Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Přesně tak,ale já druhé neodsuzuju protože mě se to taky nelíbí
My s manžou začínali od píky,starý zděděný barák,já md a manža v práci taky na prd,hypo na 20let a dvě děti,šplháme se na horu-sice pomalu ale jde to,jiné půjčky ani úvěry n emáme přesto mi kamarádka přijela na nehty,když jsme se bavili o ceně nevzala jsem si ani korunu a ona když odcházela tak na plnou hubu: takový statek
tady bych nebyla.Některý lidi jsou tak zlý nebo zatrvzelý že musej nějakým způsobem ublížit druhým at nějakým kecem nebo jinak…
Ella:o) píše:
Káťo, Ajo, Gabko, Ivasko, vcechny Vas tady vitam mezi nami… holky, ja jsem tady hodku nebyla a vy jste se pekne rozjely… nestiham docitat)))
Dneska to balim, zitra vstavam o pul 6, preji dobrou noc.....
kibolko, zitra se ti ozvu ohledne toho metriku.. zkusim to nejprve kliknout na ten tvj a kdyztak te poprosim o pomoc…**Holky, ja jeste taky zadne mimco nemam, jsem uz 4 roky vdana a o miminko se snazime intenzivne rok…
Příspěvek upraven 04.04.11 v 22:24**
Ahojky Ello,diky ti
jinak se hezky vyhaje a hezkou noc
![]()
kibooolka píše:
Přesně tak,ale já druhé neodsuzuju protože mě se to taky nelíbíMy s manžou začínali od píky,starý zděděný barák,já md a manža v práci taky na prd,hypo na 20let a dvě děti,šplháme se na horu-sice pomalu ale jde to,jiné půjčky ani úvěry n emáme přesto mi kamarádka přijela na nehty,když jsme se bavili o ceně nevzala jsem si ani korunu a ona když odcházela tak na plnou hubu: takový statek
tady bych nebyla.Některý lidi jsou tak zlý nebo zatrvzelý že musej nějakým způsobem ublížit druhým at nějakým kecem nebo jinak…
nekteri lidi jsou opravdu zly a neni jich malo.misto,aby lidem prali,zak je to naopak,at jsou lide jaky jou nikdy bych jim neprala nic spatnyho ale je to v nich s tim uz se nic neda delat,bohuzel
kibooolka píše:
Ivi každý z nás je člověkjsem ráda že jste se přidali držím palečky at to vyjde.Být lesba nebo gai není ostuda,nikdo se na svět neprosil.Ivi já v 19ti porodila první
vím co to je chtít mimi
holky jak se připravujete na velikonoce?Aji taky tě vítám
moc děkuji za uvítání a pochopení ![]()
Ella:o) píše:
Káťo, Ajo, Gabko, Ivasko, vcechny Vas tady vitam mezi nami… holky, ja jsem tady hodku nebyla a vy jste se pekne rozjely… nestiham docitat)))
Dneska to balim, zitra vstavam o pul 6, preji dobrou noc.....
kibolko, zitra se ti ozvu ohledne toho metriku.. zkusim to nejprve kliknout na ten tvj a kdyztak te poprosim o pomoc…moc díky za uvítání
Příspěvek upraven 04.04.11 v 22:24
**Holky, ja jeste taky zadne mimco nemam, jsem uz 4 roky vdana a o miminko se snazime intenzivne rok…**
kibooolka píše:
Přesně tak,ale já druhé neodsuzuju protože mě se to taky nelíbíMy s manžou začínali od píky,starý zděděný barák,já md a manža v práci taky na prd,hypo na 20let a dvě děti,šplháme se na horu-sice pomalu ale jde to,jiné půjčky ani úvěry n emáme přesto mi kamarádka přijela na nehty,když jsme se bavili o ceně nevzala jsem si ani korunu a ona když odcházela tak na plnou hubu: takový statek
tak to bylo fakt hnusný asi bych jí poslala kamsi protože tohle se nedělá!
Nemáš zač,mám dvě holčičky a může nás to potkat také,Ajo máš pravdu
kibooolka píše:
No hold měla jsem ji zkásnout ale nejsem sv..ě![]()
![]()
to je přesně ono já jsem taky takovej dobrák a dokud jsem měla řidičák tak kamarádky byly a ve chvíli kdy jsem na pár měsíců o ten řidičák přišla tak najednou kamarádky nejsou ![]()
Ivi a ty jsi sama? A jak se k tomu staví vaši jako ohledně mimi? Tchyně to nechce přijmout ![]()
kibooolka píše:
no clovek kouka co lidi dokazou .....priste bych ji skasla aby ji kecy presly…
ivaska píše:kibooolka píše:to je přesně ono já jsem taky takovej dobrák a dokud jsem měla řidičák tak kamarádky byly a ve chvíli kdy jsem na pár měsíců o ten řidičák přišla tak najednou kamarádky nejsou
No hold měla jsem ji zkásnout ale nejsem sv..ě![]()
![]()
ja to mam podobne,jelikoz jsem kadernice a k nam domu chodi kamaradky na strih,barvu atd..a nekdy se i stane.ze nereknou dik,to pak zamrzi
kibooolka píše:
Ivi a ty jsi sama? A jak se k tomu staví vaši jako ohledně mimi? Tchyně to nechce přijmout
jsem sama ale mamka až jí oznámím že jsem v tom tak asi vyskočí z kůže radostí, ale teď ještě nic netuší co plánuju protože to má být překvapení moc touží po vnoučeti. ![]()
ja kdyz jdu ke sve kadernici tak ji vzdy neco prinesu …bud cokosku …nebo nakej kremik [ delam v kosmetice ] a jeste zaplatim a podekuji
ale koukam ze lidi sou ruzny a to mi reknete -slusnost je uz lidem snad upalne cizi …to je smuty …
jdu chrupkat sem nachcipana tak vsem preji hezkou dobrou noc vsem ![]()