Nudný sex

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
8.10.24 03:05

nudný sex

Ahoj všem. Jsem necelý půl rok ve vztahu, všechno nám klape, až na sex… mám pocit jakoby pro něj byl hlavní cíl on, nedbám na nějak dlouhé předehry, ale přece jen nejaká tam být občas musí no ne? 😁 Upřímně je ten sex pro mne nudnej, on mi vždy řekne že to bylo moc super a i při sexu se tváří že ho to baví a že se mu to líbí, ale já jen v podstatě čekam na moment kdy to skončí, nechci nic předstírat ale bohužel “musím”. Moc mne to mrzí, páč ho mám opravdu moc ráda, ve všem ostatním si rozumíme a něchtěla bych ho kvůli tomu evěntuelně opustit. Je mi čerstvě 20 jemu 28, nemám žádnou podobnou zkušenost, předchozí vztah byl super naprosto ve všem a proto nevím jak mu to říct, nebo mám mu to vůbec říct? Bojím se toho že by ho to mohlo naštvat a například by s tím ani nechtěl nic dělat.. vlastně ani nevím co přesně se s tímhle dá dělat… Já mám sex hodně ráda a moc mě baví, není to něco co bych dělala jen proto že je to součást vztahu 😅 Už od první chvíle kdy jsme začali randit, mi tvrdil že nemá rád orální sex, že je to pro něj zbytečný a že mu jde o ten hlavní akt… já jsem to přijala, protože přece jen, ne každý to musí mít rád, problém je ale to, že celou dobu jedem jen v jedné poloze, tvrá to většinou míň než 10 minut a ten štastnej je na konci on. Cítím se jak po 20 letém vztahu😅 Doufám že to dává nejak smysl, je už celkem pozdě a míň mi to přemýšlí 🤣 Každopádně budu moc ráda za nějaké rady… 🙏 a děkuju za přečtení 😍

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8999
8.10.24 05:53

Tohle opravdu jinak než promluvou nevyřešíš. Ale jestli je to jeho standard, tak bych výraznou změnu k lepšímu nečekala, postelový král z něj nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
8.10.24 06:01

Nesmíš být tak pasivní. Začni se sebe (a i jeho) různé dotýkat a pokud si on s tebou „nepohraje“, tak prostě nezasune :nevim: pokud ti poloha přijde nudná, tak ji změň :nevim: pokud se udělá a odpadne, tak bych mu na plnou pusu řekla ať se laskavě kouká věnovat ještě mě. A pokud by se to opakovalo, tak příště bych mu řekla, že X styků zpět jsme se mě nevěnovali a já se nudělala, takže teď se začíná se mnou. A opět mu nic víc než dotýkat nedovolíš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
8.10.24 06:22

Kdybych do toho partnerům nekecám, tak by tak vypadala většina mojich sexuálních zkušeností. Až na pár výjimek, kteří měli sex jako prioritu.
Pokud některý chlap nemá sex jako pointu svého života, tak to pak může sklouznout k takovému vseobecnemu placani. On je spokojený, ženská nabručená, oni předehru nepotřebují k uspokojení. Proto je důležité mluvit a říct si to. Ne jednou, vracet se k tomu. Takhle se dá z dost neotesaneho kamene vybrousit diamant.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35490
8.10.24 06:34

Základ je komunikace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
8.10.24 07:19

Můžeš si s ním promluvit, ale pokud to má takhle, tak počítej s tím, že z něj žádnej nabušenej píchač stejně nikdy nebude. Trochu se to na čas zlepší a pak to bude tam, kde je to teď. Ty dřív nebo později potkáš někoho, kdo tě pořádně odjede a bude vymalováno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
8.10.24 08:22

Tak on ti v podstatě v začátku vztahu řekl, že ho nebaví orál a jde mu jen o ten akt, takže předělávat ho spíš povede k hádkám ve stylu „já jsem ti to říkal“. Zkusit to můžeš, ale osobně si nemyslím, že chlap, co mu vyhovuje jít rovnou na věc, se pod tvým vedením změní v pozorného předehrového krále. Bohužel. Takže jedině upřímně naférovku, ztratit nemáš jaksi co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
8.10.24 08:26

Sakra…

Občas se tady cítím jak ubožák a občas jak největší borec.

Aby se mi partnerka neudělala se mi nestalo hodně, ale hodně dlouho. bral bych to dost jako selhání. Jen mě sere, že pak často měním prostěradlo:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
André Helmutovsky
8.10.24 08:35
@Anonymní píše: Více

Proč by ti měl dělat nějaké předehry? Máš se dodělat sama. Je doba emancipace. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
André Helmutovsky
8.10.24 08:38

Neexistuje nekonečné množství poloh, nakonec budete stejně střídat 2-3 oblíbené a to je skoro jako jedna poloha. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
12741
8.10.24 10:18

Jediná cesta je promluvit si. Sdělit mu, co Ti vadí a chybí. Jak jinak bys to chtěla. A uvidíš, jak bude reagovat, jestli se něco změní, případně na jak dlouho.
Jsi mladá, nemáš důvod ztrácet čas s někým, kdo se chová v tomto směru sobecky anebo s kým nejste kompatibilní, protože tuto oblast nejde ve vztahu úspěšně „outsourcovat“.

Kdysi jsem se právě proto, že chlap byl kopyto v posteli a ani promluvy nezabraly, rozešla. Vůbec to nepobral, přitom jsem byla otevřená, IMHO tedy férová (jen občas fňukal, že je špatnej v posteli, ale spíš proto, že čekal, že ho budu přesvědčovat o opaku, než proto, že by byl vážně připravený cokoli měnit).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12544
8.10.24 10:55
@Anonymní píše: Více

Soulad v sexu je top dulezity takze mas velky problem nee ze nemas..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15661
8.10.24 13:07

Když chlap stojí v posteli za houby a sex mu vlastně nic moc neříká, tak pochybuju o tom, že by se to změnilo… :think:
Sloužíš mu jen na to, aby se udělal.
Nic bych nepředstírala a narovinu s ním o tom hodila řeč.
Jsi mladá a máš to ráda a je jen otázkou času, jak dlouho tě to s ním takhle bude ještě bavit… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2284
8.10.24 14:18

Jediná možnost je „jaké si to uděláš, takové to máš“. prostě o tom mluvte a mluvte o tom, co komu vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andree Helmutovskij
8.10.24 15:20
@Černá Madonna píše: Více

Já myslim, Detso, že je to malinko složitější všecko :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie