Nové snažilky Duben 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ella:o)
4.4.11 19:14

Ahoj holky,
ja jsem asi blba… vcera jsem si zkousela delat metrk, ale nejak mi to nejde :zed:

Magdi: taky drzim palce at jsou z toho // (slysela jsem ze je to bezne v zacatcich spinit a byt zaroven tehotna…)

Moniulik: Zdravim te… ja jsem taky kousek od Ostravy… ten potrat :cry: je to smutne…
Ja jsem na emiminu taky zavislak…
Ja ovulku uz asi taky nepoznam, myslela jsem ze jsem ji mela ted o vikendu a asi ne…

Dnes jsem byla u meho Dr. 21DC aby mi zjistil jestli jsem mela ovulku a rikal ze ne :zed: ze to vypada spatne… pritom kdyz jsem tam byla 10DC na ultrazvuku tak rikal ze vajicko je uz velke a ze bych mela mit ovulku do toho 21DC… tak jsem z toho takova zmatena a smutna… :cry: Jinak mi ted dal nejake tabletky na minimalni stimulaci (nazev ale nevim, ptz je v lekat¨rne nemelli, tak jsem si je objednala na zitrek, tak zitra pisnu) a mela bych je zacit brat 5DC do 9DC… a pak 14DC by mela prijit ovulka… a musim zhubnout :-P
A pokud se do tri mesicu neco nezmeni tak budeme muset do CARu… z jedne strany se mi tam nechce, mam strach, ale zdruhe uz chci at uz se nekam pohneme… pripada mi to jako vecnost, to cekamni na mimi…

• Citovat
  • Upravit
14777
4.4.11 19:27

ahoj Ello, no kéž by to už bylo jisté. jsem jak na trní, když pořád špiním, jen se zeptám, moc se v tom nevyznám a uvítám radu nejen od tebeale i od druhých.Je možné, že jsem mohla mít ovulku později a tím se případně trefit? dokud to nedostanu jako každý minulý měsíc, tak je naděje a co se říká? NADĚJE UMÍRÁ POSLEDNÍ.už ani ta citlivost v prsou není tak silná a ani bolesti v podbřišku nemám. tak jsem z toho celá nesvá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.11 19:46
magda82 píše:
ahoj Ello, no kéž by to už bylo jisté. jsem jak na trní, když pořád špiním, jen se zeptám, moc se v tom nevyznám a uvítám radu nejen od tebeale i od druhých.Je možné, že jsem mohla mít ovulku později a tím se případně trefit? dokud to nedostanu jako každý minulý měsíc, tak je naděje a co se říká? NADĚJE UMÍRÁ POSLEDNÍ.už ani ta citlivost v prsou není tak silná a ani bolesti v podbřišku nemám. tak jsem z toho celá nesvá :roll:

citace

MAgdi, tak na tuhletu otazku ti odpovim s 100% spravnosti… ptz jsem se na to ptala i sveho DR. a vyhledavala jsem si to ï na netu.. ano, je to mozne ze jsi mela ovulku i v jiny den nez si zvykla, nebo ze ji mas pokazde jinak.. pry zalezi na spouste okolnostech… Drzim pesti pro stesti, tak moc to kazdemu preji… clovek ktery si neprojde tim, ze by se mu mimi delsi dobu nedarilo, tak se nedokaze vzit do te situace… kazdy jenom, neboj, to prijde, bude to dobre atd…

• Citovat
  • Upravit
627
4.4.11 20:14

Ahoj magdi.. taky Tě ujistím opravdu je to možné.. tady jedna kočka na emiminu měla ovulku až 25 den.. a předtím měla pravidelně 15-16 den.. a otěhotněla.. takže hlavu vzhůru.. a těhu příznaky máš? :-) a co ten testík nezkušíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
4.4.11 20:36
Moniulik píše:
Ahoj magdi.. taky Tě ujistím opravdu je to možné.. tady jedna kočka na emiminu měla ovulku až 25 den.. a předtím měla pravidelně 15-16 den.. a otěhotněla.. takže hlavu vzhůru.. a těhu příznaky máš? :-) a co ten testík nezkušíš?

ahoj Mony. tak ten si budu dělat nejdříve v pátek, dříve nechci(abych náhodou nebyla zklamaná)z předčasného radování.Neboj v pátek se to dovíš, pokud to dostanu,tak tady dám vědět.ale bojím se :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.11 20:48
magda82 píše:
Moniulik píše:

Neboj, hlavne¨se ted setri a uvidis co se z toho vyvrbi… az budes vedet vic, tak nam napis, budeme cekat :wink:

ahoj Mony. tak ten si budu dělat nejdříve v pátek, dříve nechci(abych náhodou nebyla zklamaná)z předčasného radování.Neboj v pátek se to dovíš, pokud to dostanu,tak tady dám vědět.ale bojím se :oops:
  • Citovat
  • Upravit
354
4.4.11 20:55

Ahoj holky,jmenuji se Andrea a rada bych se k vam pridala.je mi 22 let a snazime se o druhemimi.jinak jsem tady porad pokukovala,ale nikdy jsem jeste nediskutovala. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
4.4.11 20:59
AjaPol píše:
Ahoj holky,jmenuji se Andrea a rada bych se k vam pridala.je mi 22 let a snazime se o druhemimi.jinak jsem tady porad pokukovala,ale nikdy jsem jeste nediskutovala. :oops:

ahoj Andri, vítám tě mezi nás.Já jsem Magda a mám 7 letou dcerku a teď se snažíme celkově 5 let o druhé mimčo, tak snad se nám všem zadaří :-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
4.4.11 21:04

ahoj Magdi,dekuji za prijeti :hug: :-D tyjo to je dost dlouha oba 8-o tak hlavne uz konecne aby to vyslo :kytka: my meme syna Danialka na je mu 3 a pul rocku.manzel jezdi kamionem,zak jsme s malym porad samy.nastesti prijede v patek a v sobotu bych mela byt ovulku :srdce: ,ale nejsem si tim moc jista,moc se v tom nevyznam :think: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
4.4.11 21:10
AjaPol píše:
ahoj Magdi,dekuji za prijeti :hug: :-D tyjo to je dost dlouha oba 8-o tak hlavne uz konecne aby to vyslo :kytka: my meme syna Danialka na je mu 3 a pul rocku.manzel jezdi kamionem,zak jsme s malym porad samy.nastesti prijede v patek a v sobotu bych mela byt ovulku :srdce: ,ale nejsem si tim moc jista,moc se v tom nevyznam :think: :-)

Andri zkusila ovu testy? Já teda ještě ne,protože už 1.4. špiním a MS zatím v nedohlednu, tak chci počkat do pátku a pak testnout těhotenský.Ale trochu s bojím,že to nakonec dostanu a nebudu muset použít TT,ale dokud nedorazí, je naděje :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
4.4.11 21:16

:-)

Ahoj děvčata,jmenuji se Kristýna ale všichni mi říkají Kíťa. Cca půl roku chodím do Sanusu v HK. Mám za sebou 2 inseminace a nyní 2. pokus IVF. Při prvním pokusu IVF jsem otěhotněla, bohužel embrijka se neudžela. Zítra mám jít na krev po 2. pokusu IVF ale dnes jsem to hodně silně dostala, takže zase nic. Máme 6 zmražených kuliček tak si dám teď tak na 2 měsíce pauzu a dám se trochu dohromady a pak půjdeme do 1. KETU.
Dnes jsem si objednala čaje na posílení přímo pro IVF a začnu cvičit Mojžíšovou metodu … snad to pomůže.
Nemusím říkat že je to hlavně nápor na psychiku … já normálně nebrečím, ale teď pořád.
Takže přeju všem hodně sil a budeme se snažit dál :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
4.4.11 21:17

jeste nee.pri prvnim jsem byla hned tehu-neplanovane.a hlavne se ntento mesic moc v tom nevyznam,jelikoz jsem mela zpozdenou menstruaci.ja si myslim,ze by si klidne tehu mohla byt :srdce: mam kamaradku,ktera mensruovala az do tretiho mesice.tak doufam,ze se ti tam klube mimisek :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
4.4.11 21:21

Ahojky Kyto,ja jsem tu take nova.preji ti moc sil a hlavne stastny konec.a je mi lito.ze se to neudrzelo,moc me to mrzi :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
4.4.11 21:28

Ahojky jsi hodná … jo už to vypadalo dobře a pak nic. Mimi chceme už skoro 2 roky, ale až poslední půl rok navštěvujeme Sanus. Snad se to povede. Musí, jednou. Vždycky si říkám že třeba tenhle rok na Vánoce už budeme 3 nebo rovnou 4, ale ono pořád nic. Ale musíme se snažit dál. Vždycky jsem věděla že to u mě nepůpjde hned. Dostala jsem to poprvé v 18-ti a pak jen s práškama. Když nic neberu, tak mrcha sama nepřijde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
4.4.11 21:32
Kristalion píše:
Ahoj děvčata,jmenuji se Kristýna ale všichni mi říkají Kíťa. Cca půl roku chodím do Sanusu v HK. Mám za sebou 2 inseminace a nyní 2. pokus IVF. Při prvním pokusu IVF jsem otěhotněla, bohužel embrijka se neudžela. Zítra mám jít na krev po 2. pokusu IVF ale dnes jsem to hodně silně dostala, takže zase nic. Máme 6 zmražených kuliček tak si dám teď tak na 2 měsíce pauzu a dám se trochu dohromady a pak půjdeme do 1. KETU.
Dnes jsem si objednala čaje na posílení přímo pro IVF a začnu cvičit Mojžíšovou metodu … snad to pomůže.
Nemusím říkat že je to hlavně nápor na psychiku … já normálně nebrečím, ale teď pořád.
Takže přeju všem hodně sil a budeme se snažit dál :-)

Ahoj kristy.vítej také mezi nás :kytka: , také je mi to líto,snad se to brzo vše špatné obrátí v jen v to dobré.Během dne jsem tu psala, že dnes nade mnou letěl čáp :-D ,takže snad brzo něco donese :mrgreen: :mrgreen:nejen mě,ale nám všem snažilkám.
Jinak Andri zkus tedy ty ovu testy. přeji všem brzké těhulkové bříško :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí