Nosíte venku roušky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24087
26.10.20 15:48
@Hanney píše:
To sis přečetla v blesku nebo hltáš každý slovo Flégra a podobných psychoušů? Kdo budou ti nemocní? Ta většina, asi 75-80%, kteří jsou bezpříznakoví? Ti lidé jsou pouze pozitivní, jejich vzorek obsahuje určitou část viru RNA, nevypovídá nic o tom, zda jsou infekční. Chtělo by to ubrat na hysterii a to od každého z nás… a hlavně teda z VÁS, co sedíte vždycky vlevo.

Tvl, ty máš dost… Do svý zabedněnosti a bezohlednosti přis. er ještě politiku… :roll: :roll: :roll:
Předpokládám, že jsi narozená po r.89, nebo max. těsně před ním… Ty bys potřebovala poznat ten bejvalej režim jako sůl, pak by tě přešla chuť blej. t tady takový nesmysly o levičáctví… :roll: :nevim: 8) Nenechal jsem si nikdy srá. t na hlavu od komančů a taky jsem si to párkrát vyžral a nenechám si s. rát na hlavu ani teď v tomto bor.delu vzletně nazývaném demokracie, kde už jsem zaplatil za pravdu 100× víc než za komárů… A už vůbec se nenechám umlčet od nějaké anonymní internetové kravky… :pankac: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.20 15:49
@Bafonek píše:
Tak se to zpomalí a co? Bude to tu pořád akorát ta krize bude trvat déle a bude víc lidí ekonomicky v haj.zlu. Velice přínosné! Ne nemocnice plné nebudou. Spousta lidí má průběh který dá doma. Jen zlomek případů je těžkých a to špitály dají. Mmch. jsem zdravotník.

Mam kamaradku doktorku, mlada, a nazor ma jiny. Mozna ve vasem kraji je to jinak, u nich ne…pripadu maji dost a i dost tezkych. A dost mladych lidi, co byli zdravi. Navic mam babicky, dedy…ty ne? A jsem kratce tehotna (anonym nebo skazat). Takze ne, fakt si tim nechci projit, aspon ne ted! A to bezpriznakovy je jeste lepsi no…lip se to roztaha vsude kolem a nejvic po rodinach, to je fakt parada.

• Citovat
  • Upravit
5654
26.10.20 15:51
@Bafonek píše: **
Nebo třeba úplně stejný.

Tak i to je možné. Většinou ovšem nejsme odborníci. Jakoukoli účinnost roušek popirame. A dupeme nožkou jen proto, že jsou roušky nepohodlné.

Příspěvek upraven 26.10.20 v 16:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
26.10.20 16:08

Ano nosím, nejsem pro porušování nařízení a na rušné ulici je scifi udržet 2m od sebe a nikdo to nedodržuje. A vyhovuje mi, že mohu lítat pod rouškou bez makeupu :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
26.10.20 16:12
@Bafonek píše:
Jasně! A lidi budou podstatně víc v prdeli než s celým covidem! To bude ta pravá facka! Ne nějakej bacil, kterej stejně každej dřív nebo pozdějc nevyhnutelně chytí.

No, ono je to totiž ruská ruleta, viš. Pokud se ti to zastaví někde nahoře, tak máš příznaky průměrné, ale věř mi, není to nic příjemného. Já mám práh bolesti hodně vysoký a zažívala jsem takové bolesti, že jsem chtěla hlavou mlátit o zed. Ani rozsáhlý zánět v dásních, mě tak nebolel, jako toto svinstvo. Nejhorší na to je, že se chová nepředvídaně, chvilku si v pohodě a pak lezeš po zdi. Při chřipce je ti tak 4 dny na umření, ale pak se to začíná zlepšovat, při tomto svinstvu, během tak 3 týdnů, je to jak na houpačce a nikdy nevíš, jak ti bude třeba za hodinu. A to je ten průměrný průběh. Když ti to spadne do plic, což se může stát mladým, starým, zdravým, nemocným, tak to je teprve fičák. Nemůžeš se nadechnout a v horším případě potřebuješ ventilátor. Nedejbože, když virus putuje dál, do ledvin, sleziny atd. Začnout selhávat orgány a jsi v háji. Není moc těch případů, ale, nevíš, jestli nebudeš patřit mezi nima. Proč zbytečně riskovat a bojkovat, řekla bych, kvůli našemu egu, že přece nám nebude nikdo nic nařizovat, že nejsme ovce, (na toto slovo jsem už silně alergická). Zákony taky musíme dodržovat, at jsou jakékoliv. Jsem přesvědčená, že tady jde jen o naše ega. Líbí se mi na facebooku ten plakát zdravotníků, určitě jste ho četli. Píšou tam, hledáme dobrovolníky do nemocnice, co budou bez ochranných prostředků převážet nakažené nebo připravovat zemřelé na pohřeb. Vždyt KORONA přece neexistuje. Tak, vy nevěřící, se přihlašte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
26.10.20 16:17
@karinka píše:
No, ono je to totiž ruská ruleta, viš. Pokud se ti to zastaví někde nahoře, tak máš příznaky průměrné, ale věř mi, není to nic příjemného. Já mám práh bolesti hodně vysoký a zažívala jsem takové bolesti, že jsem chtěla hlavou mlátit o zed. Ani rozsáhlý zánět v dásních, mě tak nebolel, jako toto svinstvo. Nejhorší na to je, že se chová nepředvídaně, chvilku si v pohodě a pak lezeš po zdi. Při chřipce je ti tak 4 dny na umření, ale pak se to začíná zlepšovat, při tomto svinstvu, během tak 3 týdnů, je to jak na houpačce a nikdy nevíš, jak ti bude třeba za hodinu. A to je ten průměrný průběh. Když ti to spadne do plic, což se může stát mladým, starým, zdravým, nemocným, tak to je teprve fičák. Nemůžeš se nadechnout a v horším případě potřebuješ ventilátor. Nedejbože, když virus putuje dál, do ledvin, sleziny atd. Začnout selhávat orgány a jsi v háji. Není moc těch případů, ale, nevíš, jestli nebudeš patřit mezi nima. Proč zbytečně riskovat a bojkovat, řekla bych, kvůli našemu egu, že přece nám nebude nikdo nic nařizovat, že nejsme ovce, (na toto slovo jsem už silně alergická). Zákony taky musíme dodržovat, at jsou jakékoliv. Jsem přesvědčená, že tady jde jen o naše ega. Líbí se mi na facebooku ten plakát zdravotníků, určitě jste ho četli. Píšou tam, hledáme dobrovolníky do nemocnice, co budou bez ochranných prostředků převážet nakažené nebo připravovat zemřelé na pohřeb.Vždyt KORONA přece neexistuje. Tak, vy nevěřící, se přihlašte

Netvrdím že to neexistuje jen říkám že to chtě nechtě chytnou všichni. Tohle nikdy nikdo nezastaví. Opatření nic nevyřeší. Možná zpomalí. O to to ve výsledku bude dražší a bude to stát taky životy, jenom jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
26.10.20 16:18
@Popeladym píše:
Tak i to je možné. Většinou ovšem nejsme odborníci. Jakoukoli účinnost roušek popirame. A dupeme nožkou jen proto, že jsou roušky nepohodlné.Příspěvek upraven 26.10.20 v 16:12
Účinnost roušek nepopírám, jen v nich nevidím svatý grál.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24087
26.10.20 16:20
:pankac: :pankac: :pankac: 8) 8) 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150064
26.10.20 16:34
@Kristynka22 píše:
Ano nosím, nejsem pro porušování nařízení a na rušné ulici je scifi udržet 2m od sebe a nikdo to nedodržuje. A vyhovuje mi, že mohu lítat pod rouškou bez makeupu :D :D

Na všem se dá najít něco pozitivního. :palec: někteří z nás si nemusí brát zuby :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5654
26.10.20 16:37
@Anna766 píše:
Na všem se dá najít něco pozitivního. :palec: někteří z nás si nemusí brát zuby :jazyk:
:lol: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
26.10.20 17:20
@Kristynka22 píše:
Ano nosím, nejsem pro porušování nařízení a na rušné ulici je scifi udržet 2m od sebe a nikdo to nedodržuje. A vyhovuje mi, že mohu lítat pod rouškou bez makeupu :D :D
@Anna766 píše:
Na všem se dá najít něco pozitivního. :palec: někteří z nás si nemusí brát zuby :jazyk:

No, prosím, to je přístup :palec: :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8709
26.10.20 17:52
@Anna766 píše:
No, já to dělám, mam ji vypranou a vyzehlenou v kabelce v igelitovém pytlíku, vyndám, nasadím tak, abych jí zbytečně neohrabávala, sundám za ty gumičky, uložím do pytlíku, doma dávám prát…atd, máme jich mraky, pořád je pereme, zehlime…ale nejsem naivní, vím že to tak každý nedělá.

No dle tohoto je to hlavně úplně jedno
https://www.seznamzpravy.cz/…iceji-123437

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
26.10.20 19:49
@bse.pedro píše:
Tvl, ty máš dost… Do svý zabedněnosti a bezohlednosti přis. er ještě politiku… :roll: :roll: :roll:
Předpokládám, že jsi narozená po r.89, nebo max. těsně před ním… Ty bys potřebovala poznat ten bejvalej režim jako sůl, pak by tě přešla chuť blej. t tady takový nesmysly o levičáctví… :roll: :nevim: 8) Nenechal jsem si nikdy srá. t na hlavu od komančů a taky jsem si to párkrát vyžral a nenechám si s. rát na hlavu ani teď v tomto bor.delu vzletně nazývaném demokracie, kde už jsem zaplatil za pravdu 100× víc než za komárů… A už vůbec se nenechám umlčet od nějaké anonymní internetové kravky… :pankac: 8)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tolik to neprožívej nebo ti praskne cévka a nemocnice hlasí obsazeno, alespoň to říkali v tv, tam by přece nelhali :lol:
  • Citovat
  • Upravit
24087
26.10.20 19:57
@Hanney píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tolik to neprožívej nebo ti praskne cévka a nemocnice hlasí obsazeno, alespoň to říkali v tv, tam by přece nelhali :lol:

Já jsem v pohodě… Jdi si prostudovat materiály o plánu na vyvraždění lidstva anticovid vakcínou… Jde ti a tobě podobným o život… Odtikávají poslední minuty do přeměny lidstva na roboty… tik, tak, tik, tak… :lol: :lol: :lol: :P 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.10.20 20:18
@Anonymní píše:
Rousku jsem nenosila behem prvni vlny a nenosim ji ani ted… v kramu delam ze jsem ji zapomnela a vyhrnu si rolak. Z rousky je mi blbe… covid furt nemam i když v mym okolí už ho snad meli vsichni…jen nase rodina zatim nic.. už bych to docela chtela mit abych vedela kvuli čemu krachne ekonomika celeho sveta :think: ale i když si nemyju vubec ruce a jím zasadně neumyte veci neumytýma rukama…tak nic.

A když jsi tak v pohodě, tak proč jako anonym? Máš strach? Z čeho? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+