Objímá jiné děti, ale moc silně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tala20
28.1.24 20:00
@Jahru píše:
Radit, aby dítě těžce poranilo jiné dítě z důvodu objímaní je za hranou slušného chování a zdravého rozumu.

Jako matka jsi totálně selhala.

Učíš dceru aby se nebránila. Takže je Ti jedno, že ji bude ve škole osahávat nějaký deváťák. Ty jsi s tím v pohodě. Nezasáhneš když ji bude vedoucí sportovního kroužku hladit pod šaty. Když ji bude ohmatávat nějaký plesnivý dědek v tramvaji, ona se ani nehne. Protože Ty jsi ji naučila že se nemá bránit.

Tvá zásada slušné chování a zdravý rozum znamená: „Když tě dceruško někdo bude znásilňovat, podrž mu. A nikomu si nestěžuj, protože si za to můžeš sama. To Ti radí Tvá milující maminka.“

Fuj. Je mi z Tebe špatně. A Ty máš ještě tu drzost volat na mne admina???

Vždyť je úplně jedno, jestli si dítě nechá líbit osahávání od jiného dítěte, nebo od úchyla.

Příspěvek upraven 28.01.24 v 20:04

• Citovat
  • Upravit
30422
28.1.24 20:03

@Tala20 Koukám, že jsi dneska dávkování fakt nevychytal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9877
28.1.24 20:29
@Tala20 píše:
Jako matka jsi totálně selhala.

Učíš dceru aby se nebránila. Takže je Ti jedno, že ji bude ve škole osahávat nějaký deváťák. Ty jsi s tím v pohodě. Nezasáhneš když ji bude vedoucí sportovního kroužku hladit pod šaty. Když ji bude ohmatávat nějaký plesnivý dědek v tramvaji, ona se ani nehne. Protože Ty jsi ji naučila že se nemá bránit.

Tvá zásada slušné chování a zdravý rozum znamená: „Když tě dceruško někdo bude znásilňovat, podrž mu. A nikomu si nestěžuj, protože si za to můžeš sama. To Ti radí Tvá milující maminka.“

Fuj. Je mi z Tebe špatně. A Ty máš ještě tu drzost volat na mne admina???

Vždyť je úplně jedno, jestli si dítě nechá líbit osahávání od jiného dítěte, nebo od úchyla.

Příspěvek upraven 28.01.24 v 20:04

@admin - prosím o zablokování tohoto agresivního jedince. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20916
28.1.24 20:49

Dobrý večer @Tala20,

poprosil bych přestat s agresivním jednáním, téma se určitě dá vyřešit i klidně a bez osočování jiných.

Díky,
Matěj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15503
28.1.24 21:00
@mokkk píše:
@Lucy75 Takže není normální, když moje sedmiletá dcera obejme na ulici na přivítanou učitelku a asistentku ze školky a teď i třídní ze školy, protože je má ráda? Nikdy se nikdo netvářil, že by mu to vadilo. Já když dojdu do děcáku, tak mě děti taky objímají a to mě skoro neznají. Vždycky mi lidi přišli spíš potěšeni. Měla bych to zakázat? Může to být jiné tím, že žijeme na vsi?

A obejme tvoje dcera třeba 10× za den někoho o kdo o to nestojí, odstrcí jí, řekne jí nech mě být? Já osobně se rada objemu jen s některými lidmi z rodiny a par dobrými přáteli. Jinak o to nestojím a vadilo by mi kdyby mě třeba chtěla kolegyně v práci každý den obejmout. Člověk musí mít nějakou soudnost a dite ve 3tride už by mělo umět respektovat druhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí