Nuna Pepp 2012

• Fotoalbum (162)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1254
8.7.12 16:43

Objednávála si na netu? Zkus zjistit, jestli mají kamennou prodejnu a zajet tam s tím. Jestli nemají, tak holt budeš muset riskovat poslání. Proto sem si ji kupovala v normálním obchodě. Nebo to chce někoho šikovného, kdo ti to tam přiděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
8.7.12 16:45

A nechápu proč se teda nepřiznájí, alespoň bys věděla jak se to stalo - jestli to braly moc hrubě, nebo třeba při skládání se to udělalo… Ale to už asi nezjistíš, když ti to zapíraji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
frrrnda
8.7.12 17:46

Díky, za radu -už se mi naštěstí zadařilo to nasadit, tak uvidíme jestli to bude držet, nebo se ten jezdec zase oddělí :(Posílat se mi právě taky moc nechce, ale obávám se, že jde jen o e-shop tak musím zaklepat, že ted to drží:))Taky by mě zajímalo, proč 2 starý kozy se nedokážou přiznat jak malý děti, když jsem jim říkala, že to jen potřebuju vědět kvůli reklamaci-jestli to urvali, nebo se to pod lehkou váhou urvalo samo a je to nějaký zip zmetek. :twisted: No uvidím časem…

• Citovat
  • Upravit
iivetka
8.7.12 22:34

nekolik dotazu :-)

Uvazuji o koupi tohoto kocarku verze 2012 - nevidela jsem jeste nazivo (zkousela jsem jen 2011) tak bych se chtela zeptat na vase poznatky ohledne: 1) polohovani nozicek - kdyz vam ditko usne neplandaji tam nozicky? 2)je kosik opravdu vetsi nez u 2011? (ten mi prisel dost maly, ze se tam nic nevleze) 3) vleze se do kocarku 2,5lete dite s fusakem? Zadova operka mi podle obrazku pripada uzka. Moc dekuji za info a preji prijemne jezdeni :-)

• Citovat
  • Upravit
11933
9.7.12 08:39

Odpoved na par dotazu. Precti si zpetne par stranek a projdi fotoalba a mas odpoved. :mrgreen:
polohovani nozicek nic moc, viz fotoalbum.
Kosik je vetsi nej puvodni verze jeste pred 2011, takze velikost 2011 a 2012 je stejna
delka zadove operky je „standartni“ bych rekla pro golfky. Chces-li delsi musis kouknout po sportaku.
A vejit se 2,5 lete dite s fusakem, tezko rict jake ma miry. Syn 20m 12kg cca 98cm by se tam s fusakem vesel, hlavicka v sede couha tak 2cm v polosede vubec pac si udela pohodli a v leze nejezdi, nesnasi to a tam je to s hlavickou popravde horsi.
Kazdopadne 2,5lete dite vkocarku na spanek :think: s tim asi nepocita uz zadny vyrobce i kdyz jsou do 3let
nevim jak u vas ale ja nuny uz vozim spis jen jako nouzovku kdyby nechtel chodit jinak uz pekne posvejch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
iivetka
9.7.12 12:19

Ok, diky moc za odpovedi :-)

• Citovat
  • Upravit
Tabar
13.7.12 15:05

Original fusak/nánožník

Hezký den, chci se vás zeptat, kdo má original fusak/nánožník na nunu 2012, jak se ten nánožník dá připevnit? lze to nějak i bez té jakoby podložky? nebo se musí nánožník dát s tím spodkem? (prostě bude to jako fusak s ohrnutým vrchem). Doufám, že jsem to popsala trochu srozumitelně. Jde mi o to, že mám kočárek teprve objednaný i s tím original nánožníkem, ale nějak nikde nevidím, jak to vypadá v kočárku a jestli bude třeba dokoupit ještě nějaký univerzální nánožník a ten original mít jen na zimu…Díky za odpověď. Táňa

• Citovat
  • Upravit
kettinka
16.7.12 08:34

Je aj pre male babätká???

Ahojte, chcem sa opýtať ci je vhodný aj pre male 5mesacne babo, tiež zvažujem kupu tohto kocárika…da sa dat do uplneho lahu???

• Citovat
  • Upravit
1254
16.7.12 08:52

Ano, jde do úplného lehu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kettinka
16.7.12 08:56

Takže mohla by som dat do neho aj mojho maleho, a ma aj okienko na vrchu??

• Citovat
  • Upravit
75
16.7.12 09:03

Já v Nuně začala vozit taky 5 měsíční miminko, ale jen v NC .Na každodenní ježdění je ještě v hluboké korbě. Ale moc se ji tam líbí, protože z ní aspoň něco vidí. Okénko navrchu je, ale já teda na ní nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
16.7.12 09:04

Mohla. Okýnko mají jen verze 2012, ale pozor, jen nějaké barvy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kettinka
16.7.12 09:06

No moj sa už do vanicky nezmesti, mame casualplay S4…a sporták sa mi zda byt na neho prílis velky…

• Citovat
  • Upravit
14552
16.7.12 10:10

Okynko na Nuna je na prt, ale je tam :lol: Jen teda pro upozornění, aby člověk nečekal, že na dítko uvidí…vidí prt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
25.7.12 09:55

Tady je Nuna Nuna levně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie