Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jeden můj spolužák z vysoké se jmenoval šuryn a když jsme šli na imatrikulaci tak přečetli místo r l… ![]()
@Mava píše:
Jak „mám možnost“? ono to jde???
Jasně. Co by nešlo. Vulgarismy myslím dokonce zadarmo. Taková Čupková nic moc. Bydlí vedle v baráku, nechápu, proč se nenechá přejmenovat.
@evill dík za info. já tohle nikdy neřešila měla jsem a mám normální, naštěstí ![]()
@blumen píše:
@evill treba si to jmeno vzala dobrovolne po svatbe
Jasně, vzala. Její manžel je pan Čupka. Ten ale nepracuje na pozici, kde ho musí lidé oslovovat. Je to nepříjemné okolí, ale oni se tím nejspíš baví, jak jsou lidé celí v rozpacích
.
@janvana píše:
co brzo Teďbohatá
Tak to už možná rovnou jen Bohatá
Ale aby to nemělo opačný efekt jako u Aleny Šeredové ![]()
Já se vždycky chtěla jmenovat Jahůdková.
Ted bych se chtela jmenovat třeba Stella Bergman.
Já jsem Holubová a tuhle jsem měla schůzku s paní Kohoutovou ![]()
Někdy opravdu komické situace.
@evill no tak pak ale chapu, ze se neprejmenuje, kdyz si ho vzala dobrovolne ![]()
Jednoduche jmeno je Veselá, štastná, Zelená, Novotná…
@evill píše:
Jasně, vzala. Její manžel je pan Čupka. Ten ale nepracuje na pozici, kde ho musí lidé oslovovat. Je to nepříjemné okolí, ale oni se tím nejspíš baví, jak jsou lidé celí v rozpacích.
nechápu - proč by měli být v rozpacích z příjmení Čupka?
@ynax píše:
To mělo být asi spíš Čubka, ne?
Na Čupkovi také nevidím nic špatného teda.. Jinak k dotazu zakladatelky, kdybych mohla vybirat, chtěla bych být Hrdinová, to se mi vždycky hrozně líbilo.. Podmínky to splňuje ![]()
@ynax píše:
Protože v našem kraji (nevím teda jestli všude) je čub. ka (ani zde nelze napsat) vulgární nadávka. Je to v podstatě jiný výraz pro ku.vu. U něj lidé neví jestli by ho měli oslovovat pane Čupka, nebo pane Čupko. Paní Čupková pracuje v kolektivu, kde je nutné říct za kým jdete, nevěřila bys kolik lidí řekne radši za tou menší blondýnkou, nebo za paní Janou, nebo spolknou za paní Čummmmmkovou.
Prostě je jim to trapné.