Nové snažilky Duben 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1570
4.4.11 23:04

jj to je vyčůranost :nevim: no napsala jsem jí že se mě to dotklo ona napsala že řekla co si myslí tak jsem jí odpověděla at si na doplnění zajde jinam :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
4.4.11 23:07

dobrou holky,Ivi ty tu ještě jsi?To je od tebe hezké :hug: že to děláš pro mamku jako překvápko :-D to bude čučet :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
4.4.11 23:09

taky jdu hajat,tak se holky hezky vyhajejte,zitra jsem tu jak na koni :mrgreen: papa :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
kibooolka píše:
jj to je vyčůranost :nevim: no napsala jsem jí že se mě to dotklo ona napsala že řekla co si myslí tak jsem jí odpověděla at si na doplnění zajde jinam :nevim:

tak to byl moc pěkný tah..... :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
kibooolka píše:
dobrou holky,Ivi ty tu ještě jsi?To je od tebe hezké :hug: že to děláš pro mamku jako překvápko :-D to bude čučet :kytka:

jj jsem tu já chodím spát až tak kolem 2-3 ráno jsem takový noční motýl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
4.4.11 23:12

ahoj holčiny rada bych se přidala nebot tenle mesic se opet začinam snazim po nevidarenem potratu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
4.4.11 23:12

no to si udelala dobre Kibolko :potlesk:
Ivi to bude krasne prekvapko - je to hezky .
tak ted uz ale oradu jdu chrupat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
4.4.11 23:14
gabka34 píše:
ja kdyz jdu ke sve kadernici tak ji vzdy neco prinesu …bud cokosku …nebo nakej kremik [ delam v kosmetice ] a jeste zaplatim a podekujiale koukam ze lidi sou ruzny a to mi reknete -slusnost je uz lidem snad upalne cizi …to je smuty …
jdu chrupkat sem nachcipana tak vsem preji hezkou dobrou noc vsem :mavam:

mas pravdu lidi jsou ruzni,ale ja tu praci delam rada,ale manzel rik,ze to takhle nefunguje,kdyby treba dali malymu aspon coko nebo aspon ten dik udelato radost a pak si vycitam,ze se tak s tim ucesem delam…ale co nadelam,nic..tak papa a dobrou :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
4.4.11 23:17
gabka34 píše:
no to si udelala dobre Kibolko :potlesk:
Ivi to bude krasne prekvapko - je to hezky .
tak ted uz ale oradu jdu chrupat :mavam:

jj moc se těším na ten výraz až jí to povím budu mít po ruce foťák a pak Vám to všem ukážu!!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
4.4.11 23:18

Ahoj bejbe :mavam: vítám tě,tak mám pocit že se nám ty potraty nějak rozjeli :cert: :nevim: no snad se nám to holky už nestane :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
4.4.11 23:20

jj moc se těším na ten výraz až jí to povím budu mít po ruce foťák a pak Vám to všem ukážu!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
4.4.11 23:24

Holky tak já už jdu taky :mavam: tak zítra ahojky a dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
4.4.11 23:26

dobrou děvčátka!!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
4.4.11 23:30

je mi 24let a od zaři roku 2010 se snazim o mimi jenze v unoru jsem samovolne potratila, tenhle měsic se snazim na novo papkam sarapis a pregnium s kyse.listovou,přitele nemam,jen sexualniho partnera kterej nevi ze jsem uz jednou potratila na toz ze jsme vysadila antinu,vim ze je to pro vas nelogicke a podle ale v mem připadě musim nebot mam zdravotni promlemi a muzu otěhonet jen do svych 25let a ja po mimisku velmi moc toužim uz od svych 20 ale stale jsme nemela odvahu az do toho zaři,když mi doktorka v záři v 2010 rekla ze pokud chci miminko klasickym zpusobem tak bych mela zacit hnedka(nebot diky turnerovu syndromu kterej mam tak ve me starne všechno rychleji a tim i vajička,takze ve svych 26letech bych uz v sobě neměla zadne vajicko na oplodneni)tak jsme ji vzala za slovo a hnedka jsme se domluvily na lečbe tak a to je asi celej muj pribech.holky a kdy mate tehle měsic ovulku u me probehne az 14.4.2011. že by sme se podporovali navzajem ja totiž podporu doma zadnou nemam,nikdo nechce pochopit moji situaci,všichni mi rikaj ze bych mohla otěhotnet pozdeji na pomoci darovaneho vajička,ale to ja nechci,chci mit sve vlastni a ne cizi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
4.4.11 23:36
bejbe píše:
je mi 24let a od zaři roku 2010 se snazim o mimi jenze v unoru jsem samovolne potratila, tenhle měsic se snazim na novo papkam sarapis a pregnium s kyse.listovou,přitele nemam,jen sexualniho partnera kterej nevi ze jsem uz jednou potratila na toz ze jsme vysadila antinu,vim ze je to pro vas nelogicke a podle ale v mem připadě musim nebot mam zdravotni promlemi a muzu otěhonet jen do svych 25let a ja po mimisku velmi moc toužim uz od svych 20 ale stale jsme nemela odvahu az do toho zaři,když mi doktorka v záři v 2010 rekla ze pokud chci miminko klasickym zpusobem tak bych mela zacit hnedka(nebot diky turnerovu syndromu kterej mam tak ve me starne všechno rychleji a tim i vajička,takze ve svych 26letech bych uz v sobě neměla zadne vajicko na oplodneni)tak jsme ji vzala za slovo a hnedka jsme se domluvily na lečbe tak a to je asi celej muj pribech.holky a kdy mate tehle měsic ovulku u me probehne az 14.4.2011. že by sme se podporovali navzajem ja totiž podporu doma zadnou nemam,nikdo nechce pochopit moji situaci,všichni mi rikaj ze bych mohla otěhotnet pozdeji na pomoci darovaneho vajička,ale to ja nechci,chci mit sve vlastni a ne cizi.

tak to tě naprosto chápu. s ovulací sama ještě nevím protože mám dost nepravidelný MC a dnes mi doktor píchnul vyvolávačku a napsal prášky na srovnání a takže to začnu počítat až to dostanu ale budu Ti držet palce aby vše vyšlo jak má!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí