Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky ![]()
taky jsme se prave s manzelaem zacali znovu snazit o mimco …uz po treti …tak jestli se k vam muzu pridat…
poprve jsem byla tehu loni v lednu ..prisli jsme o mimi na konci 3 mesice pak nasledodvala revize a 3mesicni cekani pak nove snazenicko …tehotenstvi a 8 tt konec …
Takze ted jsme se pustili po x vysetreni znova do snazenicka a z celeho
doufame ze budeme nejen tehotni ale i uspesne projdeme tehotenstvim az do konce.
Je mi 35 takze uz nejvyssi cas na prvni tehu .
Kristalion píše:
Ahojky jsi hodná … jo už to vypadalo dobře a pak nic. Mimi chceme už skoro 2 roky, ale až poslední půl rok navštěvujeme Sanus. Snad se to povede. Musí, jednou. Vždycky si říkám že třeba tenhle rok na Vánoce už budeme 3 nebo rovnou 4, ale ono pořád nic. Ale musíme se snažit dál. Vždycky jsem věděla že to u mě nepůpjde hned. Dostala jsem to poprvé v 18-ti a pak jen s práškama. Když nic neberu, tak mrcha sama nepřijde
tak to jsi dostal tedy dost pozdě až v 18, to já ve 13no hrůza ty začátky
,než jsem si zvykla,že to bude každý měsíc
.Jinak držím palečky nám všem.
Kristalion píše:
Ahojky jsi hodná … jo už to vypadalo dobře a pak nic. Mimi chceme už skoro 2 roky, ale až poslední půl rok navštěvujeme Sanus. Snad se to povede. Musí, jednou. Vždycky si říkám že třeba tenhle rok na Vánoce už budeme 3 nebo rovnou 4, ale ono pořád nic. Ale musíme se snažit dál. Vždycky jsem věděla že to u mě nepůpjde hned. Dostala jsem to poprvé v 18-ti a pak jen s práškama. Když nic neberu, tak mrcha sama nepřijdemoc ti drzim paleckyat to uz konecne vyjde,to ja zase jsem prvni menstruaci dostala zase moc brzy v 11 letech
vubec jsem nevedela co to je
![]()
my se snazime teprv druhy mesic a uz mi to prijde doba
obdivuji te a ostatni holky,ktere se snazi tak dlouho
uz ted jsem z toho nerni,ale copak vy,vy mate urcite nerv na pochodu
Jo to jo … a nemyslet se na to nedá. Snažím se být v klidu, ale když vidím miminko v kočárku tak se mi chce brečet. Ale proto to nevzdám. Chci mimi taky a klidně hned 2 najednou. Sice mi každej říká že s dvojčatama zešedivím, ale já bych byla šťastná
a jednou budu.
Akorát nás takových holek a žen je hodně. V ČR prý 20% párů má problémy, což je teda dost, nemyslíte dámy ??
gabka34 píše:
Ahojky
taky jsme se prave s manzelaem zacali znovu snazit o mimco …uz po treti …tak jestli se k vam muzu pridat…poprve jsem byla tehu loni v lednu ..prisli jsme o mimi na konci 3 mesice pak nasledodvala revize a 3mesicni cekani pak nove snazenicko …tehotenstvi a 8 tt konec …
Takze ted jsme se pustili po x vysetreni znova do snazenicka a z celehodoufame ze budeme nejen tehotni ale i uspesne projdeme tehotenstvim az do konce.
Je mi 35 takze uz nejvyssi cas na prvni tehu .
vítej mezi nás Gábi(jestli ti tak můžu říkat),tak to mě mrzí,co se ti stalo,opravdu věk už máš vyšší,ale snad nějaká naděje stále je,věřím, že se to povede nám všem.
Kristalion píše:
Jo to jo … a nemyslet se na to nedá. Snažím se být v klidu, ale když vidím miminko v kočárku tak se mi chce brečet. Ale proto to nevzdám. Chci mimi taky a klidně hned 2 najednou. Sice mi každej říká že s dvojčatama zešedivím, ale já bych byla šťastnáa jednou budu.
Akorát nás takových holek a žen je hodně. V ČR prý 20% párů má problémy, což je teda dost, nemyslíte dámy ??
to je teda dost,to se docela divim
ja sice mam doma uz jedno,ale taky bych klidne brala dvojcatka
![]()
ahoj, já budu jako úplný nováček a budeme se s kamarádem taky snažit o mimi tak doufám že to nebude trvat dlouho a já se budu těšit na to vytoužené malé písklátko které bude mít báječného tatínka a milující maminku a strašně moc báječných tetiček a strýčků, takže prosím držte palečky!!!! ![]()
Magdi dekuji za privitani a samozrejme ze mi tak rikat muzes ![]()
Jinak co jsem tak zbezne precetla tak skoro vsechny uz ditko aspon jedmo mate co …jeste si vas moc nepamatuj.
Ja doufam ze // cekaji na kazdou z nas ale me to bohuzel // vsechno teprv zacina ale ted kdyz mam vysledky i imunologie lepsi tak to snad vyjde .
Vsem drzim pesticky
Ahojky
vítám vás tu všechny
já jen v rychlosti
nestihla jsem si to pročíst Elo klikni mi na můj metřík popř.ti pomůžu dát ti sem tvůj
Gabko mi tako o třetí
holky nezoufejte ono se nám to povede jen se čeká na to až tu všechny budem těhu naráz
![]()
ivaska píše:
ahoj, já budu jako úplný nováček a budeme se s kamarádem taky snažit o mimi tak doufám že to nebude trvat dlouho a já se budu těšit na to vytoužené malé písklátko které bude mít báječného tatínka a milující maminku a strašně moc báječných tetiček a strýčků, takže prosím držte palečky!!!!
Ahojky,moc ti drzim palecky
aby se to povedlo
Ivasko tak ti se snažíš od ted?Krista to máme stejné
kamarádka mi schválně posílá foto svého mrněte a já to vždy obulím ![]()
kibooolka píše:Ivasko tak ti se snažíš od ted?Krista to máme stejné
kamarádka mi schválně posílá foto svého mrněte a já to vždy obulím
moc děkuju doufám že to bude brzy doktor mi nabídl že pokud by to nešlo tak po třech měsících by mi pomohl přes CAR tak snad to nebude potřeba
jejda a bereš něco pro podporu?Ono je fakt že toho mám moc ale zatím mi pomohl jen femigard
![]()