Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@gin 124 píše:
Jako můj obřezaný strýc. Co je mu to platné, on chodí tak „čistý“, že by potřeboval na půl dne zavřít mezi ty velké mycí válce do automyčky. To by mu snad pomohlo.
LOL, pobavils me
@toooja píše:
A proto i veskere religie by meli byt uz zakazane.Je to jen blbost, hloupost a nevzdelanost.
Vy mi dáváte, sám jsem křesťanem a mám dokonce vystudovanou teologii. Proto je také rubrika „Obřízka a náboženství“ na mých osvětových webovkách poměrně rozsáhlá. Proto mám k té problematice blízko. Ona nejstarším nalezeném biblickém textu ta pasáž o nařízení obřízky není. Takže kdo ví, jak k tomu židé přišli. V Koránu se slovo obřízka vůbec nevyskytuje, není v něm ani jednou. Jsou indicie, že k fakticky povinnému prosazení obřízky došlo došlo u muslimů až 200 let po Mohamedově smrti. Je sice o ní v hadithech, jenže většina hadithů jsou stejné smyšlené báchorky jako katolické hadithy o svatých.
Křesťanství na rozdíl od židoství a islámu zavrhlo jak obřízku, tak zvířecí oběti, rituální zvířecí porážku a rituální potravní předpisy jako nepotřebný balast.
I ja jsem krestanka, ale prece myslim, ze ted religie jsou jen prekazkou k mirnemu souziti vsech narodnosti.Je to vse slozite.
Jste velmi vzdelany clovek, prijene cist Vase prispevky.
@toooja Pokud si myslíte, že náboženství by měla být zakázána, nejste křesťanka.
Ahoj, nevim jak je to s citlivosti penisu po obrezani, nejsem muz a nikdy jsem to nezazila, ale muj byvaly manzel byl obrezany a rozhodne s citlivosti nikdy problem nebyl, jeho citlivost byla nekdy az prilis velka, ![]()
Mozna je to individualni otazka, ktera nemusi mit zadnou spojitost s obrizkou, to ze ma nekdo problem po obrizce s citlivosti nebo neschonosti stoporeni nemusi vubec s obrizkou souviset, jsou i neobrezani impotenti. ![]()
Obrezani udajne neprenasi rakovinu delozniho cipku?! Vyhoda?!
@Terulka píše:
Obrezani udajne neprenasi rakovinu delozniho cipku?! Vyhoda?!
Článek ještě nemám dopřeložený, ale jde o nehorázný mýtus vymyšlený proobřízkovým fanatikem Dr Abrahamem Ravichem, židovského původu. Jiný židovský lékař, na rozdíl od Raviche, který byl nýmand, Dr Ernst Ludwig Wynder se toho na 6 roků chytl, jenže doznal, že se dopustil omylu dva před tím, než byl ten pseudovědecký mýtus odpískán. Tím se zachoval jako skutečný vědec.
Dr Wynder, který jako 16- ti letý kluk, měl to štěstí, že jeho rodina na poslední chvíli před křiťálovou nocí opustila Německo a opřestěhovala se do USA, kde posléze začal studovat medicnu, si ještě jako medik všiml vztahu mezi kouřením a rakovinou plic. Přesvědčil profesora Grahama, který byl velice silným kuřákem, aby ho pustil zkoumat jeho archiv, to se profesorovi Grahamovi vůbec nelíbilo, v době, kdy bylo kouření supermoderní, ale na konec na už nově promovaného Dr Wyndera dal, takže v roce 1952 oba přestali kouřit, jenže profesorovi Grahamovi už seknutí s cigaretama nemohlo pomoci, už měl, jak se později ukázalo, rozvinutou rakovinu plic a za pár měsíců na to zemřel.
Ten článek sice nedopřeložený, jenže podobné věci jsou i v jiných článcích.
http://www.obrizka-chlapcu-cz0.cz/…ho-cipku-4l/
http://www.obrizka-chlapcu-cz0.cz/…inou-zaludu/
http://www.obrizka-chlapcu-cz0.cz/…uje-hygienu/
LG Tonda Vlas
@Anonymní píše:
Ahoj, nevim jak je to s citlivosti penisu po obrezani, nejsem muz a nikdy jsem to nezazila, ale muj byvaly manzel byl obrezany a rozhodne s citlivosti nikdy problem nebyl, jeho citlivost byla nekdy az prilis velka,
Mozna je to individualni otazka, ktera nemusi mit zadnou spojitost s obrizkou, to ze ma nekdo problem po obrizce s citlivosti nebo neschonosti stoporeni nemusi vubec s obrizkou souviset, jsou i neobrezani impotenti.
I když obřízkuchtiví doktoři toto popírají, tak mikroskop nelže.
@gin 124 píše:
I když obřízkuchtiví doktoři toto popírají, tak mikroskop nelže.
Vsecny zeny take nemaji erotogenni zony na stejnem miste a jak je tedy mozne, ze jsou neobrezani muzi, kterym trva dlouho nez se jim penis vubec ztopori nebo nejsou schopni vyvrcholeni vubec a obrezani muzi, kteri s tim nemjai zadne problemy, ba naopak.
V podstate jsem videla i dokument kde obrezane somalske zeny popisovaly, ze zazivaji hezke pocity pri sexu, nejednalo se o zeny s faraonskou obrizkou samozreme.To je zivotu nebezpecne a v zadnem pripade nic takoveho nepodporuji. ![]()
Tam je ovsem i problem v tom, ze i kdyby ty zeny neco prozivaly, tak to na sobe nesmi nechat znat neb je to u nich vnimano jako nezadouci.
Prosim, pro vsechny dalsi z teto diskuse krome pana @gin 124 a pana @vojta 777 kteri by mi chteli take cucet na profil, mam ho zamceny, takze nema cenu me v teto veci navstevovat. Dekuji za soukromi.
Paní Terulko
sama jste mne k té věci dohnala, přesto že jsem počítačový předpotopní dinosaurus, který s počítačem umí málo, tak pro mne uzamčený profil neznamená vůbec nic:
Extra třída ![]()
10287 příspěvků
22.05.08 00:18 Čokoládu jsem si koupila včera a spucla jsem jí ještě než jsem dorazila z obchodu domu. ![]()
a
Extra třída ![]()
10287 příspěvků
22.05.08 00:20
My toho máme v plánu spoustu, jenže problém je, že ani tenhle byt neni náš.
Zatim máme na byt tak max. někde v horní dolní
To je jenom namátkou, takto dovedu přečíst i přes váš uzamčený profil každý příspěvek, který jste tu kdy napsala. Jenže proč bych to dělal? Pro mne by to bylo jen marnění času.
Já se jenom příkře stavím proti takovému zvěrstvu a bestialitě jako je mrzačení pohlavního orgánu chlapečků amputací předkožky. Na druhou stranu něco chápu, sám jsem to kdysi viděl zcela obráceně, když jsem měl vymytý mozek pseudovědeckou kryptonáboženskou cirkumfetišistickou propagandou, kterou je internet zcela zahlcen.
A mam obrezane oba kluky a nikdy se jim nikdo nesmal. Naopak vzdycky se vytahujou, ze nejdal docuraj. ![]()
Zalezi na tom jak to pozdeji tomu diteti asi podas, pokud mu budes rikat, ze o je neco divneho, tak by se za to mohl stydet a v tom pripade to ostatni vyiti a nejake to utahovani si z neho by mohlo nastat, pokud to budete brat jako naprosto normalni vec, nejspis to ani okoli resit nebude. ![]()
Takže paní Terulko, už vím wo co go, tento příspěvek je už 5 let starý, tedy ještě z doby, kdy mne ani nenapadlo, že se kdy budu takto stavět vůči zvěrstvu na chlapečcích, jako je jejich mrzačení pohlavního orgánu amputací předkožky. Sama jste mne na to upozornila svým mantáctvím.
Dnes znám spoustu trpících mužů, kteří kvůli tomu mají zničený sexuální život, a nenávidí kvůli tomu nejen své rodiče, ale i náboženství, které za to může.
V případě vašich synů za to asi může kryptonáboženská pseudověda, kterou jste si nechal vymýt mozek.
Tak jsem se podíval na to vlákno, a z toho co tam čtu, se mi obrací žaludek a chce se mi zvracet:
Např:
Pokud se nám podaří kluk, tak chceme obřízku taky. Jen mě vůbec nenapadlo, že by to mělo být tak drahé
Když něco zjistí, dej prosím vědět.
Chcete obřízku také? Pokud na svém vlastním těle, nic proti tomu. Jenže vy chcete takto znásilnit nemohoucího tvorečka a pošlapat jeho právo na tělesnou integritu. Každý, kdo toto dělá a něco žvaní o lidských právech je pokrytec toho nejtěžšího kalibru.
Terinka v mém případě zašťourala klackem ve vosím hnízdě.
A to nemate nic jineho na praci nez se plest lidem do zivota, nemaji snad lide moznost vlastniho nazoru, jestli se vam z toho chce zvracet, nectete to. ![]()
@gin 124 píše:
Tak jsem se podíval na to vlákno, a z toho co tam čtu, se mi obrací žaludek a chce se mi zvracet:Např:
Pokud se nám podaří kluk, tak chceme obřízku taky. Jen mě vůbec nenapadlo, že by to mělo být tak drahé
Když něco zjistí, dej prosím vědět.
Chcete obřízku také? Pokud na svém vlastním těle, nic proti tomu. Jenže vy chcete takto znásilnit nemohoucího tvorečka a pošlapat jeho právo na tělesnou integritu. Každý, kdo toto dělá a něco žvaní o lidských právech je pokrytec toho nejtěžšího kalibru.
Terinka v mém případě zašťourala klackem ve vosím hnízdě.
Navic, je zvlastni, ze me dokonce cesky lekar pracujici drive v africkem state obrizku doporucil, a nekolik dalsich ceskych lekaru take…
A projevit svuj nazor neni trestne, take vam nezazlivam ten Vas. A hlavne Vas kvuli nemu neurazim. Nikdo nevi jestli by ti obrezani muzi, kteri maji problemy s potenci tento problem nemeli i neobrezani. Protoze to se proste dokazat neda.