Oblečení na běžky LIDL

675
15.10.15 08:35

Oblečení na běžky LIDL

Příští týden budou mít v Lídlu oblečení na sjezdové lyžování. Potřebovala bych spíš oblečení na běžky, mývají tam i takové speciální oblečení nebo tohle je jediné lyžařské pro dospělé?? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5358
15.10.15 08:39

Na běžky můžete použít zimní běhací, to určitě budou mít taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
15.10.15 08:47

@masinka9 Díky, jde mi o to, abych třeba nepočkala a pak nezjistila, že už nic nebude, Je to jen na rekreační projížďky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56294
15.10.15 08:53

@herinkoj myslím, že tohle je na běžky moc teplé, nekupovala bych. Já nosím na běžky lehkou trekovou bundu :lol: Ale ta z lidlu se mi neosvědčila, je hrozně neprodyšná, po celodenním výletě jsem pod ní byla hrozně zpocená. Já si myslím, že za tuhle cenu se dá ve slevách a výprodejích sehnat mnohem kvalitnější oblečení ve sportu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
15.10.15 09:10

@herinkoj sportovní oblečení jsem v Lidlu koupila jen jednou, a vůbec se neosvědčilo. Materiál je divný, neprodyšný… Chtěla jsem vyzkoušet, mnoho lidi si to chválí, ale buď o kvalitním sportovním oblečení ani nechyrovali, nebo nesportují, jinak si to neumím vysvětlit… Na běžky jsem si pořídila Craft, používala jsem 4 roky aktivně a bez jediné vady s perfektními vlastnostmi. Teď po 2 leté pauze hodlám vytáhnout znova.
Zrovna u těch běžek bych moc nerozlišovala jestli je to rekreačně nebo závodně, protože u těch jsou termoregulační vlastnosti oblečení dost důležité, pokud si člověk nechce uhnat nemoc a sport si užít v suchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
15.10.15 10:01

@herinkoj
jako píše @neila byl na netu test oblečení z Lidlu. Je neprodyšné, což zrovna u běžek se spotíš není dobré.
Oblečení na lyže fakt ne, je dělané na to, že se téměř nehýbeš.
Na běžky zimní oblečení pro běhání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák