Obřízka u chlapečků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2614
3.5.17 23:39
@S.maya píše:
Nejsem pro ani proti obřízce, ale to, že se sníží přenos pohlavních chorob není mýtus, ukázaly to moderní poznatky (např. z roku 2007 při WHO), kde z výzkumu vyplynulo, že přenos hiv z muže na ženu se sníží až o 70% a další přenosné choroby jako mykózy papolomaviry a to okolo 30-40%.

Váš argumenent?

Jenom chlísty cirkumfetišistické lobby. Dnes už se ví, že WHO je v tomto naprosto zkorumpovaná organizace.

Robert Bailey, Ronald Gray a Betrand Auvert byli notoricky známými cirkumfetišisty dávno před tím, než se jali ty studie provádět. Jejich výsledky jsou evidentně cinklé a vy jste k těm cinklým výsledkům přidala ještě 10% navíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
3.5.17 23:49
@Miarei píše:
Když už obřízka, tak u malého dítěte. Jednak to za krátkou dobu o ničem neví a jednak proto, že se tělo mnohem rychleji regeneruje.
Jsem pro jak z estetického, tak ze zdravotního důvodu, ačkoliv bych jako matka těžce nesla poslat chlapečka do nemocnice.
Bohužel si dneska spousta lidí pod termínem obřízka představuje šílené podmínky, neprofesionální nástroje, žádné umrtvení a příšernou bolest.
A propo, přítel je z Afriky, je křestan a je ze země, kde se to praktikuje naprosto běžně a navíc v dobrých lékařeských podmínkách. To jen jako připomínka pro ty, co mají narážky na Afriku a hodnotí ji jako celek.

Pokud někdo, kdo o sobě tvrdí, že je křesťan a praktikuje mrzačení pohlavního orgánu amputací předkožky, tak o sobě může tisíckrát tvrdit, že je křesťan ale vůbec není Kristův ale ve skutečnosti je to služebník Belialův!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
3.5.17 23:57

Už asi tuším, pod kterým změněným nickem je Petra schovaná. Škoda, že z toho vycouvala, jinak jsem zhrozen z toho co se tu před 7 lety a více psalo. Ještě že jsem se v té době touto problematikou vůbec nezabýval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
4.5.17 04:13
@gin 124 píše:
Už asi tuším........

Pokud někdo vycouval z diskuze o tomto tématu tak np, ale mě spíše zajímá, proč se tomu v čr nevěnuje žádná organizace na ochranu lidskych práv… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
4.5.17 06:53
@Adéla86 píše:
Pokud někdo vycouval z diskuze o tomto tématu tak np, ale mě spíše zajímá, proč se tomu v čr nevěnuje žádná organizace na ochranu lidskych práv… :nevim:

Lidskoprávníci mají plno jiných nesmyslných starostí. Ne nadormo o nich Ondřej Neff píše jako o jakémsi „lidskoprávním náboženství“.

Zatím to asi na rozdíl od Německa, kde se tomu věnují i právníci s profesorským titulem nikoho nenapadlo.

Já sám jsem ještě před třemi roky považoval tu obřízku přinejmenším za neškodnou, ba za prospěšnou, takže jsem v době, kdy psaly příspěvky dámy, na které jsem reagoval, na to měl zcela jiný názor.

Tu Petru Coufalíkovou si totiž pamatuju z dnes už smazané diskuze na kafe.cz a tehdy jsem ji vůbec nechápal a měl jsem za divnou protiobřízkovou fanatičku.

Pokud někdo napíše, že používám urážlivý výraz cirkumfetišista, tak já si to mohu dovolit. Klidně se přiznám, že v mládí jsem tím cirkumfetišistou sám byl a dokonce jsem o své obřízce uvažoval. Dnes jsem rád, když jsem pochopil, o jaké svinstvo se jedná, že jsem tehdy tu hloupost neudělal a zůstal jsem kompletní.

Před třemi lety jsem na rakouském netdoktorovi narazil na příspěvky mužů, kteří mají kvůli té obřízce zničený sexuální život. Mimo jiné na příspěvek tehdy 23 letého Alexandra Bachla z Kasselu, který měl tu smůlu, že jeho otec byl muslim (už je po smrti, jeho matka je katolička) Jeho případ mám na svých stránkách. Okopíruju tu závěr:

Teprve teď ve svých 23 letech, jsem se začal zabývat obřízkou. Teprve nyní ve svých 23 letech jsem četl o možných následcích na sexualitu. Četl jsem o ztrátě citlivosti. Nikdy jsem neviděl neobřezaný penis při erekci a byl jsem velmi překvapen když jsem se dověděl, že žalud je pak měkký, vlhký a hebký. Četl jsem o keratinizaci, o stimulaci vnitřní předkožky, uzdičky a dorzálních nervů. Četl jsem, že obřezaní muži mají na stimulaci pouze jizvu, což je pouhý zbyteček jejich vnitřní předkožky. Přemýšlel jsem o tom, že bych mohl sex prožívat úplně jinak, kdybych ty části měl. Jenže tomu tak není.

Je sice pravda, že vydržím déle. Ale to je vše. Pouze vydržím déle. Ale někdy se vůbec neudělám. Je mi 23 let. Také spím se ženami zhruba tak starými. Do 20 minut nic neprožívám. Někdy mi to trvá přes hodinu a jsem unavený. Sex není pěkný, když při něm musíte myslet jen na to, jestli vůbec dosáhnete orgasmu.

Moje obřízka je to nejhorší, co mě kdo mohl udělat. Ona ovlivnila celý můj život. Ona mě vždy jenom naplňovala studem. Mé matce je to velmi líto. Říká, že kdyby to věděla, tak by k tomu nikdy nedala souhlas. To sice pomáhá mé psychice, ale fyzicky mi to pomoci nedokáže.

Moje předkožka je provždy pryč a už mi ji nikdo nikdy nevrátí.

(Za pár měsíců bude Alexovi 26 let. Jeho příspěvky na netu mě hodně ovlivnily v tom, že jsem se rozhodl pro intaktivismus. Psal, že mu téměř úplně kvůli obřízce znecitlivěl žalud a protože má radikální nízkou a těsnou obřízku s jizvou dva milimetry za žaludem, tak tento dvoumilimetrový kroužek za žaludem je jediné místo, kde vůbec něco cítí. gin)

Více zde: http://www.obrizka-chlapcu-cz0.cz/…jmenu-bozim/

Tak jsem celou věc začal do hloubky studovat a nestačil jsem žasnout, jakým lžím a nesmyslům jsem to věřil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
5.5.17 07:50

Jenom k tomu, co jsem napsal včera, aby si o mně někdo něco divného nemyslel.

Napsal jsem za mládí, ale to bylo pod vlivem toho nesmyslu, který náš přední odborník na rakovinu děložního čípku profesor Jiří Kaňka napsal v roce 1973 ve své knize Žena a rakovina, žel já tomu nesmyslu až do roku 1998, když jsem už dělal v Německu a zjistil jsem, že to vůbec není pravda věřil.

Na druhé straně vím, že profesor Kaňka o celé té věci pochyboval. Jinde napsal, že v Maroku, kde jsou všichni muži obřezaní, se snížený výskyt rakoviny děložního čípku prokázal pouze u židovských žen, kdežto u muslimských žen se ta rakovina projevovala v plné síle. Takže dle všeho je to u židovských žen podmíněno geneticky a ta obřízka v tom nehraje žádnou roli. Češi jsou například oproti jiným evropským obyvatelům více geneticky náchylní k rakovině konečníku a tlustého střeva.

S tou obřízkou jsem si lámal hlavu po dlouhých třicet let. Teprve v posledních třech letech, kdy jsem o té věci zjistil skutečnou pravdu, jsem se razantně postavil proti, a dokonce jsem se stal velmi aktivním intaktivistou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24791
5.5.17 08:21

@gin 124 a proc by si měl někdo myslet o Tobe něco divného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
5.5.17 09:38
@stock píše:
@gin 124 a proc by si měl někdo myslet o Tobe něco divného?

To bych tu v únoru nesměl dostat do schránky takovouto zprávu:

Ahoj
Už si uvažoval o liečení?
Trochu čudná úchylka nie?
Modrykonik.sk / cz emimino cz
Skoro všade sú tvoje príspevky …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24791
5.5.17 09:50
@gin 124 píše:
To bych tu v únoru nesměl dostat do schránky takovouto zprávu:Ahoj
Skoro všade sú tvoje príspevky …
@gin 124 píše:
To bych tu v únoru nesměl dostat do schránky takovouto zprávu:Ahoj
Skoro všade sú tvoje príspevky …

Hm, tak bych se zeptala se dotycne/dotycneho proc a jak to myslí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
5.5.17 10:22
@stock píše:
Hm, tak bych se zeptala se dotycne/dotycneho proc a jak to myslí.

Já jí poslal tyto odpovědi:

Dělání osvěty není úchylkou. Dělám už 2O let v Německu a před 2,5 rokem jsem se tam připojil k určitému hnutí.

Intaktivismus je myšlenkový směr, který se snaží o podporu práva na genitální integritu všech lidských bytostí. Intaktivismus proto odmítá jakoukoliv formu mrzačení pohlavních orgánů prováděné bez nutné medicínské indikace a bez informovaného souhlasu dotyčného jedince. Z historických důvodů je hnutí velmi aktivní proti mužské obřízce.

Kdy a kde a proč to vzniklo? Kdo jsou intaktivisté? Jaké jsou jejich kroky? Odpověď najdete v tomto článku!

Více zde: http://www. obrizka-chlapcu-cz0.cz/…o-prene-je-/

S předsedou francouzké organizace toho hnutí - Droit au Corps - Guy Sindenem, se znám osobně, skrze něho mám práva ke článkům na svých osvěttových webovkách.

Dále spolupracuju s německým spisovatelem Mariem Lichtenheltem

http://www.horizont-web.eu/

který napsal k tématu 3 knížky a jednu brožuru, jedná se o ta díla dole:

http://www. horizont-web. eu/…/bucher. html

Berte to tak, že tu a na modrých konících nejsem ničím jiným než jakousi prodlouženou rukou Maria Lichtenheldta.

Poradenství pro pubertální kluky vůbec v tomto vůbec nedělám, to dělá MUDr Jiří Staněk, který má na to odbornou atestaci a tak kluky v pubertálním věku, kteří mají v tomto problémy a na jejichž příspěvky na netu narazím, posílám do poradny k němu:

http://www.strankyprokluky.cz/

Chápu, že mne někdo může mít za úchyla, ale je na těžkém omylu, já nemám sebemenší sklony k pedofilii. Na druhou stranu mi mnoho matek za mou osvětu děkuje. Nejradši bych byl, kdyby tu internetovou osvětu převzala některá z matek, ale prozatím to musím dělat já.

Antonín Vlas

a

Ještě tu dám dva odkazy na fóra postižených obřízkou jejichž webmasterem je pan Sinden. On je totiž poloviční Francouz a poloviční Němec, takže jak francoužtina tak i Němčina jsou jeho mateřtinou.

https://www.stopcirconcision.com/

https://www.beschneidungsforum.de/

a též adresy na francouzké a německé osvětové webovky, z nichž čerpám:

http://www.droitaucorps.com/

https://www.beschneidung-von-jungen.de/

Ona mi na to nic neodpověděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24791
5.5.17 10:43

@gin 124 :D tak to už bys musel bejt těžce úchylnej, abys to takhle veřejně rozhlasoval. Ona totiž pedofilie je diagnóza, ale sbírat obrázky nahatych děti, jejich rozsirovani/preposilani, videa atd je trestný cin. A jsem korektni-nemluvím o rodinných obrázcich, filmech atd, ktere posíláte své babičce.
Edit, raději tu ještě dodám, ze si nemyslím, že bys něco takovehleho vyváděl. Ono v dnešní době, kdy rodiče nechtějí dávat své deti do školky, kde se vyskytují i mužsti „vychovatele“, není jednoduchý verejne mluvit o ubližovani dětem. Ale ať si každý soudný člověk udělá úsudek sám.

Příspěvek upraven 05.05.17 v 10:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
5.5.17 10:55

Žádný, kdo by měl něco společného s pedofilií by nešel do toho co dělám pod svým jménem. Já také po nějakou dobu tu odvahu a sbíral jsem odvahu jít do toho na tvrdo pod svým jménem pomalu, ale po příkladu Guy Sindena, Edwina Manfreda Reichhardta, Alexandra Bachla, Marie Wernerové (ta je právnička), Maria Lichtenheldta a jiných jsem tu odvahu našel. To dokáže pouze člověk, který si je jistý, že má v té věci pravdu a že dělá správnou věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
5.5.17 13:21
@stock píše:
@gin 124 :D tak to už bys musel bejt těžce úchylnejPříspěvek upraven 05.05.17 v 10:55

Norská ombudsmana pro děti nebo řada lékařů/lékařských asociací v evropě se k tomu jasně vyjádřili (např. V Dánsku to označili za znásilnění a zmrzaceni). Takže dělat osvětu proti mrzaceni dětí je povinnost, ne uchylnost. A nejde o dítě v nějakém konkrétním věku - ten zákrok je doživotní, takže se týká MUŽŮ od narození do smrti… je to téma lidskych práv a hlavně jejich dodržování. Za lidská práva by měl bojovat každý ve společnosti…takže i ADMINY :potlesk: na e-miminu. :jazyk: :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24791
5.5.17 13:25
@Adéla86 píše:
Norská ombudsmana pro děti nebo řada lékařů/lékařských asociací v evropě se k tomu jasně vyjádřili (např. V Dánsku to označili za znásilnění a zmrzaceni). Takže dělat osvětu proti mrzaceni dětí je povinnost, ne uchylnost. A nejde o dítě v nějakém konkrétním věku - ten zákrok je doživotní, takže se týká MUŽŮ od narození do smrti… je to téma lidskych práv a hlavně jejich dodržování. Za lidská práva by měl bojovat každý ve společnosti…takže i ADMINY :potlesk: na e-miminu. :jazyk: :jazyk: :jazyk:

Nerikam nic jineho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
5.5.17 13:46

… není jednoduchý verejne mluvit o ubližovani dětem… právě při objednávání těchto zákroků se realizuji ty nejhorší fetisistky a uchýlove českého národa.

A já nevidím problém u mužského vychovatele… určitě mnohem bezpečnější než mužský obrezavac nebo jakýkoliv jiny lékař, který se kvůli výdělku sápe po genitaliich dítěte jakéhokoliv věku. Co by asi vychovatel mohl dítěti ve školce provést horšího než řezat do zdravého…? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí