Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Tala20 píše:
Jako matka jsi totálně selhala.Učíš dceru aby se nebránila. Takže je Ti jedno, že ji bude ve škole osahávat nějaký deváťák. Ty jsi s tím v pohodě. Nezasáhneš když ji bude vedoucí sportovního kroužku hladit pod šaty. Když ji bude ohmatávat nějaký plesnivý dědek v tramvaji, ona se ani nehne. Protože Ty jsi ji naučila že se nemá bránit.
Tvá zásada slušné chování a zdravý rozum znamená: „Když tě dceruško někdo bude znásilňovat, podrž mu. A nikomu si nestěžuj, protože si za to můžeš sama. To Ti radí Tvá milující maminka.“
Fuj. Je mi z Tebe špatně. A Ty máš ještě tu drzost volat na mne admina???
Vždyť je úplně jedno, jestli si dítě nechá líbit osahávání od jiného dítěte, nebo od úchyla.
Příspěvek upraven 28.01.24 v 20:04
@admin - prosím o zablokování tohoto agresivního jedince. Děkuji.
Dobrý večer @Tala20,
poprosil bych přestat s agresivním jednáním, téma se určitě dá vyřešit i klidně a bez osočování jiných.
Díky,
Matěj
@mokkk píše:
@Lucy75 Takže není normální, když moje sedmiletá dcera obejme na ulici na přivítanou učitelku a asistentku ze školky a teď i třídní ze školy, protože je má ráda? Nikdy se nikdo netvářil, že by mu to vadilo. Já když dojdu do děcáku, tak mě děti taky objímají a to mě skoro neznají. Vždycky mi lidi přišli spíš potěšeni. Měla bych to zakázat? Může to být jiné tím, že žijeme na vsi?
A obejme tvoje dcera třeba 10× za den někoho o kdo o to nestojí, odstrcí jí, řekne jí nech mě být? Já osobně se rada objemu jen s některými lidmi z rodiny a par dobrými přáteli. Jinak o to nestojím a vadilo by mi kdyby mě třeba chtěla kolegyně v práci každý den obejmout. Člověk musí mít nějakou soudnost a dite ve 3tride už by mělo umět respektovat druhé.
Jako matka jsi totálně selhala.
Učíš dceru aby se nebránila. Takže je Ti jedno, že ji bude ve škole osahávat nějaký deváťák. Ty jsi s tím v pohodě. Nezasáhneš když ji bude vedoucí sportovního kroužku hladit pod šaty. Když ji bude ohmatávat nějaký plesnivý dědek v tramvaji, ona se ani nehne. Protože Ty jsi ji naučila že se nemá bránit.
Tvá zásada slušné chování a zdravý rozum znamená: „Když tě dceruško někdo bude znásilňovat, podrž mu. A nikomu si nestěžuj, protože si za to můžeš sama. To Ti radí Tvá milující maminka.“
Fuj. Je mi z Tebe špatně. A Ty máš ještě tu drzost volat na mne admina???
Vždyť je úplně jedno, jestli si dítě nechá líbit osahávání od jiného dítěte, nebo od úchyla.
Příspěvek upraven 28.01.24 v 20:04