Objevení // září 2011, přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8265
7.11.11 14:36
pajaja20 píše:
werunqa píše:
pajaja20 píše:
werunqa píše:
pajaja20 píše:
werunqa píše:
Maddison píše:
lísteček píše:
a co se ji narodilo??? treba to ma vliv na pohlavi :-) hi hi :lol:
Kluk jako buk :srdce:
nee, nám všichni předpovídají kluka kvůli tomu masu!!A taky že jsem na začátku byla hodně na kyselý…ale my chceme holčičku.. :huban:
Já chci taky holčičku, ale na UTZ mi řekla, že tam asi vidí růst camprdlika. Taky jsem měla chuť na kyselý, ale i na sladký. Jím všechno co se dá.
Já sladký vůbec-na to jsem nebyla ani před těhu ani teď.Spíš jím málo-na to, že jsme na to 2-ale nemůžu si pomoct.Dřív jsem snědla na snídani i 4 rohlíky-a teď sotva 2 a připadám si jako bych snědla koně.. :think:
Já teda nikdy nesnídala, neměla jsem chuť, ale teď kdybych se nenasnídala, tak asi pojdu hladem :think:
Taky jsem na to nikdy nebyla naučená, ale teď od posledního zaměstnání jsem se to naučila bleskurychle.. :pankac: No nejhorší bude ten test na těhu cukrovku…na lačno.. :poblion:
Tak toho se bojím taky. Jak bez jídla, tak bez pití necitové a k tomu ještě tak dlouho

Myslíš, že sebou můžeš mít na pití černý čaj-nebo aspoň tak jsem to slyšela…No já od tamtud myslím poletím do prvního obchodu, co uvidím :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
7.11.11 14:37
werunqa píše:
pajaja20 píše:
werunqa píše:
pajaja20 píše:
werunqa píše:
pajaja20 píše:
werunqa píše:
Maddison píše:
lísteček píše:
nee, nám všichni předpovídají kluka kvůli tomu masu!!A taky že jsem na začátku byla hodně na kyselý…ale my chceme holčičku.. :huban:
Já chci taky holčičku, ale na UTZ mi řekla, že tam asi vidí růst camprdlika. Taky jsem měla chuť na kyselý, ale i na sladký. Jím všechno co se dá.
Já sladký vůbec-na to jsem nebyla ani před těhu ani teď.Spíš jím málo-na to, že jsme na to 2-ale nemůžu si pomoct.Dřív jsem snědla na snídani i 4 rohlíky-a teď sotva 2 a připadám si jako bych snědla koně.. :think:
Já teda nikdy nesnídala, neměla jsem chuť, ale teď kdybych se nenasnídala, tak asi pojdu hladem :think:
Taky jsem na to nikdy nebyla naučená, ale teď od posledního zaměstnání jsem se to naučila bleskurychle.. :pankac: No nejhorší bude ten test na těhu cukrovku…na lačno.. :poblion:
Tak toho se bojím taky. Jak bez jídla, tak bez pití necitové a k tomu ještě tak dlouho
Myslíš, že sebou můžeš mít na pití černý čaj-nebo aspoň tak jsem to slyšela…No já od tamtud myslím poletím do prvního obchodu, co uvidím :potlesk:

To nevím, sestřenice říkala, že nemohla pít vůbec nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
7.11.11 14:40
pajaja20 píše:
werunqa píše:
pajaja20 píše:
werunqa píše:
pajaja20 píše:
werunqa píše:
pajaja20 píše:
werunqa píše:
Maddison píše:
lísteček píše:
Myslíš, že sebou můžeš mít na pití černý čaj-nebo aspoň tak jsem to slyšela…No já od tamtud myslím poletím do prvního obchodu, co uvidím :potlesk:

Mě to říkala ségra-že jí říkaly, že si může vzít černý neslazený čaj… :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
7.11.11 14:46
werunqa píše:
pajaja20 píše:
werunqa píše:
pajaja20 píše:
werunqa píše:
pajaja20 píše:
werunqa píše:
pajaja20 píše:
werunqa píše:
Maddison píše:
lísteček píše:
Mě to říkala ségra-že jí říkaly, že si může vzít černý neslazený čaj… :nevim: :nevim:

Tak to opravdu nevím. Možná je to všude jiný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
7.11.11 14:46

No nic já letím tak se tu mějte a zítra ráno opět zde :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
7.11.11 14:51
pajaja20 píše:
No nic já letím tak se tu mějte a zítra ráno opět zde :lol: :mavam:

Ráno jo??to já ještě spinkám :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3189
7.11.11 16:56

Ahojky holky,

jsem v září po IVF a jsem těhotná 11 týden.Můžu se k Vám přidat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
7.11.11 17:07
Monrei píše:
Ahojky holky,jsem v září po IVF a jsem těhotná 11 týden.Můžu se k Vám přidat?

Vítej mezi námi a gratuluji!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3189
7.11.11 17:11
Aniska888 píše:
Monrei píše:
Vítej mezi námi a gratuluji!!! :kytka:

Děkuji.....byli jste někdo na časném screeningu?Já jdu tento týden ale nevím o co tam jde,jen krev HCG a nějaké další vyšetření :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
7.11.11 17:11
Monrei píše:

ahojky,
bahopřeji.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3189
7.11.11 17:14
werunqa píše:
Monrei píše:
ahojky,

děkuju :mrgreen: ,ty máš pěkou profilovku.....to je už velikán :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
7.11.11 17:15

Děvčatka asi je na to možná trochu brzy,ale už jste přemýšleli o jménech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
7.11.11 17:16
Monrei píše:
werunqa píše:
Monrei píše:
ahojky,
děkuju :mrgreen: ,ty máš pěkou profilovku.....to je už velikán :mrgreen:

Díky,má 6,3 cm a fotečku mám ze screeningu, na kterém jsem byla minulý týden v pondělí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
7.11.11 17:17
Aniska888 píše:
Děvčatka asi je na to možná trochu brzy,ale už jste přemýšleli o jménech?

My už máme jména vybrané-pro holčičku už snad 3 roky :lol: , pro kluka to bylo horší-skoro žádné se mi nelíbí…Můj chtěl, aby byl kluk po něm-Ladislav, ale to jsem razantně zamítla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3189
7.11.11 17:18
werunqa píše:
Monrei píše:
werunqa píše:
Monrei píše:
ahojky,
děkuju :mrgreen: ,ty máš pěkou profilovku.....to je už velikán :mrgreen:
Díky,má 6,3 cm a fotečku mám ze screeningu, na kterém jsem byla minulý týden v pondělí :palec:

To je pěkný ale to je z toho druhého vid?Já jsem v 11 týdnu takže to takhle velký cipísek ještě asi nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí