Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj, tak, po skoro dvou měsících jsem zhubla 13kilo, nic moc to není vidět ale je to dole. tudíš jsem se rozhodla změnit se celá, nová barva, nový střih, nové tělo.
Na těle se pracuje ale s hlavou jsem bezradná chtěla bych nějakou extravagantní barvu ale né abych vypadala jako šašek z cirkusu, chtěla bych střih s ofinou.
Chci se zeptat na váš názor, házejte klidně odkazy!
Předem moc děkuji!
Třetí řada, první barva.. Stejně se ty červený vymývají. A ofinu, jsi si jistá, podle těch kudrn bych řekla, že budeš každý ráno zoufalá..
Já teda co mám dítě jsem vděčná, že jsem si nechala vlasy dorůst, mám je v culíku, nemá za co tahat ![]()
Tak ofinka by ti urcite slusela. Takova ta rovna tesne k oboci. A zehlis vlasy, nebo ne? Pokud bys zehlila, nechala bych si strihnout delsi mikado po ramena. A barvu - me osobne se libi bud uplne blond, uplne tmav nebo uplne rezava
Zkusila bych klidne i nejakou tmavou cokoladovou u tebe, ale neni to extravagantni, spis elegantnejsi.
@gabriela82 ty kudrny jsou jen z drdolu co jsem měla přez noc.
@petulatko většinou nechám ty vlasy jen tak, ale když už někam jsu tak s tim něco dělám.
Mam strasne vysoké čelo tak nevím jestli bych nevypadala jako idiotek s ofinou ![]()
@Anonymka sisi prave ofina se k vysokemu celu hodi. Opticky se to celo snizi. Kdyz mas vlasy vycesane, tak na to celo upozornujes, ofina ho schova ![]()
Ofina bude dobra, obarvila bych na tmave hnedou, nebo cernou a do toho vyrazny prameny. cerveny nebo fialovy.
Ofina se k vysokému čelu hodí. Taky nezapomeň vytvarovat obočí pinzetou k té ofině a taky si představuji dobře sestříhané délší mikado…barva tmavě višňová se světlejšími melíry ( o pár tónu světlejší višeň). Nechoď k nějaké kadeřnici, co nebude moc šikovná. Radši si připlať, ať nelituješ.
Kila dolu urcite videt jsou
a ja bych ti dala Vampire red na celou hlavu a do toho promeliroval Flaming ![]()
Kdybys chtela nejakou vyraznou barvu z tech z obrazku (manic panic vid?) tak to bych urcite nedoporucovala na celou hlavu. ja mam jen jeden pramen a smejva se mi to po 14 dnech a na celou hlavu bys potrebovala skoro celou nadobku a to je myslim nejak 250kc…
Ahoj!
Myslím, že pokud si dáš na celou hlavu tyhle šílené barvy, tak jak z cirkusu vypadat budeš. ![]()
Spíš si dej něco přirozenějšího a do toho dva, tři pruhy výraznější barvy.
Ofina je pro delší čelo určitě vhodná.
Navštiv nějaké dobré kadeřnictví, prohlédni si tam nějaké knížky s účesy a zkus si nechat poradit, co by ti slušelo. ![]()
Ofina ti půjde, neboj se toho
mě by se líbilo tohle http://kosmeticketrendy.cz/…pu-obliceje/ ta jak je u oválného typu obličeje nebo něco podobného
na ty divoký barvy nejsem - mě by se líbila ta čokoládová, no a když to musí být tak prameny no ![]()
jsi dobrá, jak jsi zhubla
![]()
Nebo si dej do googlu ofina, najed na obrázky a určitě vybereš.