Nový ceník České pošty

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14751
22.2.19 19:37
@Evulina píše:
Ráda čtu tvoje komentáře, většinou padám ze židle. :lol:

Krej si hlavu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
22.2.19 19:53
@Prof. Farnsworth píše:
Krej si hlavu ;)

Preventivně chodím na e-mimi s helmou, páč nikdy člověk neví, kdy a kde na tebe člověk narazí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
22.2.19 19:53
@Evulina píše:
No jo tak můžu to zkusit no..bude mi to tam viset možná hodně dlouho..Ono třeba osobně prodávat v Praze je podle mě jednodušší (máš víc zájemců), než když bydlíš na vsi.. :think:

Tak ja se taky divam spise na osobni prodej, prave kvuli vysi postovneho..zase u drazsich veci mi to postovne nevadi, ale divam se i na mesta kde mam zname, ktere by my to mohly vyzvednout, takze sice osobne ale i ve vzdalenych mestech kam bych si osobne nezajela..jen kvuli necemu. Takze sance je..

• Citovat
  • Upravit
823
22.2.19 19:57
@Prof. Farnsworth píše:
Třeba posílá něco intimního, jako použité kalhotky a tak :mrgreen:

tak to potom chápu a už mlčím :lol:

dneska zase perlíš, jako vždy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
22.2.19 20:01
@Prof. Farnsworth píše:
Třeba posílá něco intimního, jako použité kalhotky a tak :mrgreen:

Nebo pozitivni tehotenske testy, tak pocita kolik ma navysit a jestli bude jeste takovy odber.🤔

• Citovat
  • Upravit
Janli
22.2.19 21:16

Drobná vychytávka děvčata. Koukala jsem na ty nový podmínky a ceníky a holt to budeme posílat jako doporučené dopisy :nevim: . Než poslat jeden velký balík, tak je levnější to poslat jako dva DD a balit to můžem zase do obálek, papírů a igelitek. Jinak poslání balíku přes PPL vyjde na nějakých 79,–Kč. Takže asi sbohem pošto :mavam:

• Citovat
  • Upravit
smurfka
22.2.19 21:21

@Janli ppl pry taky bude zvedat, myslim ze pres ne jde taky jen balik jakoze krabice, ne omotaná taška nebo tak.

• Citovat
  • Upravit
Janli
22.2.19 21:24

@smurfka taky musí být krabice, ale pořád je to o dvacku levnější než pošta a dojedou až do domu. Krabičky vyškemrám v obchodě nebo v Lidlu jsou taky většinou k dispozici. To mě trápí nejmíň.....

• Citovat
  • Upravit
18304
23.2.19 12:49
@smurfka píše:
Tak ja se taky divam spise na osobni prodej, prave kvuli vysi postovneho..zase u drazsich veci mi to postovne nevadi, ale divam se i na mesta kde mam zname, ktere by my to mohly vyzvednout, takze sice osobne ale i ve vzdalenych mestech kam bych si osobne nezajela..jen kvuli necemu. Takze sance je..

Já mám zkušenost, že mám šanci mizivou. Ozývá se mi cca 75% lidí, kteří se hned ptají, jestli mohou zaslat poštou. I paní z 20 km vzdáleného města..nemá řidičák a nemá čas sem jet vlakem.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
23.2.19 12:50
@Janli píše:
Drobná vychytávka děvčata. Koukala jsem na ty nový podmínky a ceníky a holt to budeme posílat jako doporučené dopisy :nevim: . Než poslat jeden velký balík, tak je levnější to poslat jako dva DD a balit to můžem zase do obálek, papírů a igelitek. Jinak poslání balíku přes PPL vyjde na nějakých 79,–Kč. Takže asi sbohem pošto :mavam:

Mě se většina věcí do DD nevejde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
23.2.19 12:53
@Evulina píše:
Já mám zkušenost, že mám šanci mizivou. Ozývá se mi cca 75% lidí, kteří se hned ptají, jestli mohou zaslat poštou. I paní z 20 km vzdáleného města..nemá řidičák a nemá čas sem jet vlakem.. :nevim:

no, ale v tom pripade to neni tvuj problem, kdyz oni jsou ochtni postovne zacvakat ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6509
23.2.19 13:33

Evulina @Evulina , zřejmě myslí tak, že nějaký čas i doteď trvalo, než se jí věci prodaly.. a teď kvůlivá tomu poštovnému, které navýšilo, zase, se ještě zhorší..

@debra.morgan
@debra.morgan píše:
no, ale v tom pripade to neni tvuj problem, kdyz oni jsou ochtni postovne zacvakat ne?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6509
23.2.19 13:37

Jo, jo, já Tě chápu, ale za mě to bude i tím menším okruhem, které oslovíš v rámci toho „režimu bez poštovného“. Třebas v Praze by bylo něco jiného.. Ale já se přiznám, že pro já s dětma a prací přepočítávám čas a logistiku a pokud by nebylo v rámci našeho malého města, tož bych také raději nechala poslat poštou..
Nedohledala jsem Tvou diskuzi na toto téma.. Kartu ČP asik máš, že? Tam je také nějaké sleva.. Já, když jsem na MD pracovala z domu, tož jsem posílala celkem dost a tenkrát mělo vliv na cenu poštovného.. Nevím, jak je tomu aktuálně..

@Evulina
@Evulina píše:
Já mám zkušenost, že mám šanci mizivou. Ozývá se mi cca 75% lidí, kteří se hned ptají, jestli mohou zaslat poštou. I paní z 20 km vzdáleného města..nemá řidičák a nemá čas sem jet vlakem.. :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
24.2.19 18:00
@debra.morgan píše:
no, ale v tom pripade to neni tvuj problem, kdyz oni jsou ochtni postovne zacvakat ne?

Jsou ho ochotni zacvakat nyní. Doporučený balíček za 79,– Kč, nehledě na rozměry. Jsem moc zvědavá, až je to bude stát přes stovku, jestli budou kupovat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
24.2.19 18:01
@Magdaleeena píše:
Evulina @Evulina , zřejmě myslí tak, že nějaký čas i doteď trvalo, než se jí věci prodaly.. a teď kvůlivá tomu poštovnému, které navýšilo, zase, se ještě zhorší..@debra.morgan

Ano, tak to bylo myšleno.
To budou samé důvtipné otázky, jestli cena, kterou uvádím u zboží, je i s poštovným, jako se mi to už nyní občas děje a když řeknu že ne, tak lanaření o slevu - už nyní podotýkám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák