zemi.
@Zumpa píše:
Pořád je mi milejší ovce s rouškou, než debílek mezi lidmi bez roušky.
Ach jo. Už sis ty studie přečetl? Viděl si grafy a jak se projevilo zavedení ústenek? Odpovím si sama - ne.
Ještě teda dodám, že rozumný člověk je snad schopen adekvátně vyhodnotit rizika a to že se rozhodne mít roušku, tzn. být zodpovědný, nemusí přece znamenat to, že je ovce nebo po. dělaný strachy nebo hysterický, v panice nebo pod vlivem mediální masáže…
@Baba píše:Četl, a? Rouška usměrňuje vydechovaný vzduch, bez ohledu na výsledky nesměrodatných studií.
Ach jo. Už sis ty studie přečetl? Viděl si grafy a jak se projevilo zavedení ústenek? Odpovím si sama - ne.
@Zwetta tak ono nejde o ovce, ale třeba by tu roušku měli i kdyby tady okolo toho nebylo tolik rozruchu.. Nap, onklog pacienty, a nebo kardiak, a nebo jenom člověk, tkerý se v dnešní době nechce nakazit kašlem, protože jako v dnešní době k lékaři???
U obvodního přes telefon, u dětské na objednání nejdřív.. Člověk volá, že díte bolí ucho, jeslti by někdo poslal asň e recept, sestra naštvaná, s takovou banalitou, kluk velký dost dávejte mu brufeny…
Když jdu ven a je to oblast, kde opravdu nepotkávám lidi mám roušku- pod pusou, pokud už jdu po chodníku, kde očekávám víc lidi, třeba k zastávce, tak si ji prostě dám…
Já se přiznám, že se těším na období zimy, kde budou i rukavice a rozhodně si nepřipadám jako ovce, protože já jsem si ted dvakrát zažila co to je, něco mít a řešit to s lékařem, když je taková situace..