Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ou dekuji za vycerpavajici odpovědi.
Máte trošku pravdu, jsem ve stresu, jak to bude, co bude, zda to půjde nebo co když to nepůjde, atd…taky si i říkám, ze chci tělo očistit, než budu chtít mimi, at ho neprivedu do těla, které je zaoxidovane, atd…nejsem zastánce nějakého bio, čajů, atd…spíše v rozumné míře. Určitě detox nemyslím nějaký extrémní za plno peněz, určitě ho chci i bez kde jakých čajů, bio, atd…
@Toma18 píše:
@Ou dekuji za vycerpavajici odpovědi.
Máte trošku pravdu, jsem ve stresu, jak to bude, co bude, zda to půjde nebo co když to nepůjde, atd…taky si i říkám, ze chci tělo očistit, než budu chtít mimi, at ho neprivedu do těla, které je zaoxidovane, atd…nejsem zastánce nějakého bio, čajů, atd…spíše v rozumné míře. Určitě detox nemyslím nějaký extrémní za plno peněz, určitě ho chci i bez kde jakých čajů, bio, atd…
No asi tak, pokud nebude něco v pořádku, tak si tělo poradí samo, takže bych detox moc neřešila. Stačí, když budeš přiměřeně jíst, hýbat se, necpat se všmožnýma doplňkama.
A jinak za mě, pomohla mně joga na detox a rozproudění lamyfatického systému, a hormonální jóga na úpravu hladiny hormonů. Vše přírodní jen se u toho člověk musí hýbat. ![]()
Necetla jsem diskuzi, Ale myslím, že detox by mohl mít blahodárný vliv na tvoji psychiku. Něco málo zhubnout a tak. To člověka vždycky potěší a má z toho pak radost. Kys. Listovou zacni brát klidně už teď. Po antikoncepci ji bývá vždycky nedostatek. Ale spíš než na budoucí těhotenství mysli, že to děláš pro sebe. ![]()