Nudné víkendy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41882
22.6.13 19:30

@siisi no odrážedlo malého baví, ale je na něm doooost zbrklej. Takže když jsem na chatě, na zahradě, tak pohoda. Ale na sídlišti na betoně je to o rozbitou hlavu :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
22.6.13 20:42

@valkil helma rovná se hysterie :mrgreen: Snese ji jen na kole v sedaačce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
23.6.13 06:58

@valkil no děsit jsem tě nechtěla :mrgreen: Ale u nás to tak bohužel je :D Právě proto mu odrážedlo dávám jen na zahradě do trávy a doma :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
23.6.13 22:57

Jela bych po výletech, kam bych třeba chlapa nevytáhla, kde by ho to nebavilo(když nemáš řidičák, tak si ho udělej :mrgreen: nebudeš závislá na jiných spojích nebo na chlapovi), a vyrazit vlakem, autobusem.
Nebo objet babičky, prababičky, tetičky, i vzdálenější příbuzenstvo, určitě překvapíš a utužíš vazby…

Pak záleží, odkud jsi a jaké je v daném místě vyžití, zjistit, jestli nemáš v okolí nějaké MC, nějaký klub, kam se dá zajít, cvičení…

Co se seznámit třeba s manželkama jeho kolegů v práci? ty taky budou nejspíš o víkendech samy doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
1.7.13 15:51

@janica252 můžete mi poradit jak mám postupovat ve své životní situaci do které jsem se dostal? Mnel jsem přítelkyni a krásného syna. 11 dubna když jsem přišel z práce byl ale byt prázdný. Má přítelkyně mne opustila a u tekla i z malým jinému. Bohužel je fetak a bývalí kriminalnik. Každý měsíc ji dávám 2000 alimenty a kupují vrčí malému. Tomu budou v říjnu 2 roky. Pokaždé když se vrátím z montáže beru si malého k sobě abych s ním mohl trávit co nejvíc času. Alimenty jsme si domluvili mezi sebou bez soudu. Jelikož jsem nebyl schopny zasílat peníze že zahraničí, tak jsem ji v květnu z důvěrou přenechal kartu od bankomatu. Po mém návratu v červnu jsem zjistil že místo 2000 si vybrala 4700. Řekl jsem ji že má tedy alimenty i za další měsíc. Vzal jsem ji kartu a opět po pár dnech z malým Petou jsem odjel na 3 tejdny za práci. Po mém návratu jsem zase zjistil že mi zbytu vzala společnou pračku. A pak věci které koupila babička.: postýlky, choditko a zidlicku aby malí mohl papat sam. Odebral jsem ji klice od bytu a nyní má vybrané alimenty do srpna. Tam bych měl jen doplatit. A i presto že tohle vše udělala tak jsem malému nakoupil pleny, ubrousky a oblečení. Nemám nic od ní podepsaného. Maleho mi nechce dat dokud ji nedám další peníze. A teď jse chce soudit. Muzemi někdo poradit co mám dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
1.7.13 18:54

@petr 01 Nebudu soudit že odešla a kam, půjdu jen po faktech, cos napsal.
1. alimenty 2tis. se mi zdají málo. Nevím samozřejmě, jaký máš příjem, ale kdyby jste výši alimentů nechali určit soud, myslím, že by Ti stanovili vyšší.
2. jestli býváš 3 týdny v měsíci pryč, já osobně nevidím důvod, proč by jídelní židlička a další věci, které se pořídili pro synovu potřebu (bez ohledu na to, kdo je kupoval), měly stát v prázdném bytě, kde syn není?? Není lepší, když je bude užívat, ať je to kde je to? Naopak, jestli Ty máš syna jen pár dní, asi se bez jídelní židličky v ty dny obejdete, ne?
3. no a jestli se na výši alimentů a styku nejste schopni dohodnout, pak je soud asi jediné rozumné řešení, ať oba máte pravidla černé na bílem a víte čím se řídit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová