Nový přítel, prý má problém s erekcí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
16.11.19 20:58

Včera jsme spolu byli a dopadlo to zase stejně. Předtím jsme byli na večeři a projít se, žádný stres, žádný alkohol, a spali v klidu u něj na bytě. Myslím, že neměl žádný důvod být nějak ve stresu nebo nervózní, naopak byl celé odpoledne pozitivní a veselý, ale když pak přišlo na věc, zase to žádné velké číslo nebylo, udělal se předčasně. Asi má vážně nějaký fyzický problém. Jinak já mám docela malá prsa a neřeším to. Řekl mi, že jsem sexy a že ho vzrušuju. Jinak si ve všem rozumíme a mám ho ráda, je hodný a zajištěný. Ale s tímhle má fakt problém a necítí se jako chlap - ne že by fňukal, ale vidím že psychicky ho to ničí. Docela mě to štve a jsem na vážkách, jestli se s ním rozejít, nebude lepší být s někým kdo už se jako chlap cítí a z koho ho nebudu muset kdovíjak dlouho budovat? Já mám teda taky nějaké zdravotní problémy, o kterých jsem mu zatím neřekla, ale nemyslím si že by nějak ovlivňovaly partnerský vztah. Takže když to shrnu - je hodný, pozorný, upřímný, věrný. Pracuje v IT a je zajiětěný. Na druhou stranu není žádný model (hezká tvářička, velké svaly,…) a má tenhle sexuální problém. Taky mi přijde, že je spíš introvertní, ale to může být způsobené teď tím problémem. No, asi jsem se z toho potřebovala vypsat, než se rozhodnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
884
17.11.19 18:19

@petkasi91 Já bych mu dala šanci. Muj manžel narozdíl od ex taky není žádná sexuální mašina. Zezacatku mu to taky moc nešlo, ale to bylo nervozitou…teď to funguje, když to není teda denně…jsou mužský, co to zas tak často nepotřebujou..ale intimnosti s ním, si užívám. A přesně jak říkáš Ty, je hodný, milý, inteligentní, pracující, věrný a má mě a mého syna rád, co víc si přát. Dej mu čas a buď tolerantní, ono to půjde.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
17.11.19 18:49

Hele, pokud chlap v mládí opakovaně zažije, že mu nestojí, bude s novou partnerkou vždy nervózní a ocitá se v začarovaném kruhu. Nemusí to vůbec nic vypovídat o tom, jaký bude v posteli v dlouhodobém vztahu :) Je fajn, že Tě varoval předem a že na tom chce pracovat, a taky že se snaží o pěknou předehru. Podle mě je teda brzy házet flintu do žita, pokud Ti s ním je dobře, dej tomu prostě ještě trochu čas a buďte v posteli trochu kreativní, třeba mu to nejdřív udělej pusou a pak se pomazlete a zkuste to znovu atd.. Prostě to nehroťte a zkoušejte, co vám bude fungovat ;)
Z osobní zkušenosti - jeden můj partner měl taky v začátku vztahu trochu problém s erekcí + mu nešlo se udělat. Když jsme se ale po pár týdnech sladili, oba problémy vymizely a byl pak fantastický milenec ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí