Nova na kralupsku a daleko od rodiny

• Otevřená skupina

Chybí ti kamarádka a nemáš si s kým popovídat?

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

petulina01
22.1.12 21:42

Nova na kralupsku a daleko od rodiny

Ahoj holky, jsem tu dnes poprvé a nějak na mě spadl splín… S manželem jsme se přistěhovali do domku kousek od Kralup. Jsem z moravy a moc přátel tu zatím nemám. Doma jsem s mimčem, moc si to užívám, ale někdy by to chtělo trochu rozveselení nebo pokecání/napsání si s někým dospělým…:-)Třeba se někdo přidá:-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3
26.1.12 11:17

Ahoj Petulino, odkud jsi? Taky bydlíme kousek od Kralup. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
28.2.12 22:54

Ahoj, taky jsme kousek od Kralup… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
28.3.12 18:10

Ahojky,taky jsem kousíček od Kralup jsme z Turska  :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petulina01
7.4.12 16:58

Ahoj děvčata, nějak jsem si nevšimla, že se tu někdo objevil :-) Na mail mi nepřišla žádná ohláška, takže jsem se sem dnes jen náhodou mrkla…My bydlíme v Lešanech schovaných v Nelahozevsi. To je super, že se někdo ozval :-)

• Citovat
  • Upravit
12
8.4.12 17:23

petulina:Ahojky,nevadí Lešany znám i kolem jezdíme tam jak je ten anglický resort :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petulina01
14.4.12 11:19

Rosia: Ahojky, ano, anglický resort tu máme a dokonce dvakrát. Okolí zatím moc neznám, trochu se vyznáme v Kralupech a občas jedeme přes různé obce (nechci psát vesnice :-)) směr Praha. No, jsem z Brna a nějaký čas jsme se před prckem bydleli v Praze a teď je to pro mě trochu šok. Mrzí mě, že to tady moc není na procházky, žádné lesy atd. Ale možná jsem zdejší okolí zatím moc nepoznala. Jinak přes Tursko jsem v týdnu zrovna jela, je to opravdu kousek. Jsi zdejší rodilá? Znáš okolí lépe než já?

• Citovat
  • Upravit
12
16.4.12 20:46

No já jsem původně z Prahy.Sem jsme se přestěhovali před 4 roky,ale už mám okolí i vesnice docela prozkoumané =.V tom resortu si koupil známej barák,ale po roce ho prodal a utek do Prahy,protože tam jsou jen pole a žádná vybavenost tak se ti ani nedivím,že tam není kam jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petulina01
18.4.12 11:33

jo jo :-) Pole kam se podíváš… věřím, že to někomu může lézt na nervy…:-)Dá se někam i dojít, ale je to na kus cesty a to tedy ne vždy hodí. A pak auto je záchrana, zároveň někdy otrava, vše tam naskládat a za chvíli zas skládat ven. O nějakou nákupu si tu také můžu nechat zdát, ale pořád doufám, že narazím i na nějaké pozitiva…třeba to okolí, určitě to musí být něco zajímavého :-)

• Citovat
  • Upravit
12
18.4.12 22:24

Úplně tě chápu já bych tam bydlet asi nevydržela.Tady naštěstí máme nějakou vybavenost jako školku a poštu a kousek do Prahy :) ale kousíček od Lešan máme koně ustájeného tak se tam pohybuju docela často tak se můžeme klído sejít až bude hezky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petulina01
23.4.12 08:23

To bude super, teď budeme pár dní trochu mimo na cestách, ale pak se určitě domluvíme. Klidně se někam i přemístíme, jak víš, tady to zrovna moc zajímavé není :-)Jinak počasí už začíná vypadat zajímavě a doufám, že už to konečně vydrží :-)

• Citovat
  • Upravit
12
23.4.12 09:51

A ty jsi tedy mobilní ??Tak to je super také mam autí tak se můžu přesouvat :) Počasí už by mělo být také pěkný tak se budu těšit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petulina01
23.4.12 21:38

Jojo, jsem. Jinak by to tady snad ani nešlo :-)Takže pak můžem něco naplánovat,určitě budeš mít pár nápadů, kam se tady dá vyrazit :-)

• Citovat
  • Upravit
27
11.1.13 22:03

Ahojky já jsem z Holubic… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
14.1.13 09:12

Ahojky lucifuss, já z Holubího háje :mavam:

• načítám...