Obřízka u chlapců

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2614
19.1.18 16:46
@Mmsg píše:
Stejně asi musí jet do větší nemocnice, ale záleží na jejich možnostech. :(

Já se vždy dívám na profil, abych zjistil odkud účastnice je. V tom kraji jsem v druhé polovině roku 1996 pobýval, (proto jsem napsal ten nesmysl o mrazu přes -75° na Bečvách) zrovna ve městě, kde mají nejbližší nemocnici.

Tak jsem se podíval na internet ohledně té nemocnice, a zjistil jsem, že ona v současnosti patří Agelu. Na celý Agel mám svůj názor a jenom ten název slyším, tak se mi naježí chlupy na těle. Dobrovolně bych práh zařízení, které patří Agelu nikdy nepřekročil. Žel, v tom kraji patří Agelu většina větších nemocnic.

Tu na emiminu to vyjádřila nejlépe účastnice Elpiska, že Agel je především Továrna na peníze.

Lze to najít na této diskuzi:

https://www.emimino.cz/…agel-241805/

Žel, v tom kraji patří Agelu většina větších nemocnic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
28.2.18 09:50

Obřízka

Můžu poprosit o název ty mastičky synovi jsou tři a nepřesně vůbec. a na obřízku ho nechci dát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
28.2.18 09:53
@moncca72 píše:
Můžu poprosit o název ty mastičky synovi jsou tři a nepretahne vůbec. a na obřízku ho nechci dát
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
28.2.18 11:41

To vás do té obřízky někdo tlačí, jako kdysi zakladatelku tohoto vlákna, jejíž syn byl evidentně zcela nesmyslně obřezán? To, že ve třech letech nejde vůbec přetáhnout je zcela normální. Je třeba zjistit zda je to konglutinací, přirozeným zúžením nebo obojím. Ta mastička může nadělat více škody než užitku, zvláště, když se aplikuje neodborně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.18 00:26

@Romínaa Teď z druhé strany. Dnes jsem zjistila,že můj dobrý kamarád ma ze zdravotnich důvodů obrizku,protoze mel nejakej potize s mocovou trubici. Pry to nema zadne vyhody ani nevyhody, asi v jednom roku byl na operaci a od te doby byl asi dvakrat trikrat na reoperaci,protože mu to udelali nějak špatně. Pokaždé ho uspali,takze nic necítil a pry ho to nikdy nebolelo ani nepalilo. Takze tak) :D

• Citovat
  • Upravit
33315
25.6.18 19:07
@gin 124 píše:
Já se vždy dívám na profil, abych zjistil odkud účastnice je. V tom kraji jsem v druhé polovině roku 1996 pobýval, (proto jsem napsal ten nesmysl o mrazu přes -75° na Bečvách) zrovna ve městě, kde mají nejbližší nemocnici.

Tak jsem se podíval na internet ohledně té nemocnice, a zjistil jsem, že ona v současnosti patří Agelu. Na celý Agel mám svůj názor a jenom ten název slyším, tak se mi naježí chlupy na těle. Dobrovolně bych práh zařízení, které patří Agelu nikdy nepřekročil. Žel, v tom kraji patří Agelu většina větších nemocnic.

Tu na emiminu to vyjádřila nejlépe účastnice Elpiska, že Agel je především Továrna na peníze.

Lze to najít na této diskuzi:

https://www.emimino.cz/…agel-241805/

Žel, v tom kraji patří Agelu většina větších nemocnic.

Nikdy jsi v jejich nemocnini nebyl a hned haníš? Osobně zkusenost mám a nemůžu jim nic vytknout. Vzdycky profesionální péče, o s dětmi tam chodíme. Rozhodně lepší, než některé městské v okolí. A hlavně, vnímání nemocnic je hodně subjektivní záležitost. Ne vždy někomu sedne byť jen jedna sestra a hned bude roztrubovat, že ho tam chtěli téměř zavraždit. ;) Čekala bych od Tebe víc objektivity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
25.6.18 23:01

A kde ty ses ukázala na tomto vláknu. Já už jsem z vašeho kraje 20 let pryč a v nemocnici jsem tam byl pouze jedinkrát na Fifejdách, když mě v cenru Ostravy když jsem jel na kole srazilo auto, které jelo z vedlejší. Nakonec jsem to odnesl pouze zlomeným malíčkem na noze. Ten doktor mi řekl: "Vy jste dobrý, vás srazí auto a odnesete to pouze zlomeným malíčkem na noze. Ani mě to tam neogipsovali, pouze jsem měsíc kulhal.

To auto mělo karvinskou značku (ten řidič zbaběle ujel). Známý mi řekl, vůbec se nedivím, v karvinském okrese se řidičáky prodávají v papírnictví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
25.6.18 23:06

U nás v Rumburku ten špitál ani Agel nechce, ten si může vzít do správy jedině tak Rumburak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
25.6.18 23:17
@Tinuvien píše:
Nikdy jsi v jejich nemocnini nebyl a hned haníš? Osobně zkusenost mám a nemůžu jim nic vytknout. Vzdycky profesionální péče, o s dětmi tam chodíme. Rozhodně lepší, než některé městské v okolí. A hlavně, vnímání nemocnic je hodně subjektivní záležitost. Ne vždy někomu sedne byť jen jedna sestra a hned bude roztrubovat, že ho tam chtěli téměř zavraždit. ;) Čekala bych od Tebe víc objektivity.

Jinak vím odjinud, že seta Iveta přece jenomtrmácela s malým z Bečev do Čech za primářem Janečkem a vůbec toho nelitovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
25.6.18 23:18
@gin 124 píše:
Jinak vím odjinud, že seta Iveta přece jenom trmácela s malým z Bečev do Čech za primářem Janečkem a vůbec toho nelitovala.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
26.6.18 05:42
@gin 124 píše:
A kde ty ses ukázala na tomto vláknu. Já už jsem z vašeho kraje 20 let pryč a v nemocnici jsem tam byl pouze jedinkrát na Fifejdách, když mě v cenru Ostravy když jsem jel na kole srazilo auto, které jelo z vedlejší. Nakonec jsem to odnesl pouze zlomeným malíčkem na noze. Ten doktor mi řekl: "Vy jste dobrý, vás srazí auto a odnesete to pouze zlomeným malíčkem na noze. Ani mě to tam neogipsovali, pouze jsem měsíc kulhal.To auto mělo karvinskou značku (ten řidič zbaběle ujel). Známý mi řekl, vůbec se nedivím, v karvinském okrese se řidičáky prodávají v papírnictví.

Zase jsme u „jedna paní povídala“. Na Fifejdách mi dělali dost složitou operaci kloubu a už si zase mohu bezbolestně hopsat. Konkrétně na Bečvě nemocnici neznám, klidně je možné, že má špatnou pověst. Zase třeba od kamarádky vím, že řešit jakékoliv zdravotní potíže v Praze je průšvih, protože mají soukromé ambulance dost šíleně vstupní poplatky a ještě horší čekací lhůty.

Jinak řidičák má stejná pravidla všude v ČR. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
26.6.18 07:27

Spíš ten doktor žertoval, že poté, co mě na kole srazilo auto, jsem skončil s takovou banalitou. To, že v karvinském okrese prodávají řidičáky v papírnictví na to prohlácil tehdejší řeckokatolický ostravský děkan Vácha, nemám to ze své hlavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
2.7.18 20:30
@gin 124 píše:
Spíš ten doktor žertoval, že poté, co mě na kole srazilo auto, jsem skončil s takovou banalitou. To, že v karvinském okrese prodávají řidičáky v papírnictví na to prohlácil tehdejší řeckokatolický ostravský děkan Vácha, nemám to ze své hlavy.

A ve kterém to bylo roce? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
2.7.18 22:03

V Ostravě jsem bydlel pouze jediný rok. V roce 1997. Já bych tam bydlet i zůstal, ale když jsem se vrátil na loď, tak ta Ostrava pak pro mě byla hodně z ruky. Já potřebuju bydlet kousek od německých hranic. Stačí, že se mnohdy trmácím domů přes celé Německo a to bych se pak ještě trmácel přes celou ČR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
8.8.18 10:39
@gin 124 píše:
Jinak vím odjinud, že seta Iveta přece jenomtrmácela s malým z Bečev do Čech za primářem Janečkem a vůbec toho nelitovala.

Ano, teď jsme tam byli podruhé na kontrole, jsem z Bečev, jeli jsme za panem Janečkem do Ústí nad Orlicí(jen cesta tam 3 hodiny) a jsme moc rádi, že jsme na něj dostali konktakt. Jezdí za ním i z větších dálek. Syn je ušetřen od operace varlat, kdy muměly být zoperovány obě a s předkožkou to viděli jen na celkovou obřízku.
Předkožku ještě řešíme, možná nepůjde na operaci ani s tou, to se uvidí na další kontrole, a kdyby ano, nebyla by to celková, ale alternativa se zachováním předkožky. Přečetla jsem toho už opravdu hodně - a jen dle selského rozumu, každý orgán v těle má nějakou funkci, víc k tomu asi dodávat nemusím.
Kdo chce hledat jiné řešení, určitě najde. Neváhala bych se synem jet kamkoliv dál.
V nějakém příspěvku jsem četla, že na Bečvě je nemocnice? - Ne není tady žádná nemocnice, nejbližší nemocnice je ve Valašském Meziříčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty