Objednávky v Německu nebo Británii

237
30.5.12 11:14

Objednávky v Německu nebo Británii

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jak složité je objednání zboží z ciziny. Jde mi hlavně o oblečení, popř. jaké máte oblíbené eshopy, které zasílají do ČR. Mám víc dětí a oblečení potřebujeme docela dost.
Předem děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65400
30.5.12 11:17

Já tady…
http://www.sportsdirect.com/
ale přes jednu maminku,co bere hromadně objednávku a dělíme si poštovné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
30.5.12 11:19

Děkuju za odpověď. Ale tohle právě nechci. Chtěla jsem si sama zboží zaplatit a nechat poslat domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
30.5.12 11:25
@Gret píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jak složité je objednání zboží z ciziny. Jde mi hlavně o oblečení, popř. jaké máte oblíbené eshopy, které zasílají do ČR. Mám víc dětí a oblečení potřebujeme docela dost.
Předem děkuji za odpovědi.

Nic mi na tom neprijde, bezne tam nakupuju pro sebe spodni pradlo, pro dceru treba latkove plenky. Zaplatim kartou a to je cele.

• Citovat
  • Upravit
5911
30.5.12 11:34

eshopů je hodně a osvědčilo se mi platit kartou, dodávka je rychlejší. převod z účtu na účet trvá dlouho :roll: :mrgreen:
pokud vím, v německu mají eshopy i obchody jako adler, hm a tak dále

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kukina15
3.6.12 14:38

Priznive ceny maji na http://www.clothingattesco.com/ - postovne 5liber.

• Citovat
  • Upravit
7.4.14 19:07

Balíky z EU

Ahoj, oživuji diskuzi. Chci se jenom ujistit, jestli jste z balíků zaslaných z EU nemuseli odvádět nějaké daně apod. Četla jsem na stránkách pošty, že z eu to doručují rovnou, ze třetích zemí to podléhá celnímu řízení a dph. Souhlasí? PS: Řešili jste někdy vracení zboží do zahraničí? Jak to proběhlo? Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
7.4.14 20:07

Nedavno jsem objedavala pres nemecky amazon a zadnou dan jsem neplatila. S vracenim zbozi nemam zkusennost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.4.14 20:21

EU - zadne dane, ani clo
treti zeme (Cina) - jak kdy, obcas zbozi odchytnou celnici a pak se plati clo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
7.4.14 20:22

Objednáváme celkem pravidelně /jeden balík týdně není vyjímkou/ jak z Anglie, Německa či Itálie a daň se opravdu neplatí. Pouze ze třetích zemí (např. z Číny - tam se to většinou řeší tím, že se na balík napíše dárkový předmět za směšnou cenu a clo se neplatí). Manžel posílal na opravu čtečku knih a vyřízení bylo v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.4.14 21:42

TAk díky moc za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
8.4.14 02:03

Jinak ja posilam z usa do cr kazdy tyden x baliku jako darek a jeste nikdo dan ani clo neplatil ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák