Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Vôbec nemusí byť tehotná…mne sa to stalo tiež a doktor mi povedal, že je to len nižšie položenou sliznicou tak sa nemám stresovať kvôli tomu ![]()
Ahoj tak poslušně hlásím menstruace se dostavila a kroužek je zaveden. mám ho tam deset minut a nic necítím tak nevím, jestli je to dobře nebo ne
ale pokud to bude takto v pohodě tak to bude bomba
no uvidíme
Tak se hlasím po 4 dnech. je to bomba. vůbec o něm nevím, žádné problémy nemám jako po prášcích tak jsem maximálně spokojená. ![]()
Nojjo ty pesimistko..ja pristi ctvtek taham…a pak zase za tyden strcim novej..
jaky jsi mela problemy po tabletkach???
@Terkams Díky za názor, já nad ním uvažuju, ale ještě mám čas, protože zatím kojím. Mám ale strach, aby mi nevypadával, no uvidíme. Jsem ráda, že tu čtu taky pozitivní ohlasy na ten kroužek.
@sikorka toho jsem se bála taky a je fakt, že veškerými nervami se mi opozdila menstruace a musela jsem zavádět i přes a nevypadává vůbec i když to mám dost silné tak se toho neboj
@zuka1984 díky Zuko tak zatím ho ještě mít nebudu, závisí to na kojení, ale už ted přemýšlím, co pak až dokojím. Hlavně, aby to bylo spolehlivé - už mám dvě děti a další neplánuju ![]()
@sikorka Určitě nevypadne
Já si to první týdny neustále kontrolovala, taky jsem měla hrozný strach, každý wc jsem kontrolovala jestli je na místě…dnes si ho nandám a za tři týdny mi kalendář připomene si ho vyndat a celou dobu si na něj ani nevzpomenu, maximálně ho při některých polohách vyndavám při sexu
Fakt nemůžu říkat nic než chválu. Protože až díky nuvaringu jsem byla schopná začít hubnout to, co jsem od počátku braní antikoncepce v práškach nabrala, díky stresu, problémy se žaludkem atd.. při silnější hormonální to nešlo za žádnou cenu.
No já mám akorád obavy z toho že se mi rozhodí cyklus když jsem si ho musela zavádět i přes menstruaci(opozdila se mrcha o týden) a vlastně za dva týdny ho vytahuju a pak mám menstruovat znovu v pauze tak jsem zvědavá
Holky s. o.s. nevim co se děje. mám ho první měsíc a jsem v půli cyklu a začala jsem silně krvácet. nevíte čím by to mohlo být?
Nemela jsi horecku???me se to stalo po horecce..byla jsem u dr a dobry.prej je to z toho, ze mi poklesla hladina tech hormonu
@steveka prave ze mi nic neni jen zniceho nic krvacim a v letaku je: pokud zacnete krvacet pouzijte menstruacni vlozku ![]()