Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Milu ty jsi z oder? A nepotkaly jsme se v eurofertilu??? Byla jsem tam 04.05. a 06.05.
Nejsi tmavovláska?
A bydlíš přímo v Opavě?Tam jsme byli s manžou kupovat auto a jezdíme tam občas do Tesca Silesie pač tam je naše prodejna a někdy Globus.
Kati no já jsem kousiček od opavy,radun,vršovice
,neznáš????
lucie82 píše:
Milu ty jsi z oder? A nepotkaly jsme se v eurofertilu??? Byla jsem tam 04.05. a 06.05.Nejsi tmavovláska?
Příspěvek upraven 23.05.11 v 21:48
Radka123 píše:
MILUPA jo táááááááááááák,a čím stimuluješ ted???
holky já už tu vyšiluju,me zase bolí menstruačně to břicho![]()
![]()
,ten týden čekání bue ubijející
![]()
![]()
![]()
jooo,tady se chystá nějaký srazík,jo??A že bychom pozvali i pana dr.????
Jinak Katko my jezdíváme dost často do globu Opava,i když to máme trošku z ruky.
holky tak s panem dr. až s bříškama joo
,dřív si to nezaslouží
,jinak,když jedete z té ostravy na opavsky globus,tak jedete přes omárov,od kud je asi 3km Radun a tam bydlím
,takže je to pocestě,pokud jste jezdili do opavy,i když tam byla uzavírka,tak jste museli přes nás objíždět
![]()
Ahoj Raduško,tak Komárov vím kde je.Dnes jdu do práce,tak jsem tady jen na chvilku
Ještě poslední týden v práci,snad.Hned jak začnu se stimulkou tak jdu na tu nemocenskou.Přeji vám holky hezký den ![]()
Milu už si byla na UTZ?
Radka123 píše:
holky tak s panem dr. až s bříškama joo![]()
![]()
,dřív si to nezaslouží
![]()
![]()
![]()
,jinak,když jedete z té ostravy na opavsky globus,tak jedete přes omárov,od kud je asi 3km Radun a tam bydlím
![]()
,takže je to pocestě,pokud jste jezdili do opavy,i když tam byla uzavírka,tak jste museli přes nás objíždět
![]()
Katka1311 píše:
Ahoj Raduško,tak Komárov vím kde je.Dnes jdu do práce,tak jsem tady jen na chvilkuJeště poslední týden v práci,snad.Hned jak začnu se stimulkou tak jdu na tu nemocenskou.Přeji vám holky hezký den
Milu už si byla na UTZ?
Ahojte holky, chvíli jsem tady nebyla, nešlo se mi přihlásit, ale byla jsem na jíném pc, tak asi proto, nevím. Jinak další IUI nevyšly, dnes jsem dostala MS
. Takže půjdem do IVF. Ještě ale nejsme s partnerem rozhodnuti, jestli spíš do minimálky nebo normální IVF. Dr. řekl, že to ještě nevadí, rozhodnem se pak, zatím mi dal HA Vreya, pak návštěva 6.6. a to už musíme být rozhodnuti. Chtěli jsme tu minimálku, ale dr. řekl, že je ta šance rozhodně menší, než u klasiky. Abych byla upřímná, mám z toho hlavu, jak balón a přítel taky. Jak čteme na netu různé infa ohledně úspěchů IVF, tak žádná sláva, co se týče prvního IVF. Já vím, že záleží na každém organismu, jak bude reagovat, co se může přihodit nebo ne, ale přítel začíná pomalu už ničemu nevěřit. To mě mrzí, protože spíš potřebuji podržet a udržet v sobě tu víru, proto budu chodit tady, když čtu vaše příspěvky a píšu je mi lépe.
Katka1311-půjdeš taky v červnu na IVF?
Radka123-a ty máš po druhé minimálce, jestli jsem dobře četla?Kdy budeš vědět nějaký výsledek. Přeji úspěšný výsledek!
Jinak všem přeji, ať vyjde!Jen to čekání je drsné ![]()
Ahoj Agy,já mám taky HA Vreya.A v červnu jdu do minimálky. Ještě mám 7 tbl.Jak se rozhodnete jakkoliv,tak držím palečky ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.