Nový telefon dceři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Uju
6750
8.9.18 11:13

Dcera byla likvidátorka telefonů prostě žádný kryt jen v kapse,nedala si říct, když ji bylo 14 měla asi 5tý telefon a když ho rozbila tak jsem ji dala starý tlačítkový a z brigády si tedy koupila nový Koupila si nubia M2lite a já ji k tomu dokoupila ochrané sklo a silikonové pouzdro protože na vše by ji peníze nestačili. Pokud si ho zlikviduje v šupleti má zase ten starý tlačítkový a může jít znovu hledat brigádu. Ono záleží na tom, jak se to stalo a jak se o něj jinak stará,pokud si ho považuje a prostě se stane,tak bych na nový určitě přispěla klidně i zaplatila(to se stát může každému) , pokud si ho moc neváží tak bych ji nechala vydusit a ať si na nový ušetří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
8.9.18 11:22
@Anonymní píše:
Zdravím, dcera si před měsícem kupovala telefon Nubia N2 a včera se jí rozbil displej, bohužel oprava by stála víc než samotný telefon a nemůžu nikde (ani ebay a podobně) najít jakýkoliv náhradní díl. Otázka tedy zní: mám jí na nový telefon přispět?
Rozbil se jí tím, že si hladila štěně a jak je známo, štěňátka jsou hravá tak do ní nějak nešikovně drclo a dceři vypadl z ruky.

A jak hodně je to poškozené? já na posledním mobilu měla display rozbitý dva roky a fungoval úplně normálně. Jelikož jsem měla gorilla glas, tak když se mi ho podařilo nechtěně rozbít (prostě jsem trefila z malé výšky ten správný úhel :? ), tak se z toho uvolnilo pár sklíček, takže jsem to přelepila pro sychr izolepou. Telefon funguje doteď, používám ho jako náhradní. Bohužel jsem si nechtěně rozbila display i u dalšího mobilu, ale tam vznikl jen pavouk a nic se z toho neuvolňuje, takže ho používám jak je, a to od března. Vidět je na to normálně, funguje to normálně a dle starého mobilu vím, že to bude fungovat dál několik let. Takže pokud netrefila nějakou stranu, že jí to dělá neplechu (anténka, reprák atd), tak bych asi s koupí telefonu počkala… Prasklý display má opravdu kde kdo, stačí se kolem sebe rozhlédnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
8.9.18 11:37

Ne nadarmo se říká “nejsme tak bohati, abychom si kupovali levné veci”. Telefon co jednou spadne a je na vyhazov bych si nikdy nekoupila a dítěti tuplem ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
8.9.18 12:07
@Anonymní píše:
Dceři je píše: Více

Koupila bych jí nový. Co se stalo byla náhoda a neudělala to schválně. Být tebou koupila bych jí Xiaomi Redmi Note 5A. Mám ho a je skvělý a v O2 prodejně jsem za něj dala 2800. Ty Xiaomi jsou odolné. Před ním jsem měla Redmi 3 a ten přežil pády, hody přes půl místnosti když mi s ním dcera flákla bez úhony. Dokonce jsem ho vykoupala v kýblu vody se saponátem a ani to s ním nehnulo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
8.9.18 15:00
@Alkata píše:
Ne nadarmo se říká “nejsme tak bohati, abychom si kupovali levné veci”. Telefon co jednou spadne a je na vyhazov bych si nikdy nekoupila a dítěti tuplem ne.

Tak ono záleží jak to spadne. Mě třeba hňápl mate 8 a dobrý neměla sem nic a kámošce spadl lehce a měla sklo a pavouk jak.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
8.9.18 15:04

@_0812_

Nevím jestli by holka byla spokojená. To redmi 5a má jen 16 GB a vzhledem k tomu, že měla 64 GB. Pubošům, kteří sou zvyklý mít samý blbosti jako instagram, fb, snapchat atd k tomu hry to prostě stačit nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
8.9.18 16:59
@Vosma29 píše:
@_0812_Nevím jestli by holka byla spokojená. To redmi 5a má jen 16 GB a vzhledem k tomu, že měla 64 GB. Pubošům, kteří sou zvyklý mít samý blbosti jako instagram, fb, snapchat atd k tomu hry to prostě stačit nebude

Má tři sloty. 2 na SIM a jeden na paměťovku, takže v pohodě se dá paměť libovolně rozšířit až na nějakých dvěstě něco giga

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
8.9.18 18:35

No vzhledem k tomu že ne všechny aplikace jdou hodit na paměťovou kartu taze těch 16 GB je málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
8.9.18 18:49
@Vosma29 píše:
No vzhledem k tomu že ne všechny aplikace jdou hodit na paměťovou kartu taze těch 16 GB je málo.

Tak záleží jaké má požadavky. Já třeba mám tu 16 bez paměťový karty a mám tam YouTube, instagram, Facebook, Messenger, Viber, ikeu, Mall, Pinterest, Lidl, Aliexpress, 2,5 GB hru a ještě plno videí,fotek a písniček a úplně v pohodě mám ještě trochu místa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
9.9.18 09:01

16 GB je hodne malo. Syn si takhle rozbil tablet. Poprve jsme ho nechali vymenit, podruhe ma smulu a na novy si musi nasetrit. U starsiho podobne. Ja jako likvidatorka fotaku pro to mam celkem pochopeni. Takze ted bych koupila novy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
9.9.18 15:31

@_0812_

Tak já když vidím co mají ti pubuši nainstalovaný tak většině to bude málo. Popravdě ani to neznám ale různý ty úpravy fotek pak instagram a tomu podobný a hry ono stačí 2 až 3 náročnější hry a je to v háji. Třeba od kámošky Syn hraje auta a ta hra má už přes 5 GB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák