Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Prosím tě a ty máš nunu doma? Manžel jí dens viděl ve městě,říkal že neskutečně drncala. Tak jí nechce a já sama nevím,zda mi příjde praktická.Chtěla jjsem golfáč ať má pohodlné spaní,malý tam bude spát celé léto.Sive nová nuna jde polohovat líp,ale nožky furt visí.A taky jsem chtěla ať má sříšku která jde sklopit proti slunci a taky nic.Dívala jsem se na bazoš na Hauck concord a přišel mi fajn a praktičtější.Jenže Nuna zas hezčí.A taky nevím zda jí tolik využiji.Jsem už stoho blázen.
steka píše:
Prosím tě a ty máš nunu doma? Manžel jí dens viděl ve městě,říkal že neskutečně drncala. Tak jí nechce a já sama nevím,zda mi příjde praktická.Chtěla jjsem golfáč ať má pohodlné spaní,malý tam bude spát celé léto.Sive nová nuna jde polohovat líp,ale nožky furt visí.A taky jsem chtěla ať má sříšku která jde sklopit proti slunci a taky nic.Dívala jsem se na bazoš na Hauck concord a přišel mi fajn a praktičtější.Jenže Nuna zas hezčí.A taky nevím zda jí tolik využiji.Jsem už stoho blázen.
někde jsem slyšela že hauck už nejde sehnat pokud ho nemají na skladě..ale zda to je pravda nevim ![]()
včera jsme si s kamarádkou říkaly že prostě neexistuje ideální kočár každý má něco
…asi nějaký navrthneme co holky? ![]()
Myslím si , že neexistuje golfáč,který by nedrcal teda pokud by neměl nafukovací kolečka. A taky z mého pohledu golfáč slouží jako druhý kočárek a proto byl takto navržen, ( hlavně, aby byl skladný, lehký snadno přenosný atd. )a tudíž nemůžeme po něm, chtít Aby měl to co klasický hluboký kočárek … To by už zase nebyl ten Golfáč! ![]()
cetinka píše:
Myslím si , že neexistuje golfáč,který by nedrcal teda pokud by neměl nafukovací kolečka. A taky z mého pohledu golfáč slouží jako druhý kočárek a proto byl takto navržen, ( hlavně, aby byl skladný, lehký snadno přenosný atd. )a tudíž nemůžeme po něm, chtít Aby měl to co klasický hluboký kočárek … To by už zase nebyl ten Golfáč!
to je sice pravda…ale kdyby takovej golfáč existoval stejně bych si jel koupila… i když je to jako druhý kočár ![]()
souhlasím s Cetinkou
Každopádně pokud bych si nebyla jistá, bych hledala ten co mi bude sympatičtější
Bogey píše:
nemusí být nafukovací stačí gumové..a to má málo který …
Jenže u těch gumových koleček je problém, že se do nich dělají slušné díry od kamínků
…obzvlášť teď po zimě(z těch štěrkových posypů)Člověk si nevybere, vždycky bude muset něco oželet.
Steko koukni na tento kočárek má i polohování nožiček cena je ale trošku jiná a je to úplná novinka z veletrhu
NAVINGTON SCOONER
Myslím, že by mohl splňovat požadavky. Na praktičnost asi nej co jsem četla. Já brala casualplay s4 zaujal mě vzhled, ale v závěru se okouká a potom už uvidíš jen to špatné. Věř že vím o čem píši.
chaala píše:Bogey píše:Jenže u těch gumových koleček je problém, že se do nich dělají slušné díry od kamínků
nemusí být nafukovací stačí gumové..a to má málo který …
…obzvlášť teď po zimě(z těch štěrkových posypů)Člověk si nevybere, vždycky bude muset něco oželet. [/ci
Neloš píše:
souhlasím s CetinkouKaždopádně pokud bych si nebyla jistá, bych hledala ten co mi bude sympatičtější
jj …
idealni kocar neexistuje, protoze mame kazda jine pozadavky ![]()
pro mne je u golfek hlavni skladnost a lehkost… na ostatni mam sportak.
Holky prosím nánožník u nuny je jako ten fusák? Mám ho kupovat nebo je to zbytečné a postačíme s dekou ![]()
ted už určitě s dekou, fusak(nánožník), není nejdelší. a nebo nánožník od emitexu
vydra01 píše:
ted už určitě s dekou, fusak(nánožník), není nejdelší. a nebo nánožník od emitexu
děkuji moc