Objednávka Disney.co.uk

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12185
22.11.14 22:43

@terinka4444 je, my si s mamkou posilame balicky jen opravdu malo, jen takove drobnosti k vanocum ci narozeninam a vzdy jen do tech 2 kil a bez pojisteni. Takze se to cenove da. Jinak kdyz si chceme dat neco vetsiho, tak to proste vzdy pocka, az dorazim do CR. Bohuzel ted dlouho nepojedu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
22.11.14 22:44

Něco jako tohle http://www.nakupynemecko.cz/ a když vezmete od každého dva kusy a po jednom je tady prodáte s přirážkou, krapet vyděláte, za chvíli začne to pravé vánoční frozen šílenství :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
22.11.14 22:45
@trpaslinka píše:
@terinka4444 je, my si s mamkou posilame balicky jen opravdu malo, jen takove drobnosti k vanocum ci narozeninam a vzdy jen do tech 2 kil a bez pojisteni. Takze se to cenove da. Jinak kdyz si chceme dat neco vetsiho, tak to proste vzdy pocka, az dorazim do CR. Bohuzel ted dlouho nepojedu :nevim:

mně to povídej, já si našla na ebay luxusní džíny, džíny mých snů, postě to, co jsem vždycky chtěla a nevěřila, že by se dalo koupit. A smůla, prostě to do Čech nedostanu, i kdybych se rozkrájela :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
22.11.14 22:47

@terinka4444 nepoletim. Nasi budou na vanoce na dovolene a tak bych v CR nemela co delat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
22.11.14 22:49

I kdyz ted me napada, mam kamaradku, co jezdi vetsinou na vanoce domu.. zjistim, jestli nepoleti a pripadne by nekomu mohla dovezt :think:

@terinka4444 jake dziny? nekteri prodejci na ebay dodavaji i do CR. Ja takhle rodine nejednou neco objednala na ebay s moznosti dodani do CR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
22.11.14 22:51
@trpaslinka píše:
I kdyz ted me napada, mam kamaradku, co jezdi vetsinou na vanoce domu.. zjistim, jestli nepoleti a pripadne by nekomu mohla dovezt :think:@terinka4444 jake dziny? nekteri prodejci na ebay dodavaji i do CR. Ja takhle rodine nejednou neco objednala na ebay s moznosti dodani do CR.

Nepošlou, psala jsem, prosila, i bych zaplatila 20 liber poštovné, klidně :mrgreen: ale odpověď byla, že ne. Ale byly tedy, pořád je na tom obrázku vidím :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
22.11.14 22:53

@terinka4444 kdybys nekdy mela podobny problem a nevadilo by Ti to postovne, dej vedet, preposlala bych. Jen s platbou by to bylo slozitejsi. Ja uz nemam v CR ucet. Nejak mi to zralo penize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
22.11.14 22:54

To jsi moc moc hodná, ukládám si tu hluboko do paměti. A děkuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
23.11.14 00:16

Do německého disney store mam slevovej kupon na 5E… kdyby mnel někdo zajem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák