Obřízka u chlapečků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2614
1.5.17 07:51

Mimoto se u nás už pár let proti HPV očkují i chlapci. Jenže žádný cirkumfetišista rozumný argument neuzná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.5.17 07:55

@gin 124 ano, nečtu vaše přízpěvky celé, to máte pravdu, protože mi už ze začátku přijdou útočné, nepřátelské a okopírované.
A kdo se má prodírat takovým textem? Neurážejte lidi a nenazývejte je krkavčími matkami, kdo si myslíte že jste? Pokud jste světaznalý, tak se trošku zamyslete nad svým chováním.
Jedna věc je, sdělovat lidem to, co jste prozkoumal, jestli jste tedy lékař nebo vědec, a poučit je, ale něco jiného je zveličovat to, a nazývat věci nepravými jmény. Většina lidí kolem mě jsou lidé vzdělaní, kteří, at už jakýkoliv mají původ, vědí také svoje. Ne nadarmo se tento zvyk dělal od pradávna, ještě před tím, než vůbec vznikl nějaký islám nebo křestanství.
Ti lidé věděli, proč to dělají - samozřejmě ted nemluvím o dívčí obřízce, která je uplně jiného původu…
Já žila 10 let v Anglii, obkolopený britskými židy, kteří jsou vzdělaní, úspěšní a morální lidé a pro své děti by dýchali.
Stejně jako já a můj manžel. A nedovolím aby jste mě tu zařazoval do krkavčích matek. Obřizku volím protože je to dle mě pro případného syna plus, a bude mi vděčný, stejně jako můj manžel je rád, že se nemusí zaobírat přetahováním ve sprše.
Děti, které jsem jako chůva vychovala, jsou šťastné a beztarostné a žádným komplexem netrpí, naopak.
Obřízka se nemá dělat u starších dětí, pak vznikají problémy, o kterých píšete.

Vždycky bude existovat určité procento mužů, kteří mají sexualní problém, až už kvůli čemukoliv. :nevim:

V některé z vašich minulých odpovědí, jste mě - už si nepamatuji jak přesně - nepřímo nazval naštvanou nebo frustrovanou ženou a psal jste tam něco o tom, z čeho to pramení.
To mě také pobouřilo a proto jsem začala reagovat. Já nejsem žádná frustrovaná žena, mák spokojený život, milujícího manžela a rodinu a nemám ráda, když se o lidech vyjadřujete jako o ovcích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
1.5.17 08:25

Ne nadarmo se tento zvyk dělal od pradávna, ještě před tím, než vůbec vznikl nějaký islám nebo křestanství.

To zvěrstvo páchal už člověk jeskynní a lidé i přes své vzdělání nepřestali být bestiemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24746
1.5.17 08:28
@Ghanaian Princess píše:
Ano pane, HPV je přenosný a přenašeči jsou i muži, kteří ovšem jsou JEN přenašeči. Očkování má význam pro dívky ještě před zahájením pohlavního styku.
Když už jsme u toho, nechat se napíchat rakovinou, když vakcína ještě ani není pořádně ověřená, za těch pár let, co se nechalo naočkovat pár holek, a nikdo neví, co to do budoucna udělá, to mi taky přijde na hlavu. S tím jste hotoví i hned že? Ženy mohou brat antikoncepci, dopovat se hormony, nechat se očkovat, nařezávat u porodu, nechávat si šahat do pochvy při prohlídkách, ale chudák chlap, aby mu náhodou nesáhli na nějakou předkožku. :mavam:

Mylíš se, tonsillcancer. 2/3 osob, s touto formou rakoviny, jsou muži.
Nechat si napíchat rakovinu nemá smysl komentovat. Doporučuji Ti zjistit si, co vakcína obsahuje.
Antikoncepci brát nemusíš, pokud nechceš, nikdo Te nenutí.
Očkovat taky ne.
Jak jinak chceš absolvovat gynekologickou prohlídku? Ale taky nemusíš, pokud nechceš.
A pokud by někdo sáhl mým synum na předkožku, s nekalym úmyslem je obřezat, zpřelamu mu/ji ruce. Výjimka medicínské důvody, pochopitelne.
Edit-pismenko

Příspěvek upraven 01.05.17 v 08:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.5.17 08:30

Kolobos sice znamená obřezaný, ale mám dojem, že je to ve smyslu slova jako zkrácený, kratší.. nikoliv znetvořený.
Mám vedle sebe řeckou kolegyni, která mi to zde přeložila. Já řecky nemluvím, a na internetu bych našla bůhví co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.5.17 08:43

Jak řekl Čapek, co člověk, to pravda.
Každý má svůj názor. Nechávám to být, stejně tu už dochází k nepříjemým dohadům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
1.5.17 08:49

Edit adminem- vulgární, nevhodné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6463
1.5.17 11:04
@Ghanaian Princess píše:
Můj manžel má sexy penis, vypadá to lépe, asi jako když si žena oholí a neoholí nohy, je to věc názoru.

Promin, takove srovnani je uplne mimo. Zasmala bych se, kdyby to nebylo k placi. Kdyz si zenska oholi nohy a pak se zmeni moda nebo jeji osobni vkus, tak se zase necha zarust.

Oholeni chlupu a uriznuti kuze jekrapet rozdil. A kdyby jen tak nejake kuze, ale zrovna takove ultracitlive, ktera ma specialni vyznam… :nevim:

Krom toho si o svem tele v pripade oholeni zenska rozhodne sama ze sve vule a neni zmrzacena jako bezmocne mimino.

Ja vim, ze jsou to silna slova a neposlouchaji se dobre, ale schvalne mi rekni, jaky rozdil je mezi obrizkou muzskou a zenskou - ktera je v civilizovanych zemich jako zmrzaceni povazovana zcela oficialne.
A verim, ze matky obrezanych holcicek si to taky obhaji, jak je to hygienicke, prospesne a mozna i sexy 8)
Co taky maji delat. Ja byt matkou anebo zmrzacenym klukem/holkou, tak si to taky nepripustim a budu se bit za to, jak je to super.

A nez jsem mela deti, docela jsem i s obrezanim pocitala, ptze kamarad se nechal obrezat jako dospelak a moc si to chvalil /jenze, celozivotne trpel na silene zanety, kdyby to mozna rodice resili - a ne hned chirurgicky, stacilo normalni pece, nemusel to pak vzit do ruky sam, verim ze po celozivotnim trapeni to pro nej pak byl raj/.

Ale co mam kluky, neumim si predstavit jim zasahnout takhle brutalne do tela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
1.5.17 11:48
@gin 124 píše:
Mimoto se u nás už pár let proti HPV očkují i chlapci. Jenže žádný cirkumfetišista rozumný argument neuzná.

Ockování na HPV je tak rizikové a jeho učinnost je natolik problematické že je lepší neočkovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24746
1.5.17 11:51
@MartinKa36 píše:
Ockování na HPV je tak rizikové a jeho učinnost je natolik problematické že je lepší neočkovat.

Zdroj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
1.5.17 12:13

@stock
http://articles.mercola.com/…iveness.aspx

Problém je v tom že výrobci léků nezveřejnují všechny data a neexistuje nezávislá studie

Tj.

• o kolik procent populace chytne danou nemoc, a jak klesne riziko nakazy diky ockování na HPV.
  • kolik procent z nakažených HPV má zdravotní problemy, a jaké.
  • Kolik procent naočkovaných má z vakcíny zdravotní problemy, a jaké.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
1.5.17 12:21
@stock píše:
Zdroj?

Ukradla jste mi to z huby. Tedy z klávesnice. Bez relevantního zdroje to neberu. Ale skutečně relevantní zdroj. Žádné JPP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
1.5.17 12:32
@MartinKa36 píše:
@stock
 http://articles.mercola.com/…iveness.aspx

Problém je v tom že výrobci léků nezveřejnují všechny data a neexistuje nezávislá studie

Tj.

• o kolik procent populace chytne danou nemoc, a jak klesne riziko nakazy diky ockování na HPV.
  • kolik procent z nakažených HPV má zdravotní problemy, a jaké.
  • Kolik procent naočkovaných má z vakcíny zdravotní problemy, a jaké.

Zadal jsem ten článek k posouzení německým kolegům. Aby ten dotyčný nebyl kryptocirkumfetišista.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
1.5.17 12:45
@Ghanaian Princess píše:
@gin 124 ano, nečtu vaše přízpěvky celé, to máte pravdu, protože mi už ze začátku přijdou útočné, nepřátelské a okopírované.
A kdo se má prodírat takovým textem? Neurážejte lidi a nenazývejte je krkavčími matkami, kdo si myslíte že jste? Pokud jste světaznalý, tak se trošku zamyslete nad svým chováním.
Jedna věc je, sdělovat lidem to, co jste prozkoumal, jestli jste tedy lékař nebo vědec, a poučit je, ale něco jiného je zveličovat to, a nazývat věci nepravými jmény. Většina lidí kolem mě jsou lidé vzdělaní, kteří, at už jakýkoliv mají původ, vědí také svoje. Ne nadarmo se tento zvyk dělal od pradávna, ještě před tím, než vůbec vznikl nějaký islám nebo křestanství.
Ti lidé věděli, proč to dělají - samozřejmě ted nemluvím o dívčí obřízce, která je uplně jiného původu…
Já žila 10 let v Anglii, obkolopený britskými židy, kteří jsou vzdělaní, úspěšní a morální lidé a pro své děti by dýchali.
Stejně jako já a můj manžel. A nedovolím aby jste mě tu zařazoval do krkavčích matek. Obřizku volím protože je to dle mě pro případného syna plus, a bude mi vděčný, stejně jako můj manžel je rád, že se nemusí zaobírat přetahováním ve sprše.
Děti, které jsem jako chůva vychovala, jsou šťastné a beztarostné a žádným komplexem netrpí, naopak.

Vždycky bude existovat určité procento mužů, kteří mají sexualní problém, až už kvůli čemukoliv. :nevim:

V některé z vašich minulých odpovědí, jste mě - už si nepamatuji jak přesně - nepřímo nazval naštvanou nebo frustrovanou ženou a psal jste tam něco o tom, z čeho to pramení.
To mě také pobouřilo a proto jsem začala reagovat. Já nejsem žádná frustrovaná žena, mák spokojený život, milujícího manžela a rodinu a nemám ráda, když se o lidech vyjadřujete jako o ovcích.

Je vidět, že jste zarytá a že vás jakékoliv protiargumenty vůbec nezajímají.

To je mi tedy supernámaha, ve sprše nebo při každém močení si stáhnout předkožku. Dnes je dokázáno, že ta obřízka je velké trauma i pro miminka. Ten váš argument je zcestný. A jsou to právě židovští psychiatři a psychologové, kteří prokazují, že je to pro miminko velké trauma.

A ty potíže při sexu kvůli amputaci předkožky? MIKROSKOP NELŽE!!!

Konkrétně? Kde jsem se o lidech vyjádřil jako o ovcích? Napsal jsem, že vás mám za odstrašující případ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
1.5.17 12:48
@Ghanaian Princess píše:
Jak řekl Čapek, co člověk, to pravda.
Každý má svůj názor. Nechávám to být, stejně tu už dochází k nepříjemým dohadům.

Pragmatismus Karla Čapka byl zcestný. O pak psal divadelní hry s dvojím koncem. Jenže realita nemá dvojí konec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí