Nové snažilky Duben 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1167
4.4.11 21:33

Ahojky :mavam:
taky jsme se prave s manzelaem zacali znovu snazit o mimco …uz po treti …tak jestli se k vam muzu pridat…

poprve jsem byla tehu loni v lednu ..prisli jsme o mimi na konci 3 mesice pak nasledodvala revize a 3mesicni cekani pak nove snazenicko …tehotenstvi a 8 tt konec …
Takze ted jsme se pustili po x vysetreni znova do snazenicka a z celeho :srdce: doufame ze budeme nejen tehotni ale i uspesne projdeme tehotenstvim az do konce.
Je mi 35 takze uz nejvyssi cas na prvni tehu .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
4.4.11 21:34
Kristalion píše:
Ahojky jsi hodná … jo už to vypadalo dobře a pak nic. Mimi chceme už skoro 2 roky, ale až poslední půl rok navštěvujeme Sanus. Snad se to povede. Musí, jednou. Vždycky si říkám že třeba tenhle rok na Vánoce už budeme 3 nebo rovnou 4, ale ono pořád nic. Ale musíme se snažit dál. Vždycky jsem věděla že to u mě nepůpjde hned. Dostala jsem to poprvé v 18-ti a pak jen s práškama. Když nic neberu, tak mrcha sama nepřijde :mrgreen:

tak to jsi dostal tedy dost pozdě až v 18, to já ve 13no hrůza ty začátky :mrgreen: ,než jsem si zvykla,že to bude každý měsíc :-) .Jinak držím palečky nám všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
4.4.11 21:36
:zed:
Kristalion píše:
Ahojky jsi hodná … jo už to vypadalo dobře a pak nic. Mimi chceme už skoro 2 roky, ale až poslední půl rok navštěvujeme Sanus. Snad se to povede. Musí, jednou. Vždycky si říkám že třeba tenhle rok na Vánoce už budeme 3 nebo rovnou 4, ale ono pořád nic. Ale musíme se snažit dál. Vždycky jsem věděla že to u mě nepůpjde hned. Dostala jsem to poprvé v 18-ti a pak jen s práškama. Když nic neberu, tak mrcha sama nepřijde :mrgreen:moc ti drzim paleckyat to uz konecne vyjde,to ja zase jsem prvni menstruaci dostala zase moc brzy v 11 letech :nevim: vubec jsem nevedela co to je :nevim: :lol:

my se snazime teprv druhy mesic a uz mi to prijde doba :-) obdivuji te a ostatni holky,ktere se snazi tak dlouho :kytka: uz ted jsem z toho nerni,ale copak vy,vy mate urcite nerv na pochodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
4.4.11 21:40

Jo to jo … a nemyslet se na to nedá. Snažím se být v klidu, ale když vidím miminko v kočárku tak se mi chce brečet. Ale proto to nevzdám. Chci mimi taky a klidně hned 2 najednou. Sice mi každej říká že s dvojčatama zešedivím, ale já bych byla šťastná :-) a jednou budu.
Akorát nás takových holek a žen je hodně. V ČR prý 20% párů má problémy, což je teda dost, nemyslíte dámy ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
4.4.11 21:41
gabka34 píše:
Ahojky :mavam:
taky jsme se prave s manzelaem zacali znovu snazit o mimco …uz po treti …tak jestli se k vam muzu pridat…poprve jsem byla tehu loni v lednu ..prisli jsme o mimi na konci 3 mesice pak nasledodvala revize a 3mesicni cekani pak nove snazenicko …tehotenstvi a 8 tt konec …
Takze ted jsme se pustili po x vysetreni znova do snazenicka a z celeho :srdce: doufame ze budeme nejen tehotni ale i uspesne projdeme tehotenstvim az do konce.
Je mi 35 takze uz nejvyssi cas na prvni tehu .

vítej mezi nás Gábi(jestli ti tak můžu říkat),tak to mě mrzí,co se ti stalo,opravdu věk už máš vyšší,ale snad nějaká naděje stále je,věřím, že se to povede nám všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
4.4.11 21:41

Klobouk dolů a velký obdiv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
4.4.11 21:44
Kristalion píše:
Jo to jo … a nemyslet se na to nedá. Snažím se být v klidu, ale když vidím miminko v kočárku tak se mi chce brečet. Ale proto to nevzdám. Chci mimi taky a klidně hned 2 najednou. Sice mi každej říká že s dvojčatama zešedivím, ale já bych byla šťastná :-) a jednou budu.
Akorát nás takových holek a žen je hodně. V ČR prý 20% párů má problémy, což je teda dost, nemyslíte dámy ??

to je teda dost,to se docela divim 8-o ja sice mam doma uz jedno,ale taky bych klidne brala dvojcatka :srdce: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
4.4.11 21:48

ahoj, já budu jako úplný nováček a budeme se s kamarádem taky snažit o mimi tak doufám že to nebude trvat dlouho a já se budu těšit na to vytoužené malé písklátko které bude mít báječného tatínka a milující maminku a strašně moc báječných tetiček a strýčků, takže prosím držte palečky!!!! :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
4.4.11 21:50

Magdi dekuji za privitani a samozrejme ze mi tak rikat muzes :-D
Jinak co jsem tak zbezne precetla tak skoro vsechny uz ditko aspon jedmo mate co …jeste si vas moc nepamatuj.
Ja doufam ze // cekaji na kazdou z nas ale me to bohuzel // vsechno teprv zacina ale ted kdyz mam vysledky i imunologie lepsi tak to snad vyjde .
Vsem drzim pesticky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570

Ahojky :mavam: vítám vás tu všechny :hug: já jen v rychlosti :mrgreen: nestihla jsem si to pročíst Elo klikni mi na můj metřík popř.ti pomůžu dát ti sem tvůj :pankac: Gabko mi tako o třetí :dance: holky nezoufejte ono se nám to povede jen se čeká na to až tu všechny budem těhu naráz :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
ivaska píše:
ahoj, já budu jako úplný nováček a budeme se s kamarádem taky snažit o mimi tak doufám že to nebude trvat dlouho a já se budu těšit na to vytoužené malé písklátko které bude mít báječného tatínka a milující maminku a strašně moc báječných tetiček a strýčků, takže prosím držte palečky!!!! :andel:

Ahojky,moc ti drzim palecky :palec: :srdce: aby se to povedlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
4.4.11 21:53

Ahojky,moc ti drzim palecky :palec: :srdce: aby se to povedlo

Moc děkuju :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
4.4.11 21:53

:mavam: Ivasko tak ti se snažíš od ted?Krista to máme stejné :cry: kamarádka mi schválně posílá foto svého mrněte a já to vždy obulím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
4.4.11 21:55
kibooolka píše: :mavam: Ivasko tak ti se snažíš od ted?Krista to máme stejné :cry: kamarádka mi schválně posílá foto svého mrněte a já to vždy obulím :oops:

moc děkuju doufám že to bude brzy doktor mi nabídl že pokud by to nešlo tak po třech měsících by mi pomohl přes CAR tak snad to nebude potřeba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
4.4.11 21:57

jejda a bereš něco pro podporu?Ono je fakt že toho mám moc ale zatím mi pomohl jen femigard :pocitac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí