Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Anna766 píše:
Takže jsi to až do konce nečetla…
@Anna766 píše:
Takže jsi to až do konce nečetla…
Asi máš problém s pochopením psaného textu. To co tady postuješ, už nijak nesouvisí s podstatou, na kterou jsem reagovala
Tak už toho prosím nech a jdi si přežehlit roušku
@bse.pedro Pedro, přestan buzerovat a řesit ostatní a hrát si na svatýho. Hezky začni u sebe a své ne/zodpovědnosti. Tady máš třeba pro sebe instrukce od doktorů jak být v této nelehké době zodpovědný. Až tohle zvládneš, vrať se dělat kázání. ![]()
@Bafonek píše:
Nevím co konkrétně jsem vehementně vykřikovala. Tady vykřikuju spoustu věcí na e-mimi a narozdíl od spousty jiných nic anonymně. A vím že nic nevytrhnu. Jen tady melu svoje názory jako každý jiný. Nikomu to nechci vnucovat. Jen říkám z čeho mám větší strach než z bacila. Každý se bojí něčeho jiného. Nervy povolujou všem/ano včetně mě/. Prosím pojďme se zbytečně nenapadat. Opravdu jen říkám, že mám větší strach z dopadu těch různých opatření na životy lidí než z bacila samotného.
Je nás víc takových, kdo se bojíme více těch dopadu, než bacila. A hodně lidí už jen proto ta nařízení dodržuje. A nejsou všichni primitivové, roušku nenosí uslintanou, ani ji nepovažují za samospasitelnou. Prostě jen dělají, co ze své pozice mohou. Tobě přeji více klidu. Tohle ničemu nepomůže. ![]()
@Popeladym píše:
Je nás víc takových, kdo se bojíme více těch dopadu, než bacila. A hodně lidí už jen proto ta nařízení dodržuje. A nejsou všichni primitivové, roušku nenosí uslintanou, ani ji nepovažují za samospasitelnou. Prostě jen dělají, co ze své pozice mohou. Tobě přeji více klidu. Tohle ničemu nepomůže.
Já vím. Díky. Ráno jsem fakt těžce ujela
. Ještě teď je mi z toho divně. Vím, že ten covid je sajrajt, určitě ho nezlehčuju ale docela se bojím že začnou krachovat podniky a firmy, lidi budou přicházet o práci, nebudou mít na nic peníze ani třeba na bydlení a tak. A děti nemůžou do škol - co z nich bude? A roušku uslintanou nikdo nenosí, já vím. Jen ji taky občas vytáhnu použitou z kapsy, když nemám čistou
. Už jsem jen hrozně utahaná tím, jak se všechno zakazuje a omezuje a účinek není nikde vidět - snad bude brzy lépe. Fakt nejsem taková bublina nabubřelá jak jsem ze sebe tady udělala. Jen z toho všeho mám pocit, aby to nebylo jako zachránit se před ohněm skokem z desátého patra. Přeju pevné zdraví / i nervy/vám všem ![]()
@Bafonek píše:
Já vím. Díky. Ráno jsem fakt těžce ujela. Ještě teď je mi z toho divně. Vím, že ten covid je sajrajt, určitě ho nezlehčuju ale docela se bojím že začnou krachovat podniky a firmy, lidi budou přicházet o práci, nebudou mít na nic peníze ani třeba na bydlení a tak. A děti nemůžou do škol - co z nich bude? A roušku uslintanou nikdo nenosí, já vím. Jen ji taky občas vytáhnu použitou z kapsy, když nemám čistou
. Už jsem jen hrozně utahaná tím, jak se všechno zakazuje a omezuje a účinek není nikde vidět - snad bude brzy lépe. Fakt nejsem taková bublina nabubřelá jak jsem ze sebe tady udělala. Jen z toho všeho mám pocit, aby to nebylo jako zachránit se před ohněm skokem z desátého patra. Přeju pevné zdraví / i nervy/vám všem
@Kelen píše:
@bse.pedro Pedro, přestan buzerovat a řesit ostatní a hrát si na svatýho. Hezky začni u sebe a své ne/zodpovědnosti. Tady máš třeba pro sebe instrukce od doktorů jak být v této nelehké době zodpovědný. Až tohle zvládneš, vrať se dělat kázání.https://www.idnes.cz/…_domaci_ajez
Rozkaz, herr generál…
![]()
@Kelen píše:
@bse.pedro Pedro, přestan buzerovat a řesit ostatní a hrát si na svatýho. Hezky začni u sebe a své ne/zodpovědnosti. Tady máš třeba pro sebe instrukce od doktorů jak být v této nelehké době zodpovědný. Až tohle zvládneš, vrať se dělat kázání.https://www.idnes.cz/…_domaci_ajez
Já vím, kdybych od 18ti nekouřil, neměl bych jako batole spalničky a černý kašel a v 9ti letech naštíplej kotník…
A taky bych nechodil do práce covid necovid za peníze z tvých daní… A nezabili by kvůli mě Ferdinanda…
![]()
@bse.pedro Tvoje infantilní chování a tvoje infantilní řeči nechápu. Tak promiň na to reagovat nebudu. To, že kuřák v dnešní blbé době přijde do diskuze s názvem Nosíte roušky venku urážet lidi a povyšovat se a buzerovat, tak to mi přijde hloupé. Ještě jsem neviděla, že by doktoři apleovali na lidi ať nosí v přírodě roušku. To, že apelují na lidi ať nekouří, že tím komplikují zdravotníkům zbytečně život, to nečtu poprvé. A teď v souvislosti s koronavirem mají pravdu víc než kdy jindy. Viz můj článek. Určitě bude lepší když si nejdřív zameteš před vlastním prahem než tady někoho začnes napadat a prudit. Tvoje kouření mi je ukradené. Jenom mi tvoje pruzení a buzerace zrovna na toto téma přijde směšné a úplně mimo.
@Amalthea píše:
Asi máš problém s pochopením psaného textu. To co tady postuješ, už nijak nesouvisí s podstatou, na kterou jsem reagovalaTak už toho prosím nech a jdi si přežehlit roušku
Jasně, čtu věci do konce a když si přečtu tvoje A doctu si zbytek, tedy B. Určite je to strašně ovečkovské.
Opakovat kraviny o iluminátech, který je plný internet a vládách, co chtějí zničit svět a kovid je vymyšlený ovečkovské není.
Tak mi promiň, že jsem odkaz od tebe četla celý. To se totiž nedělá, pokud se to zrovna nehodí. ![]()
@Kelen píše:
@bse.pedro Tvoje infantilní chování a tvoje infantilní řeči nechápu. Tak promiň na to reagovat nebudu. **To, že kuřák v dnešní blbé době přijde do diskuze s názvem **Nosíte roušky venku urážet lidi a povyšovat se a buzerovat, tak to mi přijde hloupé.**** Ještě jsem neviděla, že by doktoři apleovali na lidi ať nosí v přírodě roušku. To, že apelují na lidi ať nekouří, že tím komplikují zdravotníkům zbytečně život, to nečtu poprvé. A teď v souvislosti s koronavirem mají pravdu víc než kdy jindy. Viz můj článek. Určitě bude lepší když si nejdřív zameteš před vlastním prahem než tady někoho začnes napadat a prudit. Tvoje kouření mi je ukradené. Jenom mi tvoje pruzení a buzerace zrovna na toto téma přijde směšné a úplně mimo.
Prozatím to vypadá, že mistrem buzerace a napadání jsi ty… A v překrucování…
Zásadně nijak nenapadám někoho, kdo nenapadá mě, vyjádřím svůj názor a nikdy a nikde jsem nenapsal o rouškách, že by se měly nosit vždy a všude, ale dle předepsaných pravidel, to znamená i venku na přeplněném parkovišti, kde se dostanu do vzdálenosti do cca 2m od jiných lidí… A ne proto, že bych měl obavy o sebe, ale že cítím odpovědnost za to, abych to jakožto možný bezpříznakový chrlič neprskal na jiné… Zřejmě jsem to nevyjádřil dostatečně jasně, ale to je problém tvůj a tobě podobných…
A pokud mě za slušný vlastní názor někdo napadne, pak holt občas na hrubý pytel hrubá záplata a pokud se někdo chová jako totální tydýt, uchýlím se i k těžší ironii, či k jiným podobným výrazovým prostředkům, zejména jak se stalo v jednom příspěvku, na který jsem jako na jeden z mála skutečně reagoval skutečně ostřeji, kdy někdo užnevímkdo místo logických a soudných argumentů se obrátil k tomu, že všechny, kdo s ním nesouhlasí, nařknul z levičáctví…
Jinak si mysli co chceš, já si na rozdíl od některých lidí myslím, že každý má nárok na svůj vlastní názor, byť mylný, nebo prostě jen rozdílný a nebráním se klidným ani vzrušenějším diskusím, snesu i všechny možné formy humoru, i drsnější výrazivo vůči mé osobě, ale vše má své meze… A když mě někdo kvůli názoru na dodržování zákonů nařkne z nějakého politického extrémismu a příslušnosti k někomu, s kým jsem „válčil“ a měl řadu problémů, to pak chvilku vidím rudě… Ale jinak mi netové diskuse žíly fakt netrhají… ![]()
@bse.pedro Ty seš jak kafemlejnek. Svoje nevhodné návyky prostě řešit nebudeš i když teď doktoři o to prosí a furt řešíš jenom co ostatní dělají a nebo nedělají. Mně jsou tvoje názory i zlozvyky ukradené. Jen se divím, že zrovna ty chování druhých v době koronaviru tak kritizuješ, když máš sám s tím kouřením máslo na hlavě. ![]()
@Kelen píše:
@bse.pedro Ty seš jak kafemlejnek. Svoje nevhodné návyky prostě řešit nebudeš i když teď doktoři o to prosí a furt řešíš jenom co ostatní dělají a nebo nedělají. Mně jsou tvoje názory i zlozvyky ukradené. Jen se divím, že zrovna ty chování druhých v době koronaviru tak kritizuješ, když máš sám s tím kouřením máslo na hlavě.
Já jsem kafemlejnek, můj zlozvyk - kouření, tě nezajímá a proto ho ve dvou příspěvkách osmapadesátkrát zmíníš…
![]()
@Zdeněk IV píše:
Ne, nenosím, Prymula se vždy choval, jako levicový politik. Mám ji vždy v kapse, kdybych náhodou potkal Policii. Ten ať chce, tak ať si to nosí, ale já nejsem tupá ovce, nosím to jen v práci a na zastávkách.
Kdyz to berete takto…
Já i moje rodina nosíme a ovce určitě nejsme.
@Rachel_cz píše:
Kdyz to berete takto…
Já i moje rodina nosíme a ovce určitě nejsme.
Jsi ovce… A jsi, a jsi, a jsi…
A já vlastně taky… Béééé…
![]()
Přidávám své foto, aby mě neovce poznaly a obloukem se mi vyhly, jsem nebezpečná ovce…
![]()
@bse.pedro píše:
Jsi ovce… A jsi, a jsi, a jsi…A já vlastně taky… Béééé…
![]()
Přidávám své foto, aby mě neovce poznaly a obloukem se mi vyhly, jsem nebezpečná ovce…![]()
Těší mě, níže moje foto.
Hele, myslím, že by jsi si měla dát sprchu, mas špinavý podvozek ![]()