Notebook nebo tablet pro tříleťáka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5277
6.11.13 13:23

@Andrejka__20 My máme doma tyhle dva:

Jeden jen hraje písničky a ten černý je už dvojjazyčný, máš tam víc her, hláskuje, dítě hledá obrázky, písmena. Taky hraje melodie. Za mě ten dvojjazyčný :palec:

Příspěvek upraven 06.11.13 v 13:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19799
6.11.13 13:23

Dcera měla noťásek s abecedou a písničkami, ale dlouho nevydržel a nikdo ho neuměl opravit, ale moc se jí líbil a vyhrála si na něm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
6.11.13 13:24
@Andrejka__20 píše:
@blorchi Vím že jsou i noťasy co jsou menší kopie normálního, ale to nechci, spíš takovou „dětskou atrapu“ s písničkama, zvukama.

Tak jestli chceš jen tuto hračku, tak to jsem nepochopila. Já to tedy zavrhla, našeho by to nebavilo. Zvážila bych, jestli u toho vydrží. Ale za tu cenu je to jako jakákoli jiný „zvuková“ hračka, tak jestli to chceš, proč ne… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277

Tak se mi ta druhá fotka nenahrála…je to jen tablet s obrázky a ty po zmáčknutí vydávají zvuky + hraje melodie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5164

A nechceš spíš zkusit opravdový tablet? Stáhneš do něj pohádky, písničky, hry prostě cokoliv. Aktualizovat se to dá podle toho co dítě akorád baví, není to pořád dokola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
6.11.13 13:25

Pokud myslíš takový ten dětský(výuka angličtiny, zvířátka, atd..), tak je to pro tříleté dítě super dárek. Dcerka už je větší(skoro devět),ale když byla takhle malá, dostala notebook Disney-funguje dodnes. Teď si s ním hraje syn(asi od dvou let).Na děti tam mluví medvídek Pú, je to super.Je určitě pevnější než ty dnešní tablety. Já bych volila podle toho, co malou zajímá. Ale za mě notebook. Tablet dětský je možné splést s interaktivní tabulkou a pokud chce dcerka napodobovat taťku, notebook vypadá víc jako pc.Bude se cítit víc důležitá:-)a i když se mě nikdo na názor neptal..normální bych nekoupila určitě. Dceři bude devět a nemá ještě ani mobil-myslím, že na to má času dost.Tak za mě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
6.11.13 13:25

@tterka Nám stačí jen ten dětský za 250,–, u nás žádné drahoty nehrozí, zas tak svým princeznám nevěřím :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
6.11.13 13:27

@Baruska2011 Mám tříleťačku a roční. To by brzo tablet zabily, a mně by trefil šlak. :cert: Pozdějc určitě, až budou starší. Ale i tak díky za tip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
6.11.13 13:27

U nás se ta atrapa neosvědčila - notebook měl černobílou obrazovku, takže tam to šlo do kouta skoro rovnou :roll: a dětský tablet tam má pár herních aplikací, ale fakt dětské a v angličtině a prcka to prostě nebaví. On si vyhraje s autíčky, s pískem, v kuchyni, na zahradě, ale na tabletu dokáže strávit celý večer tím, že kliká na obrázky a tablet mu říká, co to je, nebo si pouští krátká videa aut či zvířat, nebo zkouší kreslit, ale to ho baví i s normální tužkou a papírem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1886
6.11.13 13:28

@Andrejka__20 Za sebe říkám, že bych nekoupila ani jedno, to už si děti neumí dnes jinak hrát :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355

A tento dotaz je názornou ukázkou toho, proč jsou děti v pubertě naprosto nezvladatelné… -.- Zůstává mi nad tím rozum stát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409

Pro rýpalky…by jste se divily co se dokáže tříleté dítě naučit na tabletu a to zábavnou formou a naučí se to mnohem rychleji než z knížek…a mimo jiné to stejně bude součástí jejich života a neobejdou se bez toho :nevim: takže nevidím důvod proč by se dítě nemohlo učit pracovat s věcí kterou po něm stejně posléze budou vyžadovat učitelé ve školách…nehledě na to že třeba náš kluk na techniku má vysloveně vlohy a nezajímá se jen o hru ale jak to či ono funguje, tak proč to děcko nepodpořit? ne každé dítě stojí o to ve 3 letech tahat kačenu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
6.11.13 13:29

Dcera má tablet, nebyl kupovaný vyloženě pro ní ale využívá jej dost. Za sebe říkám tablet, malé jsem tam stáhla různá pexesa, doplňovačky, malování a jo, i si to přepne na youtube na pohádky a dívá se. Sofie ví, že s tabletem může jen sedět a nikam nechodit (máme dražší), je jí 27 měsíců.
Na tablet se dají koupit takové „koule“ na konce, když spadne nemělo by se mu nic stát.
A tablet má normální, ne dětský…

Příspěvek upraven 06.11.13 v 13:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
6.11.13 13:29

Hodně holek si asi plete normální počítač a tablet s dětským :think: :mrgreen: nicméně náš prcek dostává půjčený i náš tablet a dokonce chodíme i na procházky a studuje broučky a sbírá kytičky 8o :palec: Nevím, v čem je problém, když to nemá každý den

Jinak s tabletem ani noťasem moc neporadím. U nás se tyhle náhražky nechytají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
6.11.13 13:30
@Andrejka__20 píše:
@Baruska2011 Mám tříleťačku a roční. To by brzo tablet zabily, a mně by trefil šlak. :cert: Pozdějc určitě, až budou starší. Ale i tak díky za tip

Hele našemu prckovi ještě nejsou dva roky a na babi tablet je opatrný jako oko v hlavě. Sedne si k němu, něco si tam studuje a kdž náhodou se blíží záškodnická mladší sestra, tak spustí rykot..
Uvidíš sama, my máme s těma dětskýma atrapama špatné zkušenosti, a hlavně se na nich nic nenaučil - a hraček má jinak spoustu, takže to byl jen další krám do baráku místo něčeho zajímavějšího.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák