Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Nuna Pepp?
Přidejte zkušenost s Nuna PeppObjednávála si na netu? Zkus zjistit, jestli mají kamennou prodejnu a zajet tam s tím. Jestli nemají, tak holt budeš muset riskovat poslání. Proto sem si ji kupovala v normálním obchodě. Nebo to chce někoho šikovného, kdo ti to tam přiděla.
A nechápu proč se teda nepřiznájí, alespoň bys věděla jak se to stalo - jestli to braly moc hrubě, nebo třeba při skládání se to udělalo… Ale to už asi nezjistíš, když ti to zapíraji.
Díky, za radu -už se mi naštěstí zadařilo to nasadit, tak uvidíme jestli to bude držet, nebo se ten jezdec zase oddělí
Posílat se mi právě taky moc nechce, ale obávám se, že jde jen o e-shop tak musím zaklepat, že ted to drží:))Taky by mě zajímalo, proč 2 starý kozy se nedokážou přiznat jak malý děti, když jsem jim říkala, že to jen potřebuju vědět kvůli reklamaci-jestli to urvali, nebo se to pod lehkou váhou urvalo samo a je to nějaký zip zmetek.
No uvidím časem…
Uvazuji o koupi tohoto kocarku verze 2012 - nevidela jsem jeste nazivo (zkousela jsem jen 2011) tak bych se chtela zeptat na vase poznatky ohledne: 1) polohovani nozicek - kdyz vam ditko usne neplandaji tam nozicky? 2)je kosik opravdu vetsi nez u 2011? (ten mi prisel dost maly, ze se tam nic nevleze) 3) vleze se do kocarku 2,5lete dite s fusakem? Zadova operka mi podle obrazku pripada uzka. Moc dekuji za info a preji prijemne jezdeni ![]()
Odpoved na par dotazu. Precti si zpetne par stranek a projdi fotoalba a mas odpoved. ![]()
polohovani nozicek nic moc, viz fotoalbum.
Kosik je vetsi nej puvodni verze jeste pred 2011, takze velikost 2011 a 2012 je stejna
delka zadove operky je „standartni“ bych rekla pro golfky. Chces-li delsi musis kouknout po sportaku.
A vejit se 2,5 lete dite s fusakem, tezko rict jake ma miry. Syn 20m 12kg cca 98cm by se tam s fusakem vesel, hlavicka v sede couha tak 2cm v polosede vubec pac si udela pohodli a v leze nejezdi, nesnasi to a tam je to s hlavickou popravde horsi.
Kazdopadne 2,5lete dite vkocarku na spanek
s tim asi nepocita uz zadny vyrobce i kdyz jsou do 3let
nevim jak u vas ale ja nuny uz vozim spis jen jako nouzovku kdyby nechtel chodit jinak uz pekne posvejch
Hezký den, chci se vás zeptat, kdo má original fusak/nánožník na nunu 2012, jak se ten nánožník dá připevnit? lze to nějak i bez té jakoby podložky? nebo se musí nánožník dát s tím spodkem? (prostě bude to jako fusak s ohrnutým vrchem). Doufám, že jsem to popsala trochu srozumitelně. Jde mi o to, že mám kočárek teprve objednaný i s tím original nánožníkem, ale nějak nikde nevidím, jak to vypadá v kočárku a jestli bude třeba dokoupit ještě nějaký univerzální nánožník a ten original mít jen na zimu…Díky za odpověď. Táňa
Ahojte, chcem sa opýtať ci je vhodný aj pre male 5mesacne babo, tiež zvažujem kupu tohto kocárika…da sa dat do uplneho lahu???
Takže mohla by som dat do neho aj mojho maleho, a ma aj okienko na vrchu??
Já v Nuně začala vozit taky 5 měsíční miminko, ale jen v NC .Na každodenní ježdění je ještě v hluboké korbě. Ale moc se ji tam líbí, protože z ní aspoň něco vidí. Okénko navrchu je, ale já teda na ní nevidím.
Mohla. Okýnko mají jen verze 2012, ale pozor, jen nějaké barvy
No moj sa už do vanicky nezmesti, mame casualplay S4…a sporták sa mi zda byt na neho prílis velky…
Okynko na Nuna je na prt, ale je tam
Jen teda pro upozornění, aby člověk nečekal, že na dítko uvidí…vidí prt ![]()