Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Erika567 ráda bych šla, ale šestinedělí mi to nedovolí
uvidíme jak dlouho to bude v kinech
@Uslava píše:
Tady to nejde. Nejde
srovnávat nedospelé dítě s dospělým chlapem. Jak to začneš porovnávat, může to být jen horší. Třeba v tom, že ten chlap má doma stejně staré děti a dělá tohle.
Jo, to je pravda. Je to hnus, o tom žádná.
Příspěvek upraven 17.02.20 v 10:21
@Lana25 píše:
Je to normální slušná rodina, nerozvedená, pracující, zajištěná. Holka vypadá jak neviňátko co si ještě hraje s panenkama. Ona je asi do toho kluka zabouchnutá a nechápe, že to je špatný. Kámoška si právě v souvislosti s tím dokumentem myslí, že to bude nějakej zvrhlík, co si s ní píše a ne 15ti letej kluk.Co vím, tak zaťím to s odborníkem neřešili.
Tak znám situaci, kdy matka svými ambicemi pomohla dceři k anorexii(holce bylo 13,5 ve 14 ji zavirali polomrtvou na psychiatrii). Jinak slušná rodina… Holka začala pak i dost blbnout v jiných věcech. Ještě kolegyně v práci mi vyprávěla, že u nich na ZŠ řešili něco podobného. Kluk si psal se slečnou, ta mu poslala video jak masturbuje. Co chytrák nenapadlo lepšího rozeslal to dal. Pry průser obrovský řešila to policie, ve hře byl i pastak za šíření. Jen ta představa, že to dceři jednou nedojde a pošle něco takovyho mě děsí. Snad bude po mne.
Mno, ale pokud by se to tedy převrátilo a nějaká urychlenější dvanáctka si vyhlídla na sítích nějakého chlapa od rodiny a uháněla by ho, tak on má taky možnost ji hnedka zablokovat, tak nějak bych očekávala, že už bude mít trochu rozhledu a bude tušit, že a) o to nemá ani zájem, b) může z toho být pekelnej průser. Zrovna na těch sítích to je asi docela jednoduchý, to bych si tipla, že třeba tělocvikáři to maj mnohem mnohem těžší, ti z té školy nemají kam utéct a ty stáda puberťaček věřím že dovedou hrozný věci…
Tady je to ale asi? (ještě jsme neviděla) jiná situace, vytvořené kulisy jsou situace, kdy pasivní holka udělá jedinou chybu (ať už ze zvědavosti, z pochopitelné naivity mládí, síťové rozcapenosti, kdy se zdá všechno bezpečné…) a to že to hned netípne, nechali rozehrát divadlo, kam až ti používači všeho druhu tak nějak sami jen za přítomnosti té oběti na obrazovce jsou schopni dojít. A drsný překvapení bylo v jaké míře se to děje (kdyby to bylo obráceně, dospělým chlapům by asi hromady puberťaček hnedka nepsaly, ne?) a co všechno jsou ti lidi schopní těm dětem ve velmi krátkém časovém intervalu provést, jako když si domluví schůzku kdesi v kavárně a dorazí tam s jasným záměrem i s manželkou, WTF?
@Lana25 píše:
já se těch chlapů nezastávám, chraň Bůhjen jsem se zamyslela a nabídla jinej úhel pohledu. Kamaradčiné dceři je 11 a píše si s nějakým údajně 15ti letým klukem, no a kámošce se to nezdálo a vlezla ji do mobilu a hadej co našla
peprný fotky co si oba posílali a i video jak si on honí. Následoval zarach a zákaz mobilu, ale její dcera si půjčovala mobil od kámošek a pokračovala v tom dál. Vůbec nic špatnýho na tom nevidí. Kamoška je z toho na prášky a co je nejhorší, udat toho borce na policajty, tak v první řadě přijde sociálka na kámošku, co je to za matku, když tohle dopustila
Kecáš nesmysly jako vždycky. Kdyby to oznámila na PČR, tak se rozjede takový fofr, že by toho chlápka s klidem zašili než by stačil říct do prd ele. ![]()
@samá práce píše:
Kecáš nesmysly jako vždycky. Kdyby to oznámila na PČR, tak se rozjede takový fofr, že by toho chlápka s klidem zašili než by stačil říct do prd ele.
Ty máš taky dost prosím tě ![]()
@Lana25
To víš že jo. Aspoň vím jak to opravdu chodí. A nemelu číčoviny.
@samá práce píše:
@Lana25
To víš že jo. Aspoň vím jak to opravdu chodí. A nemelu číčoviny.
A napsala jsem snad, že by to policajti neřešili?
Já napsala, že by to řešila sociálka, kde je problém. A všichni víme, jak fungujou policajti, těm je to u pr.dele.Hlavně, že si můžou sedět v klídku v kanclu a nikdo po nich nic nechce. Vlastní zkušenost, ty číčovino
A přestaň se do mě navažet, měl jsi se mnou problém už minule ![]()
@Lana25 píše:
Ty máš taky dost prosím tě
Mimo jsi asi ty, tyhle věci se opravdu řeší.
@vokishka píše:
Mimo jsi asi ty, tyhle věci se opravdu řeší.
Ja napsala jen to, co mi bylo řečeno. Schválně, kolik těch chlapů z dokumentu skončí v base.
@Lana25 píše:
Ja napsala jen to, co mi bylo řečeno. Schválně, kolik těch chlapů z dokumentu skončí v base.
Hele, nevim kolik jich skonci v base, ale ja ten film uz videla a to, co tam nekteri z tech chlapu predvadi, to neni nic, co bych chtela zazit ja jako dospela, nedejboze dvanactileta pubertacka.
To neni nic ve stylu, jak jsem psala, ty mi posles kredit a ja ti ukazu vrsek v podprsence a mozna kousek vic”. A policii ty materialy predany byly a i diky zverejneni si myslim, ze se tim opravdu zabyvat budou. ![]()
Jinak si myslim, ze je fajn, ze se o tomhle tematu diskutuje, takze diky zakladatelce za tema i ostatnim za prispevky.
![]()
@Lana25 píše:
A napsala jsem snad, že by to policajti neřešili?Já napsala, že by to řešila sociálka, kde je problém. A všichni víme, jak fungujou policajti, těm je to u pr.dele.Hlavně, že si můžou sedět v klídku v kanclu a nikdo po nich nic nechce. Vlastní zkušenost, ty číčovino
A přestaň se do mě navažet, měl jsi se mnou problém už minule
Ve světě jsou mezi nimi i policajti a politici. Divila bych se, že u nás by to bylo jinak. Ty to pořád chceš hodit na ty holky a trestat je, viď? Tak to u normálních lidí prostě není.
@debra.morgan píše:
https://www.youtube.com/watch?…soundtrack od Tomaše Kluse
No to je síla.
Až je mi těch chlapů líto, jak s nimi ten jejich výrůstek mává. Nevidí, neslyší… To je fakt tragedie a rozum nikde a vzdělání, inteligence taky pryč. Jen ten pták. ![]()
Mně se ta písnička líbí, úchylná a znepokojivá, přesně jak má být. A Zelinka mi tou choreografií potvrdil, co si o něm dlouho myslím, totiž že je skrytý perverzák. ![]()