Nové vlásky a přítel ...

Anonymní
29.5.17 21:32

Nové vlásky a přítel ...

Holky, dnes jsem byla na tři hodiny objednaná ke kadeřnici, přítel o tom věděl. byla jsem po strašně dlouhé době ani jsem nevěděla že to bude trvat tři hodiny… :roll: ale jsem spokojená…byli jsme domluvení že jak ztama pojedu vyzvednu dítě u jeho mamky… Což jsem nestihla ale ihned jak jsem od tama vyjela jsem mu volala… telefón měl vyplý -urazeny asi kde jsem tak dlouho…z tama jsem neměla moc čas volat…a chtěla jsem po roce mít čas jen pro sebe.sam končil v pět ale má pružnou pracovní dobu, takže se mu o nic nejedná. kdyz jsem přijela domů (tel. stale nebral) a zabouchla za sebou dveře přijeli on s dítkem nasupený, jak dlouho jsem jako pryč…atd. sebral se šel do hospody. prisel až teď. celkem jsem v šoku. tesila jsem se že mě pochválí..a kdyby nepochválil aspoň nemusel stropit scénu :zed: :pocitac: moc mě to mrzí. nevím čí chyba, ale nemyslím že moje.jeho práce sousedí s bydlením babičky, která ráda hlídá naše dítko. jsem že všeho smutná :,( chtěla bych anonymně děkuji mockrát

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3822
29.5.17 21:36

Chapu ze te to mrzi a mrzelo by me to taky… radu ale nemam :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
29.5.17 21:38

Pokud jste byli nějak domluveni, měla jsi zavolat, že nebyl čas, je bohapustá výmluva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
29.5.17 21:42

Kliiid. Dej si nohy nahoru, vydejchej se a na chlapa prd, az se vrati, bude v cajku. Mozna ho v praci nekdo naprdnul, tak si zchladil zahu, coz je sice svinstvo, ale obcas to delame vsichni. Pokochej se novyma vlasama a nenechej si zkazit den :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
29.5.17 21:42

Za co by vás měl pochválit?

Za to že nedržíte dohody a nejste schopná se domluvit na základních věceh, jako že nenecháte dítě čekat někde a nikomu nic neřeknete, když se vám přestane hodit domluvený postup?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16197
29.5.17 21:44

Dospělá ženská má „vlásky“? Tyhle zdrobněliny a lá bříško, zadeček, vlásky… opravdu nechápu. Ale k tématu - myslím, že opravdu nebyl problém se kadeřnice zeptat, na jak dlouho to je, případně ji v půlce požádat, zda si můžeš zavolat, že nestíháš vyzvednout dítě. Chápu, že tě mrzí přítelova přehnaná reakce a hlavně absence pochvaly účesu, ale jestli bylo domluvené, že budeš hodinku pryč, a zmizela jsi na celé odpoledne bez zprávy, tak chápu i jeho.
Omluv se mu (podle mě jsi chybu udělala), dejte si spolu skleničku a přestaňte řešit prkotiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
29.5.17 21:48

Mně by to teda taky naštvalo. Neozvat se a čekat na pochvalu vlasů? Být z toho v šoku? On je v právu. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12910
29.5.17 21:52

Jak, že jsi nemohla zavolat od kadeřnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26246
29.5.17 21:54

Za tři hodiny u kadeřnice jsi neměla čas zavolat? nebo aspoň napsat SMS? Že ty tak trošínku kecáš, viď?

taky bych byla protivná, kdyby můj drahý nedržel dohodu, přišel pozdě a ještě čekal, že ho pochválím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
29.5.17 21:56

Teda nevím, ale jste si naprosto kvit. Oba jste se zachovali jako děcka. Jeden nedodrží dohodu a nezodpovedne se vykasle na dite a babicku. Druhý se místo toho, aby se snažil zjistit, co se děje a jestli jsi v pořádku, urazi. Fakt si nemate co vyčítat. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
29.5.17 21:58
@neumisa píše:
Za tři hodiny u kadeřnice jsi neměla čas zavolat? nebo aspoň napsat SMS? Že ty tak trošínku kecáš, viď?taky bych byla protivná, kdyby můj drahý nedržel dohodu, přišel pozdě a ještě čekal, že ho pochválím.

Píše, že chtěla mít čas pro sebe, takže čas by byl.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
29.5.17 21:59

Pokud jste byli domluvený a nestíhala jsi což jsi musela vidět dostatečně včas měla jsi zavolat. já šla minulý měsíc také ke kadeřnici, manžel po noční a pokud bych věděla že nestíhám volam aby se manžel zvládnul probrat a šel pro malou do školky ;). takže jsme se u kadeřnice několikrát ujištovala že do 12h bude vše hotové :mrgreen: Vzhledem k délce a hustotě vlasů vím že to trvá docela dlouho, ale pokud dělala barvu což asi jo tak v době čekání jsi mu měla dát vědět že nestíháš nebo že dítě vyzvedneš déle ;). nebo rovnou řekni že se zdržíš 3h a když přijdeš dřív tak bude mít ještě radost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10287
29.5.17 22:04

Tak tohle už spraví jen svíčková a následný hluboký orál, při kterém je velká šance, že ti přítel pochválí účes a všechno bude zase jak má být ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
29.5.17 22:14
@hanka.br. píše:
Pokud jste byli nějak domluveni, měla jsi zavolat, že nebyl čas, je bohapustá výmluva.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15221
29.5.17 22:25

Co to jsou za výrazy z tama, od tama? :lol: Ty jsi mu měla normálně zavolat, že nestíháš, on se nemusí urážet kvůli blbostem, neni co řešit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová