Obřízka u chlapečků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2614
1.3.17 23:48
@Vojta777 píše:
Postup při hygieně přirození u chlapců do 3 let v závislosti na vzdělání matek:
Základní vydělání 100,0% nesprávných odpovědí
Vyučena 43,5% nesprávných odpovědí
Středoškolské 19% nesprávných odpovědí
Docela pech, když se kluk narodí neschopné, negramotné, líné špindíře, co se navíc tahá s muslimy a bůhví s čím ještě. Paneláková lůza, co nechá dítě obřezat
na zaflusaný klinice jenom proto, že se o něj neumí postarat.

Poněkud drsný příspěvek, teď je otázka, jaký ty máš v té věci ánunk. Moc dobře vím, že v tomto dělají kopance i mnozí doktoři s odbornou atestací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
3.4.17 09:06

Můžete mi prosím dát odkaz na kliniku kde se dělá dívčí obřízka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
3.4.17 09:24
@MartinKa36 píše:

To přece není povolené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
3.4.17 09:33
@MartinKa36 píše:

Jezisi!!! :nevim: Mate rozum? Asi moc ne. chudak holcicka, ta by mela mit sanci mit jine rodice.
JEste jednou napisi o obrizce chlapcu:PROC???Stvoreni jsme tak, jak to MA BYT!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
3.4.17 09:34

A pokud je to religiozniho razu, zeptam:kde napsano, v Bibli, Tore nebo dalsich „svatych“ knihach, ze Buh sel a udelal sobe obrizku.JE prece chlapec. Kdyby to „chtel“u lidi-tak to ma i sam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
3.4.17 10:00
@gin 124 píše:
To přece není povolené.

Jste netolerantní xenofob a rasista když nedokážete tolerovat kulturní specifika jiných ras a náboženství… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
3.4.17 10:04

@toooja No v Bibli to zrovna je, Ježíš obřezán byl. Nicméně křesťanství na ní netrvá, tak nechápu, proč zmiňujete zrovna Bibli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
3.4.17 10:07
@toooja píše:
A pokud je to religiozniho razu, zeptam:kde napsano, v Bibli, Tore nebo dalsich „svatych“ knihach, ze Buh sel a udelal sobe obrizku.JE prece chlapec. Kdyby to „chtel“u lidi-tak to ma i sam.

Bůh je čirý duch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
3.4.17 10:13
@MartinKa36 píše:
Jste netolerantní xenofob a rasista když nedokážete tolerovat kulturní specifika jiných ras a náboženství… :mrgreen:

Tu je to jasná ironie, jenže na

http://community.netdoktor.at/…beschneidung

to od některých schytávám tak, že to myslí smrtelně vážně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
3.4.17 10:38

Pokud by se jednalo o zdravotní potíže tak asi jo. Jinak každý člověk má mít možnost volby a tím, že někdo nechá své dítě obřezat, mu tu volbu sebral. Už bylo napsáno dost hloupostí ohledně lepšího sexu, čistoty a já nevím co ještě. Pokud je někdo prase, tak mu nikdy nepomůže, že nemá předkožku. Nevím, co se mění u čistoty s obřezaným mužem. Jako že si ho otře do prádla? Před milováním by snad měl být čistý, ať je obřezaný nebo ne. A pokud jde o délku soulože, tak je to asi stejná blbost, jako že holohlavý má víc testosteronu :D. Pokud mi něco chybí, pustím do světa fámu, abych to někde dohnal. Problém s papilloma virem, není dán předkožkou, ale už zmiňovanou čistotou pře milováním, takže další blbost. Sečteno a podtrženo, nechal bych obřízku do osmnácti let, pokud nejde o zdravotní potíže zakázat. Pak ať se každý rozhodne jak chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
3.4.17 10:42
@rozand píše:
@toooja No v Bibli to zrovna je, Ježíš obřezán byl. Nicméně křesťanství na ní netrvá, tak nechápu, proč zmiňujete zrovna Bibli.

Jenže původní biblická obřízka - brith milah -smlouva řezu - je zcela něco jiného. Tam se jednalo pouze o uříznutí pro malé chlapečky typického chobůtku před žaludem a ne o amputaci celé předkožky. Takže takto upravený chlapec měl žalud zakrytý a v pubertě pak většinou došlo k jeho úplnému trvalému obnažení. To se ale v pubertě stává zhruba u 15% kluků, kteří žádnou obřízku nemají, obecné povědomí o tom není, ale na 15% dospělých mužů má trvale obnažený žalud, aniž by prodělali obřízku. Mají to tak „od přírody“. Dnešní formu periah - úplné odstranění předkožky, zavedli rabíni až 100 let po Ježíšovi smrti, aby zabránili nechirurgickému obnovování předkožky, což je věc, která se poslední dobou začala znovu praktikovat. Je to proces na několik let. Jenže, jak poznamenává správně MUDr Staněk, jedná se pouze o pseudopředkožku. Ta nejcitlivější erotogenní zakončení na vnitřní předkožce jsou obřízkou provždy ztracena. Proto je velký rozdíl, jestli má muž trvale obnažený žalud „od přírody“ nebo to má způsobené obřízkou. Ten, co to má „od přírody“ má na rozdíl od obřezaného veškerá svá nejcitlivější zakončení zachována.

Původní biblická obřízka nebyla oproti radikální obřízce, kterou nyní provádějí židé zdaleka tak bolestivá. Současná židovská rituální obřízka je pro miminko enormně bolestivá, protože při ní dochází k velmi bolestivému rozrušení konglutinace.

http://www.obrizka-chlapcu-cz0.cz/…cke-obrizce/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
3.4.17 10:47

Holky, hlavne sex s obrezanym muzem neni az tak prijemny, dochazi tam k daleko vetsi frikci, protoze kuze na penisu je napjata a neni tak poddajna a mekka jako na neobrezanem.

Proc teda obrezavat neco, pro co nejsou prakticky zadne duvody. A prosim nechodte na mne s argumentem hygieny. Kazdy normalne vychovany chlap dbajici na hygienu si svuj penis radne myje. Pokud to nedela, tak ani ta obrizka mu nepomuze, to mi verte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
3.4.17 10:50
@Feuermann píše:
Pokud by se jednalo o zdravotní potíže tak asi jo. Jinak každý člověk má mít možnost volby a tím, že někdo nechá své dítě obřezat, mu tu volbu sebral. Už bylo napsáno dost hloupostí ohledně lepšího sexu, čistoty a já nevím co ještě. Pokud je někdo prase, tak mu nikdy nepomůže, že nemá předkožku. Nevím, co se mění u čistoty s obřezaným mužem. Jako že si ho otře do prádla? Před milováním by snad měl být čistý, ať je obřezaný nebo ne. A pokud jde o délku soulože, tak je to asi stejná blbost, jako že holohlavý má víc testosteronu :D. Pokud mi něco chybí, pustím do světa fámu, abych to někde dohnal. Problém s papilloma virem, není dán předkožkou, ale už zmiňovanou čistotou pře milováním, takže další blbost. Sečteno a podtrženo, nechal bych obřízku do osmnácti let, pokud nejde o zdravotní potíže zakázat. Pak ať se každý rozhodne jak chce.

Potíž je v tom, že na 95% obřízek, prováděných v ČR ze „zdravotních důvodů“ je zcela zbytečných. Admin jednoho fóra napsal, že doktoři, kteří to rádi dělají, patří ke speciálnímu živočišnému druhu, který se nazývá „hraboš bodový“ Ten zákrok je totiž abnormálně vysoko bodově ohodnocen. Motivace těch doktorů může být i jiná. Někteří z nich věří americké kryptonáboženské pseudovědě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
3.4.17 10:51

A proto i veskere religie by meli byt uz zakazane.Je to jen blbost, hloupost a nevzdelanost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
3.4.17 10:53
@warita píše:
Holky, hlavne sex s obrezanym muzem neni az tak prijemny, dochazi tam k daleko vetsi frikci, protoze kuze na penisu je napjata a neni tak poddajna a mekka jako na neobrezanem.Proc teda obrezavat neco, pro co nejsou prakticky zadne duvody. A prosim nechodte na mne s argumentem hygieny. Kazdy normalne vychovany chlap dbajici na hygienu si svuj penis radne myje. Pokud to nedela, tak ani ta obrizka mu nepomuze, to mi verte.

Jako můj obřezaný strýc. Co je mu to platné, on chodí tak „čistý“, že by potřeboval na půl dne zavřít mezi ty velké mycí válce do automyčky. To by mu snad pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí