“Obtěžuje” mě jeho bývalka

Anonymní
19.5.20 11:06

“Obtěžuje” mě jeho bývalka

Ahojky,
už delší dobu mě “pronásleduje” ex mého partnera..jsme spolu skoro 3 roky a jsme šťastný. Ale bohužel se pohybuju v místech, kde i jeho bývalka. Neznám se s ní osobně, nikdy jsem se s ní nebavila a ani nemáme společné přátele. Jednou si mě přidala na facebooku a od té doby mi furt píše..přeje mi k narozeninám, ke svátku, odepisuje mi na fotky a vždycky mi napíše něco typu “Na téhle fotce máš fakt pěkné šaty, uvažuju nad podobnými, kde si je koupila” a td..nedávno se semnou i radila, kam na nehty a ke kadeřnici :D přijde mi to strašně ujetý, ale nechci být nějaká potvora, která ji neodepíše. Hlavně když mě třeba potká na zastávce metra a začne na mě mluvit :palec: Jen nechápu proč to dělá, před cca 2 lety se mi snažila mého přítele “přebrat” a furt mu psala..to se teď jako zabouchla do mě nebo co? :D :D Já fakt nevím. A můj přítel se to dozvěděl a strašně mu to vadí. Uplně po mně vyjel, ať se od ní držím dál, že je strašná a že ji nemam odepisovat atd atd..no nevíte co mám dělat a proč to mému příteli tak vadí? Já s ní nikdy kamarádka nebudu, leze mi krkem..ale tak když se na něco slušně zeptá, nemám problém odpovědět :D
Prosím o anonym, se bojím že by to třeba uviděla :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34473
19.5.20 11:10

Aha, takže ty se s ní neznáš osobně, nikdy ses s ní nebavila, ale na zastávce spolu mluvíte :lol: trhlý jste obě. Proč sis jí dávala na fcb, proč jí odepisuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33980
19.5.20 11:10

Jak si tě mohla přidat na FB? To si jí to musela potvrdit ne? Tak jí neodepisuj, a je klid, nechápu, proč z toho děláš takovou vědu ty, i tvůj přítel :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
19.5.20 11:12

Tak jsi neměla přijímat její žádost o přátelství, ne? Tak ji z přátel vyhoď, zablokuj a máš vystaráno. A hlavně - chovej se jako dospělá. Tohle snad řeší patnáctky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.5.20 11:15
@terien píše:
Aha, takže ty se s ní neznáš osobně, nikdy ses s ní nebavila, ale na zastávce spolu mluvíte :lol: trhlý jste obě. Proč sis jí dávala na fcb, proč jí odepisuješ?

Tak ona zamnou přišla :D a na fb jsem ji to přijímat nechtěla, ale kámoška mi řekla, ať to udělám, že se na její příspěvky aspoň mrknem :D A odepisuju jí proto, protože se slušně na něco vždycky zeptá..když se to stalo poprvý a podruhý, nějak mi to nevadilo..ale později mě začala zdravit a pak prostě zamnou přijde a začne se mě ptát, jak se mám atd..jenomže já neumím být potvora a říct ji, že mi vadí a nebo že je otravná..

• Citovat
  • Upravit
33980
19.5.20 11:20
@Anonymní píše:
Tak ona zamnou přišla :D a na fb jsem ji to přijímat nechtěla, ale kámoška mi řekla, ať to udělám, že se na její příspěvky aspoň mrknem :D A odepisuju jí proto, protože se slušně na něco vždycky zeptá..když se to stalo poprvý a podruhý, nějak mi to nevadilo..ale později mě začala zdravit a pak prostě zamnou přijde a začne se mě ptát, jak se mám atd..jenomže já neumím být potvora a říct ji, že mi vadí a nebo že je otravná..

Tak podle všeho, se k tobě chová kamarádsky a slušně. Proč ti to tak strašně vadí? Jen proto, že je to bývalka tvého přítele? On zuří proč? Nemá strach, aby ses nedozvěděla něco, co nechce abys věděla? :mrgreen: Tak to budˇutni, a nebo se s ní prostě ze zdvořilosti bav no, třeba z vás budou časem kámošky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
19.5.20 11:21
@Anonymní píše:
Ahojky,
už delší dobu mě “pronásleduje” ex mého partnera..jsme spolu skoro 3 roky a jsme šťastný. Ale bohužel se pohybuju v místech, kde i jeho bývalka. Neznám se s ní osobně, nikdy jsem se s ní nebavila a ani nemáme společné přátele. Jednou si mě přidala na facebooku a od té doby mi furt píše..přeje mi k narozeninám, ke svátku, odepisuje mi na fotky a vždycky mi napíše něco typu “Na téhle fotce máš fakt pěkné šaty, uvažuju nad podobnými, kde si je koupila” a td..nedávno se semnou i radila, kam na nehty a ke kadeřnici :D přijde mi to strašně ujetý, ale nechci být nějaká potvora, která ji neodepíše. Hlavně když mě třeba potká na zastávce metra a začne na mě mluvit :palec: Jen nechápu proč to dělá, před cca 2 lety se mi snažila mého přítele “přebrat” a furt mu psala..to se teď jako zabouchla do mě nebo co? :D :D Já fakt nevím. A můj přítel se to dozvěděl a strašně mu to vadí. Uplně po mně vyjel, ať se od ní držím dál, že je strašná a že ji nemam odepisovat atd atd..no nevíte co mám dělat a proč to mému příteli tak vadí? Já s ní nikdy kamarádka nebudu, leze mi krkem..ale tak když se na něco slušně zeptá, nemám problém odpovědět :D
Prosím o anonym, se bojím že by to třeba uviděla :roll:

Nechápu, proč sis jí do přátel dala. Můžeš zad odebrat. A až se tě zeptá proč, s klidem jí odpovědět, že se přece zas tak moc neznáte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
19.5.20 11:22
@Anonymní píše:
Ahojky,
Prosím o anonym, se bojím že by to třeba uviděla :roll:

Si ji odeber, ne?
Spíš ti to dělá dobře, řekla bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19984
19.5.20 11:23

Si jak malá. Ty si tu její žádost musela přijmout. Tak nepiš že tě obtěžuje. Ty sis ji přidala, ty ji píšeš. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
19.5.20 11:27

No tak zaprvé tě nepronásleduje, ale běžně s tebou komunikuje.

Pokud ty tu komunikaci chceš ukončit, na což máš plné právo, tak jí holt napiš - „promiň ale čím dál tím víc mi je nepříjemné se bavit s bývalou přítelkyní Pepíka. Nedošlo mi to hned, ale neumím se přes to dostat a pro svůj vlastní klid to potřebuju ukončit. Promiň ale ráda bych naši komunikaci přerušila. Díky za pochopení.“

no a pak ji odeber z přátel a když se potkáte tak ji jen pozdrav a bavit se nemusíte.

Jinak teda no - problematičější chování vidím spíš na tvé a partnerově straně, zejména pokud on všechno hází na ní a sám nevidí svůj podíl na rozpadu předchozího vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
19.5.20 11:43

Tak pronásledování opravdu vypadá jinak :roll: nechápu proč jsi si jí přidávala do přátel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
19.5.20 12:04

Otravuje tě, protože se otravovat necháš. Nechápu tento trend kamarádění se s ex, pokud v tom nejsou děti. Minulost je minulost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
19.5.20 12:09
@Anonymní píše:

Ty máš dost :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
19.5.20 12:11
@Anonymní píše:

Ať si ji přidá do přátel kámoška… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
19.5.20 12:31

Ty jsi svihla, doufam, ze je ti nact, jinak si to neumim vysvetlit. Jestli te to obtezuje, tak si ji z FB zase odeber a neodepisuj ji, pokud te to neibtezuje, tak s ni klidne dal komunikuj :nevim: nechapu, co resis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová