Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, vůbec nevím co mám dělat. Přehnala jsem to na firemním večírku, protože jinak nepiju a koktejly jsou zrádné (dva slabé, třetí je jiný a mnohem silnější) nezkoumala jsem lístek. Prostě jsem byla mimo, kamarádka s jejím přítelem se o mě postarali (už jsem si s ní psala, jak jsem se dostala domů) a já vytuhla v autě, byla jsem v podstatě mimo vědomí, sem tam prý jen zamumlala, ale vlastně spíš spala. Táhl se semnou její přítel, kamarádka u nás šla na záchod, bylo jí celkem špatně a její přítel, že mě dá na postel tak, abych se kdyžtak nezadusila případným zvracením a jak vyjde ze záchodu, tak že půjdou.
Ráno jsem se skutečně probudila v leže na břichu a čučela dolů do lavoru.. Ale nezvracela jsem… co mě naopak zaujalo, byl divný pocit dole, měla jsem pocit jako by mě trošku bolel zadek a co bylo divnější, že jsem měla pod sukní stažené punčochy a kalhotky - ne úplně, ale měla jsem nahý zadek. Uvažovala jsem že jsem se možná i trochu probudila, v polospánku se chtěla svléct instinktivně, ale hned jsem zas kvůli intoxikaci alkoholem odpadla. Pak mě napadla ta horší varianta. Co když zneužil situace a minimálně mě osahal? Hocha moc neznám i když je s ním kamarádka dlouho, ale okruh známých on má trochu jiný a moc se nevídáme. Možnost by měl, jednak nepil, řídil a nebyl mimo a taky jsem útlá, vysoká a tmavší, jako kamarádka - jinými slovy, jsem stejný typ jako jeho holka, takže ho určitě neodpuzuji.
Včera se to stalo. Tehdy mi to přišlo jako moje debilní myšlenky. Přesto jsem se preventivně prohlídla se zrcadlem, sex s přítelem jsem díky bohu měla už před týdnem (je teď 10 dní pracovně pryč) a byla jsem suchá a stáhnutá, nikde mě tam nic nebolelo ani nesvědilo. Anální otvor taky nevypadal podrážděně, trochu mě bolel, ale jen na povrchu, ne když jsem si zkusila trochu zajet dovnitř
omlouvám se, ale přijde mi to důležité. Prostě jsem si říkala, že jsem mohla opilá prostě spadnout na zadek, šikovně se narazit na roh stolu
Anální sex s přítelem nepraktikujeme a nikdy jsem ho nezkoušela, tak předpokládám, že by to šlo poznat, jelikož nejsem zvyklá. A pak taky samozřejmě, že by to dělal pyjem, je jen ta nejhorší varianta, mohla to být jen ruka. ![]()
Omlouvám se, ale nevím co si počít. Uvažovala jsem zajít si k doktorce a říct jí to, pak mi to ale přišlo jako blbost a neuměla jsem si to upřímně moc představit. A taky jsem uvažovala, co by mi našla… možná by mě prohlídla i zevnitř, ale jestli mě jen hladil a osahával a zkoušel prstem, tak by nenašla nic ![]()
Navíc je tu přítel, kterého strašně moc miluji, je můj první a zároveň poslední
a nevím jak s tím mám naložit. Mám si říct, no tak s tím už nic nenadělám, tak to nechám plavat a mám předpokládat že se nic nestalo? Nemůžu to kamarádce jen tak říct, to svoje podezření. Vždyť i když by to byl z mojí strany nesmysl, něco takového neskutečně vztah naruší. A oni jsou spolu 7 let.
Zároveň nevím, zda to jen tak dokážu přejít, zalhat příteli, že se nic významného neudálo? Když bych mu to řekla, nejspíš by to hned jel řešit ke kamarádce domů (ne rovnou zbít, ale vážným způsobem začít řešit) A já prostě nevím, jestli jsem jen hloupá káča s IQ tykve, která nic neví a vymýšlí si nesmysl… Zároveň mě ubíjí ta bezmoc a pocit, že případné zneuctění mého ženství bych měla poddaně přejít
Nebo se nic nestalo? Připadám si jako nejhloupější kráva. ![]()
PS. chodila jsem si sem jen číst o dětech, rodině apod. a nepotřebovala profil, proto jsem ho vytvořila, ale anonymně to jde až po x příspěvcích. Tak se předem omlouvám, že je to trochu profil pouze kvůli problému. Ale momentálně jsem zoufalá a potřebovala jsem se vypsat.
Buď nahlásit na policii a nebo případné zneuctění tvého ženství poddaně přejít. A příště nechlastej.
Fiha, myslimb jsem si skoro jista, ze te nikdo neobtezoval u tebe v posteli. Buh vi co jsi delala na vecirku. Hod to za hlavu, urcite se nic nestalo.
Myslíš že by to stihl za tři minuty než si kamarádka došla na wc ![]()
Taky pila a kdoví jak dlouho tam byla, taky jí nebylo moc prý dobře, pila sladký alkohol, nebyla jen čurat. Připadám si jako kráva, vím že jsem neměla chlastat.
Stažené kalhotky a silonky nejsou důkaz ničeho, už nametená jsi mohla jít na záchod a poté se blbě oblíct - asi jako mé tříleté dítě. Pochybuju, že existují fajnšmekři, které uspokojí strčit cizí holce prst do řiti, byť by vypadala jak miss. Celkově si myslím, že ti přítel kámošky nestihl za pět minut nic udělat.
@xjuklickova píše:
Fiha, myslimb jsem si skoro jista, ze te nikdo neobtezoval u tebe v posteli. Buh vi co jsi delala na vecirku. Hod to za hlavu, urcite se nic nestalo.
naprosto souhlasím, třeba si jen chtěla v noci na wc. V tomto přípacdě nikomu nic nedokážeš, protože to nikdo neviděl a akorát uděláš zle sobě doma, kamarádce atd. A předpokládám, že se vubec nic nestalo. Proč by to dělal proboha
Dobry den… ja osobne bych mlcela… nemate jediny dukaz… Urcite bych kamaradce nic nerikala… Nemusel by to jejich vztah vydrzet… a treba bezduvodne.
Ale dala bych si na nej pozor a kdyby byl nejaky dalsi naznak… zmena chovani k vam… pak bych teprve promluvila… Je mi to lito… ale asi bych se z toho pro priste poucila… vic bych nedelala…
@Luci-Lie píše:
Dobry den… ja osobne bych mlcela… nemate jediny dukaz… Urcite bych kamaradce nic nerikala… Nemusel by to jejich vztah vydrzet… a treba bezduvodne.Ale dala bych si na nej pozor a kdyby byl nejaky dalsi naznak… zmena chovani k vam… pak bych teprve promluvila… Je mi to lito… ale asi bych se z toho pro priste poucila… vic bych nedelala…
Já vím asi mate pravdu… Mozna v tom hraje role i mého vztahu k intimite (delam z toho vedu, jsem stydliva) a mela bych navštívit třeba i ja sama psychologa…
Ja si myslim, ze bys asi poznala, kdyby te zneuzil opily pritel kamaradky do analu. Bez pripravy a gelu..
@pikola píše:
Ja si myslim, ze bys asi poznala, kdyby te zneuzil opily pritel kamaradky do analu. Bez pripravy a gelu..
svata pravda ![]()
Zneuctění ženství je opít se jako ženská tak, že nevím co dělám.
Jezis
taky te mohl zneuzit kdokoli jinej na zachodkach, kdyz jsi byla v limbu, chudak kluk se s tebou tahne dom
spis jsi byla na zachode a blbe se oblikla a bud rada, jestli te na ten zachod nemusel posadit ten borec ![]()